Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 5.343
- 3.764
- 2.088
Karar doğru ama uygulama yanlış, TFF'ye göre önemli hakem hatası yapılmıştır.Hatanin sebebi çizginin çekilmemesiAnlamadım şimdi hakem doğrumu karar vermiş yanlış mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karar doğru ama uygulama yanlış, TFF'ye göre önemli hakem hatası yapılmıştır.Hatanin sebebi çizginin çekilmemesiAnlamadım şimdi hakem doğrumu karar vermiş yanlış mı?
Sana cevap olarak yazmıyorum da çizgi çekmediler diyenlere yazıyorum. Orada doğal bir çizgi var anasını satayım kimse o kale çizgisini görmüyor mu? Daha ne diye çizgi çekilsin?
Omuz hala önde değil mi yaw yanlış mı görüyorum
BJK ile ortak yapılacak her türlü işe karşıyım Vasf!!!!!gs ile bjk ortak açıklama yapmalı ve fb'nin kazandığı 18 pts dökülmeli!!!
Değil.Ben hala cozemedim bizim pozisyon ofsayt mi degil mi
Omuz hala önde değil mi yaw yanlış mı görüyorum
tff hakemlerden iyi mi bilecek hakemler ofsayt diyorBen hala cozemedim bizim pozisyon ofsayt mi degil mi
Saçmalık ötesi bir durum aynı maçta verilmeyen penaltı için neden hiç konuşma yayınlanmıyor bizim hakkımız yendiğinde ortalığı kaldırdığımız da neden var yayınlanmadı. Ha anlarım bundan sonra sürekli yayınlanacak itiraz edilince anlarım ama bu maçlar özelinde kalırsa lig şaibelidir.
Kuş olmakla cimbomold boys olmak arasında gidip geldiğimiz saatlerdeyizBen hala cozemedim bizim pozisyon ofsayt mi degil mi
Pozisyonun başında Yatabare için ofsayt diyor hakemler zaten. İlk pozisyondan sonra bir şeye bakmalarına gerek yoktu aslında.Ben hala cozemedim bizim pozisyon ofsayt mi degil mi