TFF, Oğulcan Çağlayan Krizini 'Çözdü'

Böyle saçma şeyler hep bizim başımıza geliyor

Baskan veya Baskan yardimcisi Oguzhan odemeyecek, biz odeyecegiz demisti.

Bu arada, ben Oguzhan'in son 6 mac kala feshettigini bilmiyordum. Maclari bitirdikten sonra feshettigini biliyordum.

Tarih 26 Haziran 2020

Çaykur Rizespor'un sözleşmesindeki opsiyon maddesini kullanarak mukavelesini 1 yıl uzattığını TFF'ye bildiren ve bunun üzerine Federasyon'a başvuran Oğulcan Çağlayan, sözleşmesini feshetti!

Son 6 maç oynanmadan takımdan ayrılıyor.
20210901_203320.webp

euro 3.5ken adamı almışlar aynı parayı euro 10ken bizden haraç kesiyorlar

Yav uzatmayın aldık bitti.. adamlar bunun üzerinden polemik yapıyorlar işte.. bu olay sayesinde mikrofon gördü ibiş tvye çıktı..

Eşşeği anırtan sarkıttığıdır, bu netice kılı rize başkanı boşuna afkurmuyor. Ülke de adalet kalmadı ki bundan adil sonuç bekleyelim. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Birileri yargılanırken bu 5 li çetenin Türk futbolundaki köpekleri de elbet temizlenecek. O zaman şırıngayla tazmin ederiz inşAllah hakkımızı ...

Eğer tff bizim paradan kesip göndermişse medyadaki ''Galatasaray parayı ödedi'' haberleri düzeltilsin

Eğer biz gerçekten ödeme yaptıysak : madem parayı ödeyecektik o kadar şey ne içindi, 'kıvırmayın paramızı verin' üslubuyla konuşan bir adam karşısında niye böyle bir şey yaptık.

Para bi tarafa. Ogulcan icin harcanan enerji boş
En güzel yorum bu.
Enerji boş zaman boş düşman yaratmak boş...
Hani çok özel topçu olur risk alırsın değer...
Oğulcan yüzünden rize final haftalarında direkt rakibimiz kimse fb, bjk , ts fark etmeksizin yenilecek bilerek.
Avrupa kupasi maçları sonunda fb yi tebrik ederek bunun ilk işaretini verdiler.
Konuda biz yüzde 100 haklıyız ama bu konunun uzamasının bize zarar ekonomik, manevî her türlü Oğulcan in bize vereceği katkıdan katlarca fazla olacaktır.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dünyanın en keriz olayı.
Sana kesilen bir ceza yok, oyuncuyla anlaşıp karşılıklı fesih edersin Avrupa'dan da bir kulüp ayarlarsın oynasın diye. Mutlu mesut oynar dava zaten bir sonraki transfer dönemine kadar sonuçlanır bir şekilde.
Tff'nin çektiği haraç için de tazminat davası açar 10 katını çekersin.

Ocak ayına kadar toplasan 2 maç tam oynayamayacak adam için girdiğimiz şekillere bak.

Geri
Üst Alt