TFF, Sivasspor-Galatasaray Maçında İptal Edilen Golün VAR Kayıtlarını Açıkladı

ahahaha Riza Calimbay baglandi

Hiç beklemeden hafta hafta ligde hata yapılan bütün maçların listesi çıkarılıp bunların var kayıtları talep edilmeli. Erden Timur bu listenin tutulduğundan bahsetmişti zaten.

Şunu açıklayın bunu açıklayın yerine hakemin doğru karar verdiği üzerinde durmanız gerekiyor beyler.

Ulan umrumda mı? Emekli ve memura üç kuruş zam yaptıkları gün bu kayıtları niye açıklıyorlar.

Ofsayt demisler iste Fener niye agliyorsa

Bundan boyle daha dikkatli mac yonetir hakemler. Tff bu hamlesiyle hakemlere akıllı olun demistir bence..

Şu an yönetimin çıkıp derbinin pozisyonları için VAR ve hakem kararlarının açıklanması için resmi başvuru yapması lazım... Maçtan sonra değil şu an yapmak gerekiyor çünkü bu algı derbiyi etkileyecek.

lale orta kim abi eski topçu mu eski hakem mi kim ulan bu karı???

bizim twit sayfasından ofsayt pozisyonunun resmi paylaşıldığında bu nasıl ofsayt demiştim zaten.

Maçın tekrar edilme ihtimali var mı? edilecekse baştan mı yoksa verilmeyen golü verip aynı dk ve skor 1-1den mi edilir

bizim twit sayfasından ofsayt pozisyonunun resmi paylaşıldığında bu nasıl ofsayt demiştim zaten.

Maçın tekrar edilme ihtimali var mı? edilecekse baştan mı yoksa verilmeyen golü verip aynı dk ve skor 1-1den mi edilir
Açıklamada hakem hatası demişler zaten tekrar olmaz. Kural hatası deselerdi olurdu

Mecbur açıklayacaklar artık. Atıyorum Antep-Ümraniye maçındaki bir hatada bile VAR kayıtları istenecek.
Açıklamamaları hata zaten. Bu işin sonunda bi hakemi linç edecek herhangi bir takımın taraftarı.

Tekrar edilmez cunku kural hatasi yok.

Geri
Üst Alt