Haber TFF, Kerem Aktürkoğlu Transferine Soruşturma Başlattı

Burda önemli olan Safi parayı ödemiş mi, ödememiş mi. Ödediyse üstünü kapatırlar bi şey olmaz. Ama ödemediyse hesapta olmayan 30 milyonu bunlar ödemek zorunda kalırsa kayışı koparırlar.
Daha yeni transfer oldu dolayisiyla ne kadari odenmis olabilir? Belki 6 aydan 6 aya odeniyordur ya da her sene 7 milyon euro, bilmiyoruz.

Burdaki mevzu sahiplik değil ama maaş.

Bonservis başka yere devredilemez zaten.

Hangi madde maaşın imaj hakkı olarak ödenemeyeceğini vs içeriyor paylaştığın metinde?

Maaşın imaj hakkı olarak ödenmemesi ile ilgili zaten araştırmadım. Çünkü onu biliyorum. Daha önce de mesajlarımda yazmıştım maaşının bir kısmının uefa reklam ve imaj hakkı altında ödenmesine izin veriyor diye.

Ama bunlar öyle yapmamış ki. Bir de gidiğ itiraf ediyor adam bunu.

Hakan Safinin kendi söylemine göre komple bütün transfer maliyetinin 3. Bir kişi tarafından karşılanması söz konusu. Burada oyuncu bonservisi aslında 3. Bir kişiye geçiyor. Uefa buna ilk maddeden karşı. İlgili maddenin ikincisinde ise bu sadece kulüpler arası olabilir diye yazıyor.

Gene paylaştığım Uefa'nın fair value kuralında makul bir rakam olursa sponsorluk ödemesi altında maliyet kabul edilebilir demiş. Ama bunlar gidip tüm transfer maliyetini başkasına ödetip kendileri fenerasyonda asgari ücret gösterip lisans çıkartmış. O zaman ffp limitlerini aşmak için usülsüzlük yaptılar demektir.

Yani her yönden sıkışmış durumdalar.

Tabi bu olayda fenerasyon üstünü kapatmaya çalışacak. Yapar da. Aynı şike olayında olduğu gibi. Ama şikede nasıl uefa bunları affetmedi. Olay oraya giderse bu konuda da gene affetmez yapıştırırlar cezayı diye düşünüyorum.

Ama kim oraya götürür bilemem işte.

Bir şey yapacaklarindan degilde ya yaparlarsa korkusunu yaşamaları iyi o korkuyu yaşasınlar yeterli.

Maaşın imaj hakkı olarak ödenmemesi ile ilgili zaten araştırmadım. Çünkü onu biliyorum. Daha önce de mesajlarımda yazmıştım maaşının bir kısmının uefa reklam ve imaj hakkı altında ödenmesine izin veriyor diye.

Hakan Safinin kendi söylemine göre komple bütün transfer maliyetinin 3. Bir kişi tarafından karşılanması söz konusu. Burada oyuncu bonservisi aslında 3. Bir kişiye geçiyor. Uefa buna ilk maddeden karşı. İlgili maddenin ikincisinde ise bu sadece kulüpler arası olabilir diye yazıyor.

Gene paylaştığım Uefa'nın fair value kuralında makul bir rakam olursa sponsorluk ödemesi altında maliyet kabul edilebilir demiş. Ama bunlar gidip tüm transfer maliyetini başkasına ödetip kendileri fenerasyonda asgari ücret gösterip lisans çıkartmış. O zaman ffp limitlerini aşmak için usülsüzlük yaptılar demektir.

Tabi bu olayda fenerasyon üstünü kapatmaya çalışacak. Yapar da. Aynı şike olayında olduğu gibi. Ama şikede nasıl uefa bunları affetmedi. Olay oraya giderse bu konuda da gene affetmez yapıştırırlar cezayı diye düşünüyorum.

Bonservis yükü Fenerde benim bildiğim, onu yapamazlar.

İmaj hakkı adı altında ödenecek maaş yükü 35 m euro Safi üzerinde, orada anlaşma detayını bilmiyoruz.

Zaten açıklanması biraz şüpheli gibiydi. Sanki parasını kurtarma operasyonuydu.

Doğru. Bizde var ama atıyorum maaş 15 imaj hakkı 6 filan.
Bunlar maaşın %100'ünü imaj hakkı yapmış

Safi parayı ödememek için yapıyor olabilir. Öyle değilse bir şey çıkmaz.

Bonservis yükü Fenerde benim bildiğim, onu yapamazlar.

İmaj hakkı adı altında ödenecek maaş yükü 35 m euro Safi üzerinde, orada anlaşma detayını bilmiyoruz.

Bonservis şikeciler üzerinde olsa safi neden 35 milyon euroyu benim şirketim ödüyor desin ki? Hepsi maaş mı bunun?

Sözleşmeyi görmeden safinin açıklamaları üzerinden konuşuyoruz doğal olarak. Ama bence bu işte her türlü pis bir durum var.

Türkiye'de açılan soruşturma da bunlar aklanır büyük ihtimal ile. Ama avrupa'da zor aklanırlar.

Bonservis şikeciler üzerinde olsa safi neden 35 milyon euroyu benim şirketim ödüyor desin ki? Hepsi maaş mı bunun?

Sözleşmeyi görmeden safinin açıklamaları üzerinden konuşuyoruz doğal olarak. Ama bence bu işte her türlü pis bir durum var.

Türkiye'de açılan soruşturma da bunlar aklanır büyük ihtimal ile. Ama avrupa'da zor aklanırlar.
Hepsi maaş evet.

Bonservis ödemeleri fenerde.

Resmi bir haber gelmediyse fazla da sey yapmamak lazim. Bu herif bayagi yalan haber yapti bu yaz.

Hani Türkiye’nin en şerefli kulübüne gelmiştin lan

Bir şey çıkmaz diyoruz da belli mi olur. Federasyon başkanı, malum eski başkanlarının adamı. Sırf yeni başkan başarısız olsun da tekrar geleyim diye 1-2 dönem transfer yasağı falan. Bu ülkede artık her gün her şey oluyor.

Iki güne kalmaz Fener medyasi baslar Kerem ceza yemesin Milli Takim icin lazim diye, TFF herlade Uefa bu isin icine girmesin diye göstermelik bir ceza verir. Galatasaray bu isin pesini birakmamali yoksa yarin birgün herkes artik böyle transfer yapar. Aynisini biz yapsaydik simdiye her kurula Fener bizi sikayet etmisti

Cimentocu herif seçimi kaybedince oyle acik acik boşuna konuşmadı bence ,yaliya muhtaçsınız diye şantaj yapiyor

Yav Uefa senin yapacağın işe edeyim. Yapacağın şey bu tarz katakulli olacak Ülkelere transfer dönemi biter bitmez bir tane denetçi yollican. Adam 1 gün incelesin herşeyi çözer.

Geri
Üst Alt