TFF, Melo'yu Etik Kuruluna Sevk Ediyor

Ulan eskiden Mehmet Agarimiz vardi kolaymiydi lan bunlari yapmak adamin iflahini kuruturdu!

Sevk dahi edilirse Ünal Aysal ve ekibi acilen istifa etsin.

Ayıptır artık, resmen Fenerbahçe'nin yönettiği bir TFF'ye karşı gelemeyen her kim olursa olsun, Galatasaray başkanı koltuğunda oturmasın yeter gerçekten.

Ayrıca ilk Arena'da ki maçta tüm taraftar dil çıkarmak yerine açıp ufaklıkları göstererek güzel bir mesaj verebilir.

Şİkeye ceza veremeyenler, dile, dudağa taktı kafayı.

böyle bişey olurda melo ceza alırsa yönetim artık konusmayı bırakıp icraata geçmeli

1 maç bile ceza alsa ortalığı ayağa kaldırmayan Galatasaray yönetimi gelmiş geçmiş en basiretsiz Galatasaray SK yönetimidir benim için.

Sevk dahi edilirse Ünal Aysal ve ekibi acilen istifa etsin.

Ayıptır artık, resmen Fenerbahçe'nin yönettiği bir TFF'ye karşı gelemeyen her kim olursa olsun, Galatasaray başkanı koltuğunda oturmasın yeter gerçekten.

Ayrıca ilk Arena'da ki maçta tüm taraftar dil çıkarmak yerine açıp ufaklıkları göstererek güzel bir mesaj verebilir.

Şİkeye ceza veremeyenler, dile, dudağa taktı kafayı.

Sevk'in başvurusunu fener yaptıysa Başkan ne yapsın? Adalet isterken adaletsizlik mi yapalım? Ama ceza çıkarsa dediklerine katılırım.

Bunlar babadan oğla nesil.

Yönetimin yapacagi tek bir aciklamayi kabul ederim oda ölüm emri verilmesi!

Baska aciklamayi kabul etmiyorum! Benim Ünal Aysal kadar param olsa suan hic düsünmeden adamlari toplar o tffyi baslarina yikardim!

gec kaldılar ya pazartesi bekliyordum bu haberi federasyon gibi sizin Allah belanızı .....

Hicbi yazili aciklama kesmez artik taraftari bu serefsizler oldugu surece basta hicbisey yaptirmazlar bize

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan eskiden Mehmet Agarimiz vardi kolaymiydi lan bunlari yapmak adamin iflahini kuruturdu!

O yapıyı çökerttiler el birliğiyle siyaset destekli fb çocukları; şimdi istedikleri gibi at koşturtuyorlar...Dokunabilene aşkolsun...

O yapıyı çökerttiler el birliğiyle siyaset destekli fb çocukları; şimdi istedikleri gibi at koşturtuyorlar...Dokunabilene aşkolsun...

Vallah ben artik bizim basiretsiz yönetimimize kiziyorum Ayberk, adam gibi taraftarlarini yönlendirseler bunlar olmaz. Serefsiz medya algi yönetimini yapti bizimkiler suspus, ulan biraz tehtid et, taraftarini kullan nerdeee. Avrupada olsan beyefendiligin is yapar ama Türkiye gibi bir yerde gelen vurur giden vurur.

Şu tüpçü denilen biri agzını yüzünü kırsa içimin yağları eriyecek.Ne adi adammıs bu be.Kargaların zamanında az küfür etmıs

Vallah ben artik bizim basiretsiz yönetimimize kiziyorum Ayberk, adam gibi taraftarlarini yönlendirseler bunlar olmaz. Serefsiz medya algi yönetimini yapti bizimkiler suspus, ulan biraz tehtid et, taraftarini kullan nerdeee. Avrupada olsan beyefendiligin is yapar ama Türkiye gibi bir yerde gelen vurur giden vurur.

Defalarca yazdım ben de bunu...Siyasetten mi bu kadar korkuyorlar bilemiyorum, fakat arkasında 25-30 milyonluk bir gücü unutuyor herhalde yönetim. Hiç tasvip etmesem de bu konuda Fenerbahçe Türkiye'nin yapısına daha uygun bir kulüp, kendi mal taraftarlarını bile ahlaksızlığı savunma yönünde teşvik ederken biz haklı olduğumuz yerde savunamıyoruz...Adamlar mahkemeden,Yargıtay'dan, UEFA'dan,CAS'tan tescilli şikeci ona rağmen hayasızlığı savunabilme gibi bir ögütlenme işine girebilirken,biz en haklı olduğumuz yerde bile aciziz...Gerçek olan bu ve bunu bildiklerinden 2,5 senedir fb'nin cezasını dolaylı yoldan biz çekiyoruz...

çok belli etti fenerin uşağı olduğunu şu tüpçü içimden geçenleri zaten tahmin edebiliyorsunuz...

10151131_10152108767826843_7698881344420550354_n.jpg

Hacısülümanda sustu... Trabzon cephesi küllüm susuyor...

Anlaşılan onların isyanı da tırtmış

Ceza gelirse baş kaldıracak olan yönetim değil taraftar olmalıdır. Galatasaray taraftarı ortalığı yıkmalı ama nerdeee. Ben de dahil hepimiz klavyede yazar asar çizeriz. Her işi başkandan bekleriz. İcraate gelince 3 maymunu oynar, bahanelerle sarılır suçu da ua ya atarız.

Geri
Üst Alt