TFF, Oğulcan Çağlayan Krizini 'Çözdü'

Spor bakanına ciddi tepki var

Taraftararın bir kısmı artık sandığı göstermeye başladı nihayet

•quod erat demonstrandum•

Parayı yatıran biziz ancak bunun sebebi TFF kendisi yatırırsa bunu 10 Eylül’de yapabileceğini söylemiş ,biz de oğulcan’ı kadroya katabilmek için kendimiz yatırmışız ama şerh notumuzu da düşmüşüz.

AİHM den döner bu karar Türk yargısı tabii ki Akp lehine karar verecek

bu nasıl iş arkadaş böyle bir şey olabilir mi ya haklı haksız bizene fesihten adam bize serbestim diye gelmiş almışız ortada bir tazminat varsa ödemesi gereken futbolcunun kendisi 3 taraf var tek suçsuz taraf biziz ama cezalandırılan da biziz nasıl oluyor bu iş

Baslik ve ilk mesaj dogru bir sekilde duzeltismistir. :)

Başlık hiç olmamış oldukça yanıltıcı.

Oğulcan Krizi Çözüldü, Yargı Süreci Devam Ediyor.

Olmalı.Bu krizin çözülmesinde Türk futbol Federasyonu’nun hiçbir katkısı yok para eden biziz çünkü oyuncumuzun sözleşmesinin kadroya yetiştirilmesi için şerh notu düşerek ödemeyi yaptık.

Böyle bir iddia var

Türkiye Futbol Federasyonu, Oğulcan için yapılan ödemeyi Galatasaray'a geri iade etti.

Parayı direkt Rize'ye göndermedik mi zaten yav? Başta TFF'ye yollamış bizimkiler galiba, onun haberidir bu.

Önce kafalarına göre parayı Rize'ye gönderip sonra hukuken böyle bir hakkımız yoktur diyip bize mi ödüyorlar? Bir üst kurul bu kadar angutça yönetilir mi? Kaldı ki bu para Galatasaray'dan değil Oğulcan'dan talep edilmektedir. O dönemki sözleşmenin tarafı Oğulcan; Galatasaray değil ki. Biz oyuncu mağdur olmasın diye taraf olmak durumunda kalıyoruz.

Yani sen hiçbir şekilde parasını falan kesemezsin Galatasaray'ın, tamamen hukuksuzluk.

E-QzkMcXIAE9iRD.webp

Biz parayı TFF ye göndermişiz, TFF de siz direk Rizeye gönderin biz karışmayız deyip parayı iade etmiş.

O video paylaşıldıktan sonra...

Lisans çıkmadan hemen önce...

parayı iade et, ben bu işe karışamam de

hmm

Hem video ile Galatasaray taraftarını rahatsız edelim hem de lisansı çıkmasın, uefa listesine felan yazılmasın

Biz parayı TFF ye göndermişiz, TFF de siz direk Rizeye gönderin biz karışmayız deyip parayı iade etmiş.
işin garibi rize dekont paylaşıyor

ne hakla hangi hukukla bizim tff'ye yolladığımız paranın dekontu bunların eline geçiyor da paylaşıyorlar siz kimsiniz ulan !

işin garibi rize dekont paylaşıyor

ne hakla hangi hukukla bizim tff'ye yolladığımız paranın dekontu bunların eline geçiyor da paylaşıyorlar siz kimsiniz ulan !

Yok daha sonra biz parayı rizeye göndermişiz. TFF iade ettiği için. Ama ihtarname çekmişiz rizeye mahkemeyi kazanırsam faizi ile alırım lisans çıkarma maksatlı ödeme yapıyorum diye. Rizeli piçler o dekontları paylaşıyor. İhtarnameyi paylaşmıyor

Geri
Üst Alt