Emre Denli
Tecrübeli Üye
- 20 Ocak 2012
- 6.376
- 4.326
- 1.798
Burdan tek ayağı kaldıracak takımı fatih hocadır ama bize lazım istemem sergen getirirler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
troll ya sergenin olma ihtimali 0Sergen olayı nedir
Yabancılarla bjk de başarılı olup milli takıma gelince yerli sınırlaması getirmiş birinden bahsediyoruz milli takım kadrosu yetersiz değil adaletli forma verilirse başarılı olacak oyuncular varşenol şu an gömüldüğü kadar kötü hoca değil. bir kulüple anlaşırsa yine iş yapar
milli takım kadrosu da sanıldığı kadar iyi değil. bir kaç sürpriz ve şanslı skor bizi kandırdı. andorra ve arnavutluk'a karşı zar zor aldığımız galibiyetleri konuşmadık.
Erol döneminde de iyidi alanya. Bence cagdaslik bi durum degildi o..Şu liyakattan vazgeçip Çağdaş Atan gelmeli. Ligte modern futboluna en yatkın, en cesur hoca olarak onu görüyordum. Alanya'da karşısında kim olursa olsun iyi futbol ve puanlar aldı her ekipten.
3 aydır ben dillendiriyorum bunu da belki milli takımda az maça çıkacağından dolayı kabul edebilirOkan buruk için ailevi nedenlerden dolayı herhangi bir takımın başına geçmez diyorlardı. Duydunuz mu öyle birşey.
Sorun neymiş ki?3 aydır ben dillendiriyorum bunu da belki milli takımda az maça çıkacağından dolayı kabul edebilir