Haber TFF, Kerem Aktürkoğlu Transferine Soruşturma Başlattı

2 dönem transfer yasağı ile iyice dibe vurur bu müptezeller. Ellerinde oyuncu yok zaten. Çağrı Balta - Sidiki ikilisiyle oynarlar sezonu.

Bu salaklara transfer yasağı falan gelmesin. Ekonomiyi toparlarlar bu süreçte. Zaten 10 transfer yapıyorlarsa 8'i zarar. Sidiki'ye 22 milyon bonservis verdiler mesela lavuk daha top sürmeyi bilmiyor.

Fazla ümitlenmeyelim renktaşlar. UEFA mafya şu an kimin güdümünde belli. Ceferin ve avenesi tescillilerin yakın iş ortağı. Acur falan işin içindedir ki onun döneminden sözleşme de var. Maksimum para cezası olur. Gönül isterdi ki şöyle 2 3 sezon transfer yasağı alsalar ama sanmam.

fener'e uefa'dan transfer yasağı gelse bile bunlar yine "bize kumpas kuruldu" falan diye taraftar sürüsünü konsolide eder. "uefa turnuvalarından çekiliyoruz" der (sen kovmadın ben istifa ettim). dandik ülkelerden içi geçmiş yıldızlara kamyonla para saçıp illegal transferlerine devam ederler. tff de yurt içinde o transferleri tesciller.

hayır diyebilir misiniz? :D
Ya FIFA da mudahil olup transfer yasagi verirse?

Puan silme olursa, seneye banko playoff sistemi getirirler.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Niye bunu kabullenecekmişiz gibi yazıyorsunuz?
Bizim taraftar ifadelerine hiç dikkat etmiyor. Bunun kabul edilemez olduğu vurgulanmalı yönetim uyarılmalıdır

Bu salaklara transfer yasağı falan gelmesin. Ekonomiyi toparlarlar bu süreçte. Zaten 10 transfer yapıyorlarsa 8'i zarar. Sidiki'ye 22 milyon bonservis verdiler mesela lavuk daha top sürmeyi bilmiyor.
Şunu anlayın artık bunlar hiçbir zaman parasız kalmayacak
Transfer cezası başlarına gelebilecek en kötü şey
Puan silinmesi istemiyorum

Şunu anlayın artık bunlar hiçbir zaman parasız kalmayacak
Transfer cezası başlarına gelebilecek en kötü şey
Puan silinmesi istemiyorum
Dunya kadar borclari var devre arasi transferinde gelecekteki sponsor paralarini kirdirdilar.fb ye her zaman maddi destek verilebilir ama maddi olarak ne olursa olsun cokusteler.2003-2011 donemleri onlarin ekonomik olarak cok iyi donemleriydi orda da Aziz Yildirim onune gelen yerli oyunculara buyuk paralar verdi o donemle bu donem arasinda daglar kadar fark var onlarda

Ali Koçun önüne geleni almasının sebebi buydu. Daha öncede yazdım. Olası bir yasak ve soruşturma sırasının fenerde olduğunu biliyordu. Başkanlığı kaybettikten sonra fenerle ilgili bir ekstra çabasının olacağını sanmıyorum. Saran malıda elindeki herkesi gönderdi. Fener transfer yasağı alırsa sıradan bir Anadolu takımı olur. Umarımda böyle olur.

Geri
Üst Alt