TFF Ligleri Tescil Etti

18 takima düsmek icin, 2 sene arka arkaya 4 takim mi düsecek demisti Nihat?

İdeali 16 yada 18 olmasıdır. 20'de fazla bizim lig kaldırmaz. Avrupa'da oynayanlar darmaduman olacak.

Koca Denizlinin ahı var üzerinizde.

Erzurum insanının , büyük Gençlerbirliği taraftarının ahı var.
Alt liglerde ahlamaya devam edebilirler, düzgün top oynasalardı da düşmeselerdi alanya,göztepe.. keriz mi düzgün yapı kuruyorlar.
Menajerlere ve vasat türk hocalara paraları yedirip sonra ağlayan anadolu takımlarına gram acımıyorum.

Anadolu kuluplerde hic bir vizyon yok. Gidip hala Aybaba, Vural, Irfan Buz kurtarsin diye bakiyorlar.

Gidin bir yabanci getirin, niye getirmiyorsunuz acaba?

Ben haftadaki 2 kere takimi izlemekten memnunum Avrupaymis cart curtmus ona gore calissinlar 20 takimli lig daha iyi.1 hafta boyunca 1 mac az geliyor.

anlamadım şimdi geri 18 e mi düşecek? eğer 18 e düşecekse, ne demeye 21 e çıkarıldı?

Ben haftadaki 2 kere takimi izlemekten memnunum Avrupaymis cart curtmus ona gore calissinlar 20 takimli lig daha iyi.1 hafta boyunca 1 mac az geliyor.
Bende haftada 2 defa takımımı izlemekten keyif alıyorum ama rakipler kalitesiz olunca futbol gelişmiyor.

En güzeli kuzey ülkeleri gibi az takımlı lig 4 devre üzerinden oynanması.

10 takım olacak ve herkes birbiri ile 4 kez oynayacak.
ilk 4 takım play-off
Son 4 takim playout oynayacak.

Bu sayede hem derbi sayısı artacak hemde son haftaya kadar herkesin iddiası olmuş olacak.

Haftada 1 maç bana da çok az geliyor hele puan kaybettiğimiz zaman bir an evvel diğer maç oynansin istiyorum

Bu sene Türkiye kupası maçlarını azalttılar 3 maö oynayıp çeyrek finalde elendik, geçen sene de çeyrek finalde elendik toplam 6 maç oynamıştık yani. Lig 18 takım olacağına 20 olsun ama Türkiye kupası şimdiki gibi devam etsin isterim

Bi ara grup sistemiyle oynanıyordu tam faciaydı

Neden Renktaş.
Sivas, Alanya,trabzon, Başak gibi 7 takım olsa gayet kaliteli ligimiz olur

Ayrıca son haftaya kadar işin içinde dusmet korkusu veya şampiyonluk hayali olursa hepsi mücadeleyi bırakmaz

Futbol oynanmıyor ki ligte arka plandan maçları almaya çalışanlar var ve bunlara çanak tutanlar var 4 takım da olsa durum aynı olur değişmez.

Geri
Üst Alt