TFF, Sivasspor-Galatasaray Maçında İptal Edilen Golün VAR Kayıtlarını Açıkladı

Bir hafta hem BJK hem GS lehine hata yapılınca FB devreye girip kayıtları açıklattırdı. Aynı hatalar FB lehine veya bizim aleyhimize bu sezon defalarca yapıldı ama hiçbir açıklama yapılmadı. Asıl rezalet burada.

Geçmişe dönük açıklamalar yapılmazsa rezalet olur. Hemen başvurular alınıp açıklansın bakalım.

Beşiktaş maçında orta hakem de kasıt olduğunu düşünüyorum. Var kirmizi dedikçe orta hakem dinlememekte kasitli olarak israr ediyor. Bizim maçtaki pozisyonda kimse kasıt arayamaz. Adamlar tertemiz şekilde pozisyonun doğrusunu bulmak için 5 dakika uğramışlar.

Saçmalık ötesi bir durum aynı maçta verilmeyen penaltı için neden hiç konuşma yayınlanmıyor bizim hakkımız yendiğinde ortalığı kaldırdığımız da neden var yayınlanmadı. Ha anlarım bundan sonra sürekli yayınlanacak itiraz edilince anlarım ama bu maçlar özelinde kalırsa lig şaibelidir.

Lig zaten şaibeli. Adalet varmış gibi davranmanın alemi yok. Bir tane babadan zengin ahlaksız TFF'nin bütün kurullarını rüşvete bağlamış. Buradan adil bir düzen çıkar mı?

Ben hala cozemedim bizim pozisyon ofsayt mi degil mi
Pozisyonun başında Yatabare için ofsayt diyor hakemler zaten. İlk pozisyondan sonra bir şeye bakmalarına gerek yoktu aslında.

Kimse bu pozisyondan bahsetmiyor, hakemler bile konuşmuş kendi aralarında ama TV'de hala Nelsson direk mevzusu konuşuluyor. Rıza, bağlandı yayına o da hala direk falan diyor. Şu pozisyonu nasıl atlıyorlar aklım almıyor, hakemler başta Yatabare için ofsayt diyor

Geri
Üst Alt