TFF, Sivasspor-Galatasaray Maçında İptal Edilen Golün VAR Kayıtlarını Açıkladı

Ali Palabıyık açıklayın!!!

Tam da tahmin ettiğim gibi. 2-1, 1-0 gibi zayıf galibiyetlerle gitmeye çalışırsak bizi durdururlar. Bulduğunu atacaksın. Mal mal pozisyon harcamaya devam edersek olacağı bu. Galatasaray düşmanlığı yeni bir şey değil. Yıllardır bununla uğraşıyoruz.

Ayrıca yeterince yangın çıkartmıyoruz. Mesela comarspor'un buzlu sahasında oynamak istemediğinizi iki hafta öncesinden kamuoyuna aciklayacaksin.

Bundan sonra VAR konuşmaları çok baş ağrıtacak. Madem bir ilki gerçekleştirip kayıtları açıkladılar, devamı da olmalı.

Açıkçası bu konuşmaları açıklamaları beni mutlu etti. Hakem hatalarından canı yanan takımların başındayız ne de olsa. Belki bir şeyleri değiştirir artık. Asıl kaç gündür ağlayıp hakemlerden en çok fayda sağlayanlar bu durumdan hoşnut değildir şimdi.

Bir de Erkan Özdamar'ın ''çürük'' raporuna kadar gitti şu olay ya. Adam sanki zorla iptal etmiş gibi golü demediklerini bırakmadılar. Şu kaydı dinleyip utanırlar mı acaba.

Daha açıklanacağını sanmıyorum.

bu hamle ile fbyi sampiyon yaptilar

bein sport muradina erdi!

Kayıtları dinledim herkesin yoğunlaştığı nelsonun direğe yapıştığı pozisyon ama öncesinde yatabare ofsayt diyorlar orta hakem en son diğeri ofsaytsa zaten problem yok diyerek üzerinde çok tartıştıkları pozisyondan ziyade çünkü o pozisyonda orta hakemi ikna edemiyorlar ne dediklerinde pek anlaşılmıyor . Karışık bir pozisyon ama yatabare daha net ve ofsayt yatabare. Orda da topa dokunmadığı için aktif olup olmadığına bakılıyor. Topa hareketlenip nelsona temas ettiği için ofsayt kararı veriyorlar. En azından orta hakem gönül rahatligi ile buna çalıyor. Diğer pozisyon açısından ikna edemiyorlar. Vallahi kim ne derse desin benim içim rahatladı benim mantığıma göre de yatabare ofsayt çünkü topa hareketi var ve nelsona temas ediyor. Helal bir 3 puan. Tabi ki fenerliler manipüleye devam edecekler. Orta hakemin hiç bir suçu yok. Var iletişimi çok kötü. Bu arada TFF neye dayanarak hakem hatası ilan etti. Yatabare ofsayt pozisyonunda topa hareketlenip aktif olma durumu da hakem yorumudur.

Ulan bu nasil saçmalık çizgi niye cizmiyor bunlar bunlar aptal herhalde omuzu çizgide kabul ediyoruz nedir.

2 tane ofsayt bulmuş hakemler, ne ağladılar şunun için.Biz yüz kere açıklayın dedik açıklanmadı bu kayıtları bu şekilde açıklamaları ve verilen cezalar sonucu ifb nin şampiyonluğu hayırsız olsun.

O kadar hakkımız yendi o kadar yaygara kopardık sadece palabıyığa 3-5 maç mola verdirebildik fbliler ilk olayda hem kelle aldı hem var kayıtlarını açıklattırdı

Bizimkilere bişey yapacaksanız konuşun yapmayacaksanız susun diye bu yüzden söylüyoduk

Şimdi ortalığı ateşe vermeli ve bütün geçmiş maçların var kayıtlarını açıklatmalıyız

Ben bazı hakemlerin VAR kayıtlarında bizimkilerine sövdüğüne, kulübümüze hakaretler ettiklerine eminim. Zamanında Albayrak bunu öğrenip VAR kayıtları açıklansın çıkışı yaptığında bu yüzden mum gibi olmuşlardı. Olur da eski kayıtları ele geçirirsek büyük icraat olur. Geçirmezsek de mağdur oluruz her türlü iyi bence bizim için

BJK'nin dahil olması da iyi oldu. Fenerasyon FBeinsports işi tasdiklendi

Kayıtları dinledim herkesin yoğunlaştığı nelsonun direğe yapıştığı pozisyon ama öncesinde yatabare ofsayt diyorlar orta hakem en son diğeri ofsaytsa zaten problem yok diyerek üzerinde çok tartıştıkları pozisyondan ziyade çünkü o pozisyonda orta hakemi ikna edemiyorlar ne dediklerinde pek anlaşılmıyor . Karışık bir pozisyon ama yatabare daha net ve ofsayt yatabare. Orda da topa dokunmadığı için aktif olup olmadığına bakılıyor. Topa hareketlenip nelsona temas ettiği için ofsayt kararı veriyorlar. En azından orta hakem gönül rahatligi ile buna çalıyor. Diğer pozisyon açısından ikna edemiyorlar. Vallahi kim ne derse desin benim içim rahatladı benim mantığıma göre de yatabare ofsayt çünkü topa hareketi var ve nelsona temas ediyor. Helal bir 3 puan. Tabi ki fenerliler manipüleye devam edecekler. Orta hakemin hiç bir suçu yok. Var iletişimi çok kötü. Bu arada TFF neye dayanarak hakem hatası ilan etti. Yatabare ofsayt pozisyonunda topa hareketlenip aktif olma durumu da hakem yorumudur.
Olay budur.Karar doğru ancak skandal olan çizginin çekilmemesi.İkinci hata da Nelson için ofsayt mı sorusuna VAR'in evet demesi.Bir ayrıntı da VAR kamerasında Yatabere 'nin ofsayt olduğu çok net belli olurken Bein Sport yayınında aynı anda uzaktan görüntü olup ne olduğu belli olmuyor.Sonuç olarak çizgi neden çekilmedi,bu sorunun cevabı yok hâlâ.

Sezon başından beri tüm şüpheli pozisyonların kayıtları açıklansın. Yönetim her türlü baskıyı yapsın. Ya hep ya hiç kardeşim. Ali Palabıyık için biz istediğimizde sesleri çıkmamıştı

Yanliz bundan sonra kimse cagirmaz kimse gitmez.

Geri
Üst Alt