Haber TFF, Kerem Aktürkoğlu Transferine Soruşturma Başlattı

Dursun başkan, şikayet hakkımız saklı kalacak şekilde bekleyelim demiş.
Yoksa avukatlar dört koldan saldırmaya hazırdı.

Dursun başkan bekleyelim bakalım ne hamle yapacaklar diyormuş. Umarım bir hata yaparlar, umarım ayaklarımıza dolanırda bizde ezeriz demiş.
Lig bitti hala bekleyelim bakalım mı diyormuş :ROFLMAO:

Uefa en fazla men edebilir

Sike sürecinde gördük lige karisamadilar

Düsürün dediler tff düsürmedi ligden

Yapi yapi dediler ama kendileri öyle bir teskilat kurmus ki spor bakani bile VAR odasi basiyor

En fazla 1 dönem transfer yasağı verirler ama ondan bile ümidim yok.Para cezası vs verirler 3-5 kuruş.

1773404200154.webp

Uefa ve fenerasyon bunlara gerekmesi gereken cezayı vermezler.
Para cezası en fazla verilirve onu da devlet bile karşılar.

Para cezasının yanında transfer yasağı veya men cezası olabilir ki bunlar çok düşük ihtimal gibi geliyor bana. Puan silmenin ise ihtimali yok onu Tff verebilir normalde usulsüz kontrat ve limit aşımından dolayı ama Tff tabi ki veremez böyle bir ceza.

tff incelerse sadece asgari ücretin küsurat vergisini ödememişler der.

Ceza almaları için UEFA'nın incelemeyi tek başına yürütmesi lazım.

Eğer sadece belge aktarmak dışında başka bir şey için işin içine TFF girerse hiç bir şey çıkmaz buradan. Özellikle TFF'den ön rapor falan istedilerse bu olayın üstünü örtmek için orasını burasını yırtar hacı her türlü.

Zaten fbliler soluğu çoktan ülkenin büyüklerinin yanında almıştır bu işi kurtarmak için. Benim hiç bir beklentim yok. UEFA'ya da zerre güvenim yok, TFF kadar satılık onlar da.

Yaptıkları kural dışıysa ve bir müeyyide gerektiriyorsa kimse kulağının üstüne yatamaz..

Ancak ne var ki, şike sürecinde özel bir bankanın Şampiyonlar ligine sponsor olduğunu da gördü bu gözler.. Yuefağğ denen kuruma çok da güvenmemek lazım..

Eğer sadece belge aktarmak dışında başka bir şey için işin içine TFF girerse hiç bir şey çıkmaz buradan. Özellikle TFF'den ön rapor falan istedilerse bu olayın üstünü örtmek için orasını burasını yırtar hacı her türlü.

Zaten fbliler soluğu çoktan ülkenin büyüklerinin yanında almıştır bu işi kurtarmak için. Benim hiç bir beklentim yok. UEFA'ya da zerre güvenim yok, TFF kadar satılık onlar da.
sempiyinz lig'den çekilelim derhal reyiz

Para cezasının yanında transfer yasağı veya men cezası olabilir ki bunlar çok düşük ihtimal gibi geliyor bana. Puan silmenin ise ihtimali yok onu Tff verebilir normalde usulsüz kontrat ve limit aşımından dolayı ama Tff tabi ki veremez böyle bir ceza.
İhtimali yok TFF'den bir yaptırım gelmesinin bence

Olmalı zaten
Asensio olmasaydı bu kadar başarılı olabilecekler miydi
Sokarlar öyle işe

İnceleme yapılmış zaten, usulsüzlükler tespit edilmiş ve onlarla ilgili Fb'den savunma talep edilmiş sanırım bu savunmada 72 saat içinde verilmesi gerekiyor. Savunma gelince onu inceleyip uygun gördükleri cezayı verecekler. Uefa Ffp kurulu 4 müfettişle Ocak yada Şubat ayında belgeleri alıp incelemeye başlıyorlar diye biliyorum. 2024-2025 sezonunda da bizi detaylı incelemiş ve 30 bin euro ceza almıştık sanırım.

Bu olay ilk çıktığında tff inceleme baslatti denilmişti sonrasında tff üstünü kapatmisti
Yani uefa devreye girince soruşturmayı tek başına götürdü bence

Geri
Üst Alt