TFF, Oğulcan Çağlayan Krizini 'Çözdü'

Adamı kaybetmeye gerek yok ki bu cezalar gelmeden önce adam gayette güzel oynuyordu. Mahkeme devam ediyor kazanırsak çiğerini sökeriz.

Oğulcan bize faydalı olacaktır

Pandemi nedeniyle sözleşmeler otomatik uzadı. Oğulcan bunu dikkate almayıp sezon devam ederken 6 maç kala feshediyor sözleşmesini.

6 maç ceza vs oradan geliyor zaten. 1 yıllık opsiyon uzatma olsa bunları yaşamazdık.

şimdi bu parayı abdül başta olmak üzere o yönetimden tahsil etmek gerekmez mi

bir tane hukukçuya danışmadan iş yapmışlar

Pandemi nedeniyle sözleşmeler otomatik uzadı. Oğulcan bunu dikkate almayıp sezon devam ederken 6 maç kala feshediyor sözleşmesini.

6 maç ceza vs oradan geliyor zaten. 1 yıllık opsiyon uzatma olsa bunları yaşamazdık.
benim bildiğim sanki fifa fesih hakkı, devam etmeme hakkı verdi futbolculara, yanlış mı hatırlıyorum. hatta monaco onyekuruyu geri çağırabildi bu sayede

Ogulcan tam balon, deymezdi para vermeye. Elde patlayacak bence.

Bu işin hukuk boyutu var aihm den faiziyle geri alırız

şimdi bu parayı abdül başta olmak üzere o yönetimden tahsil etmek gerekmez mi

bir tane hukukçuya danışmadan iş yapmışlar
Sürecin bizle ilgisi yok suçlu Oğulcan, ceza da onlardan tahsil edilmeli, hukuksal dayanağı yok, eninde sonunda biz haklı çıkacağız zaten bence

benim bildiğim sanki fifa fesih hakkı, devam etmeme hakkı verdi futbolculara, yanlış mı hatırlıyorum. hatta monaco onyekuruyu geri çağırabildi bu sayede
O kulüp hakkıydı, kulüple sözleşmelere uzatma vermedi.

Futbolcu sözleşmeleri için otomatik uzar dedi.

Oğulcan sezon sonunu beklese problem olmayacaktı.

Sürecin bizle ilgisi yok suçlu Oğulcan, ceza da onlardan tahsil edilmeli, hukuksal dayanağı yok, eninde sonunda biz haklı çıkacağız zaten bence

orası öyle de ben fifa sözleşmesi biten futbolculara serbestlik hakkı verdi diye hatırlıyorum ki oğulcan büyük ihtimal bu nedene dayanarak ayrıldı yoksa niye 6 maç varken ayrılsın.

oğulcan mı ödeyecek yani parayı

biz suçlu değiliz de en azından dikkat etselerdi

şimdi bu UEFA limitlerine harcama olarak girdi mi

Oğulcan'a bize bu çektirdiklerinden sonra mükafat olarak 10 numara verilmeli.

Parayı Oğulcan ödemediğine göre bunu isteyen de biziz sanırım. Böyle amatörlük enteresan eğer durum buysa zira aynı uzama bizim takım için de geçerli, haberleri var yani. Bana mantıklı gelmedi.

orası öyle de ben fifa sözleşmesi biten futbolculara serbestlik hakkı verdi diye hatırlıyorum ki oğulcan büyük ihtimal bu nedene dayanarak ayrıldı yoksa niye 6 maç varken ayrılsın.
Reis işte ayrılamazmış, haziran gibi sözleşme uzatmadı diye atışıyor ve tek taraflı feshedip gidiyor.

6 maç ceza falan hep benim dediğim duruma dayanıyor.

Parayı Oğulcan ödemediğine göre bunu isteyen de biziz sanırım. Böyle amatörlük enteresan eğer durum buysa zira aynı uzama bizim takım için de geçerli, haberleri var yani. Bana mantıklı gelmedi.
Cezayı biz ödemek zorunda değiliz; bunu Cengiz de Rezan da yani iki ayrı yönetim mensubu da söyledi, biz yükü oyuncumuza yüklemeyiz diye.

Bizden kestikleri para da Oğulcan'ın maaşından kesinti adıyla kesiliyordur muhtemelen. Oyuncuya haciz koyamayacakları için.

Geri
Üst Alt