TFF, Melo'yu Etik Kuruluna Sevk Ediyor

Yönetici olmasaydım da şöyle ana avrat cam çerçeve bir geçirseydim be kardeşim.

Sevk dahi edilirse Ünal Aysal ve ekibi acilen istifa etsin.

Ayıptır artık, resmen Fenerbahçe'nin yönettiği bir TFF'ye karşı gelemeyen her kim olursa olsun, Galatasaray başkanı koltuğunda oturmasın yeter gerçekten.

Ayrıca ilk Arena'da ki maçta tüm taraftar dil çıkarmak yerine açıp ufaklıkları göstererek güzel bir mesaj verebilir.

Şİkeye ceza veremeyenler, dile, dudağa taktı kafayı.

tff ve iktidarin istedigi zaten bu :)

melo'ya ceza gelirse tff hic karsilasmadigi bir tepki görmeli.

Lan Tupcu,aienin bir an evvel BerKAY ile tanismasi dilegiyle....

Fatih Terim!!! Başkanınla mutlusundur umarım!!!

Ceza aciklaninca bizimkiler ancak yine birtane fiyakali aciklama yapar. Baska bildikleri yok zaten. Aciklama ile bir bok olmadigini hala anlamadilar 3 senedir. AKP den nefret ederim ama slogani yazdiklarima cuk diye oturuyor.

BEN LAFA DEGIL ICRAATA BAKARIM.

BkyNRzrCQAEGNxc.jpg

Galatasaray'a 2009,2010'a dair vergi incelemesi kararı gelmiş. Berkin Elvan'ın cenazesine çelenk ve twitter yasağını eleştirmenin karşılığı.

açıklamadan alınmış tüp sanırım :) volkanın yaptıklarında sorun görmeyip haklı olarak 10 kişi bırakmanın sevincini yaşayan melo'ya ceza vermek fedarasyona yakışan bir hareket olur. artık milli takıma oyuncu göndermemek dahil daha sert uygulamalar düşünülmeli

baskan masaya yumrugunu vuracak tff bınasını basacak taraftarımızı arkasına alıp takımı lıgden cekerım dıyecek.yoksa bu oyunlar devam eder.çok buyuk yönetım zafıyetı yasıyoruz.ali durust adnan özturku gelde arama

Fatih Terim!!! Başkanınla mutlusundur umarım!!!

Fatih terim GALATASARAY dir ! UNAL AYSAL sa gelip gecici bi baskan ! fatih terim galatasaray da bulunduğu heryere tırnaklarıyla kazıyarak gelmiştir ! ünal aysal ise parasıyla ! aralarında tercih yapmak çok ta zor olmasa gerek !

Geri
Üst Alt