- 13 Ekim 2014
- 108.520
- 58.304
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten 10+4 e düsecekUefa, bunlara transfer yasagi verirse TFF, ya yabanci siniri getirir ya da tüm takimlara transfer yasagi gelir

İçimden bir ses bunlara 4 dönem transfer yasağı + ciddi para cezası gelecek diyor.
Şu Kerem mevzusunu ceza yemeden atlatırlarsa FIFA ve UEFA'nın gözümdeki bütün ağırlığı yerle yeksan olur.yüefa şunlara ceza vermemek için kırk takla attı
Bir "ah" daha yüklenmiş olur. Ceza almadıkları sürece lanetlenmiş olacaklar. Burunlarından fitil fitil ve fazlasıyla gelir. Biz de izleyip keyifleniriz.Şu Kerem mevzusunu ceza yemeden atlatırlarsa FIFA ve UEFA'nın gözümdeki bütün ağırlığı yerle yeksan olur.
Ya FIFA da mudahil olup transfer yasagi verirse?fener'e uefa'dan transfer yasağı gelse bile bunlar yine "bize kumpas kuruldu" falan diye taraftar sürüsünü konsolide eder. "uefa turnuvalarından çekiliyoruz" der (sen kovmadın ben istifa ettim). dandik ülkelerden içi geçmiş yıldızlara kamyonla para saçıp illegal transferlerine devam ederler. tff de yurt içinde o transferleri tesciller.
hayır diyebilir misiniz?![]()
Niye bunu kabullenecekmişiz gibi yazıyorsunuz?Puan silme olursa, seneye banko playoff sistemi getirirler.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şunu anlayın artık bunlar hiçbir zaman parasız kalmayacakBu salaklara transfer yasağı falan gelmesin. Ekonomiyi toparlarlar bu süreçte. Zaten 10 transfer yapıyorlarsa 8'i zarar. Sidiki'ye 22 milyon bonservis verdiler mesela lavuk daha top sürmeyi bilmiyor.
Dunya kadar borclari var devre arasi transferinde gelecekteki sponsor paralarini kirdirdilar.fb ye her zaman maddi destek verilebilir ama maddi olarak ne olursa olsun cokusteler.2003-2011 donemleri onlarin ekonomik olarak cok iyi donemleriydi orda da Aziz Yildirim onune gelen yerli oyunculara buyuk paralar verdi o donemle bu donem arasinda daglar kadar fark var onlardaŞunu anlayın artık bunlar hiçbir zaman parasız kalmayacak
Transfer cezası başlarına gelebilecek en kötü şey
Puan silinmesi istemiyorum