Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş olsa tek kelime etmeyecek adam Galatasaray olduğunda her kanala bağlanıp adalet diye bağırıyor. Bunun acısı 92/93 sezonundaki Ankaragücü maçından geliyor hala çıkmamış.ahahaha Riza Calimbay baglandi
Açıklanır mı senceBundan sonraki hatalarda kayıtlar açıklanmazsa ortalık karışır. Başlarına büyük bir ihale aldılar.
Mecbur açıklayacaklar artık. Atıyorum Antep-Ümraniye maçındaki bir hatada bile VAR kayıtları istenecek.Açıklanır mı sence
Açıklamada hakem hatası demişler zaten tekrar olmaz. Kural hatası deselerdi olurdubizim twit sayfasından ofsayt pozisyonunun resmi paylaşıldığında bu nasıl ofsayt demiştim zaten.
Maçın tekrar edilme ihtimali var mı? edilecekse baştan mı yoksa verilmeyen golü verip aynı dk ve skor 1-1den mi edilir
Açıklamamaları hata zaten. Bu işin sonunda bi hakemi linç edecek herhangi bir takımın taraftarı.Mecbur açıklayacaklar artık. Atıyorum Antep-Ümraniye maçındaki bir hatada bile VAR kayıtları istenecek.
bizim twit sayfasından ofsayt pozisyonunun resmi paylaşıldığında bu nasıl ofsayt demiştim zaten.
Maçın tekrar edilme ihtimali var mı? edilecekse baştan mı yoksa verilmeyen golü verip aynı dk ve skor 1-1den mi edilir
Tekrar edilmez cunku kural hatasi yok.bizim twit sayfasından ofsayt pozisyonunun resmi paylaşıldığında bu nasıl ofsayt demiştim zaten.