TFF, Oğulcan Çağlayan Krizini 'Çözdü'

Madem para ödenecekti bunca zaman yaptığımız çingenlik niye?

Saçma.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pandemi nedeniyle sözleşmeler otomatik uzadı. Oğulcan bunu dikkate almayıp sezon devam ederken 6 maç kala feshediyor sözleşmesini.

6 maç ceza vs oradan geliyor zaten. 1 yıllık opsiyon uzatma olsa bunları yaşamazdık.
Orada yalnız adamlar sözleşmeyi sormadan uzatıyor. Oğulcan'da uzatma iptali için başvuruyor Tff yetkilisi sözleşmeyi komple fesih ediyor gibi bir şey olmuştu yan asıl hata Tff'de. Uzatılan opsiyon kısmını değil komple fesih yapıyor. Bu işte ceza çıkmazdı tamamen Yardımcı ve Rize lobisiyle ceza çıktı.

Baslik ve ilk mesaj dogru bir sekilde duzeltismistir. :)

Rezillik! Ulan oğulcan 15 gol 7 asist gibi bir sezon geçirir dersin adam haketti ama oğulcan şu an kadroda dış kapının dış mandalı resmen keşke geri postalasaydık rize'ye.

bunlar kafasina gore nasil paradan kesiyor?

3 sene sonra kiralayacak anadolu kulübü aramayız inşallah

yav mesele futbolcumu sanıyorsunuz da futbolcu üzerinde yorum çiziyorsunuz..

Bunu iznimi olmadan yapamazlar. Belki Oğulcan İn lisansını çıkartmayacaktık. Bizimkilerin bilgisi dahilindedir.

Şu çocuğun kariyerini yok etti futbolla alakası olmayan bir avuç puşt. Davayı kazanırsak bu çocuğun potansiyelde getireceği parayı istememiz gerek! Haksız yere kariyerini bitirdiler

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

hani bunların bi basgani vardi ,bi laflar demisti ,iste aynisi tff ye uygulayan olsa ,yemin ederim ortam üzülmem,kurban keserim

Rezan Epozdemir ve diger hukukcular geregini yapacaktir. Yeni yonetim bir cok konuda uzman insanlar. Eski yonetim belliki bu isin hukuki boyutunu arastirip ogrenmemislerdir. Cayelispor'da yoneticilik yapacak adam 2. baskanlik yapiyordu.

bizim yönetim avrupada hukuk mücadelesine başlayacağını söylediği için bunu yaptılar.. çünkü oğulcanın çalışma hakkını haksız yere engellediler ve avrupada bu davayı kaybedecekelrini anladıkları için böyle yaptılar.. yoksa enbaşından bunu yapabilirlerdi zaten..

Geri
Üst Alt