TFF, Melo'yu Etik Kuruluna Sevk Ediyor

Terim artik bizden biri degil...Terim artik onlardan biri...

demiroren-yabanci-siniri-onumuzdeki-sezon-18943.jpg

fatih_terim_tff_sozlesme_demiroren.jpg

Yildirim-Demiroren-ve-Fatih-Terim-Hasan-Dogan-Tesislerinde-bir-araya-geldi_77312_9eba4.png

184e29a6b8b7ac259.jpg

Hic bir sey yapmaz bu,alin size ImPARAtor

Geçiniz. Başkanın fotolarını koydurtmayın bana şimdi.

Böyle başkana böyle yönetime böyle yaparlar.

Açıklama bekleriz yönetimden kimsenin sallamadığı cinsten yine.

Ünal Aysal da Galatasaray efsanesidir.Şuan efsanemiz dediğimiz çoğu adamdan daha çok hakediyor.

Ünal Aysal da Galatasaray efsanesidir.Şuan efsanemiz dediğimiz çoğu adamdan daha çok hakediyor.

ne yapmısta cok sey hakedıyor pardon? fatih terımın sırtına bınıp yurudu onsuz da basarılı sayılmaz gozumde..gelecek senede bu sene gıbı olursa ılk satacak adamlar yıne sız olacaksınız

trollemeyın ınsanları artık bu konunun terımle ne alakası var..kafanız mı basmıyor bazı seylere yoksa para alıp bunları bırılerı mı yazdıyor sıze anlamak guc.yonetımın ne kadar becerıksız oldugunu anladınız son umudunuz yıne terım'ın bıseyler yapması mı yoksa? acık ve net 3 senedır bu tupcunun orda tutulması yonetım becerıksızlıgıdır kabul edın

trollemeyın ınsanları artık bu konunun terımle ne alakası var..kafanız mı basmıyor bazı seylere yoksa para alıp bunları bırılerı mı yazdıyor sıze anlamak guc.yonetımın ne kadar becerıksız oldugunu anladınız son umudunuz yıne terım'ın bıseyler yapması mı yoksa? acık ve net 3 senedır bu tupcunun orda tutulması yonetım becerıksızlıgıdır kabul edın

Terim gitsin o yönetimle çalışsın suçlama.Demiröreni düşüremedi diye Ünal Aysal'ı suçla.Kafa basması ile ilgili yorumlar yazma sen bence.

şeref yoksunu itler.abi mantık diye birşey varsa şerefsizim bunlar kancıklıktan başka birşey bilmiyorlar

Yaza kadar bekliyorum bakalım, eğer yazında Uefadan bişey çıkmaz küme düşürülme gerçekleşmez ise, Uefadanda ümidi kesicem, dolayısıyla bu tff yönetiminininde, mevcut hükümeti yalamaya devam ettiği müddetçe başta kalacağına inanacam..

Ve aynı şekilde A.yıldırımda yalamaya devam ettiği sürece hapise girmeyeceğine inanacağım..

Problem tüpçü, aziz falan değil direk hükümet ve zihniyetidir..hükümetin kendisi yada zihniyeti değişmediği sürece adil olaylar beklememek gerekiyor..sadece futbol için söylemiyorum tabi bunları..

Maalesef tek ümidim Uefa-Fifa ikilisi, ülke içinden herhangibir otoriteden adalet beklemiyorum artık..Ancak bu saydığım ikilinin alacağı ciddi yaptırım kararları ile mecburiyet üzerine tff yönetiminin değişceğini düşünüyorum..O koşullarda bile mevcut zihniyet aynen devam edecektir ama kalan kulüp taraftarının tepkisini çekmemek için.....................

Valla üstteki cümleyi devam ettiremedim, son seçimde gördükki (trabzon) faso fiso bu işler..

Kendi haline bırakın gitsin, onlar kurgular biz sevinir yada üzülür..

Kimse kusura bakmasın fatih terim Galatasaraylı ise çıkar tepki gösterirdi. Galatasaraya yapılan bu saldırılara dur derdi. Fatih Terimin bir,istifası federasyonu sallardı. Peki o ne yaptı.. Gitti tüpçüye yol arkadaşı oldu. Hangi,yol bu? Şike aklama ve Galatasaraya saldırma yolu. Bir Galatasaraylının bu ortamda ne,işi olur!

Hala Terim'den bir beklenti içinde olan mı var yahu,Galatasaray artık onun zerre umrunda değil...

Erbab-ül kebab çıksın da bi açıklama yapsın yorumda bulunsun utanmaz parator

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İyide Kasımpaşa yedek kulübesine ana avrat söven Emre'ye ne ceza vermişler de Melo'ya verecekler.

Medyada Felipe Melo ile ilgili olarak Etik Kurulu'nun ceza vereceği iddiaları dolaşsa da, kurulun böyle bir yetkisi yok!

Böyle birşey olur ve taraftar ısrarla sessiz kalıp birşey yapmazsa inanılmaz büyük rezillik olur. Gereken neyse yapılacak.

Geri
Üst Alt