Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 44.260
- 11.546
- 728
bunu da aciklasana ali k.oc, resmen haksiz sikeli saibeli penalit kazanmislar
asil skandal budur!!!
yönetim bunu kullanarak acil aciklama yapmali
Oyle dusunmuyorlar ama

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunu da aciklasana ali k.oc, resmen haksiz sikeli saibeli penalit kazanmislar
asil skandal budur!!!
yönetim bunu kullanarak acil aciklama yapmali
Onların düşünme kavramlarını şey edeyim. Fikirlerinin ne önemi var o haramzadelerin. Tek dertleri çalmak çırpmak, yalan dolan, zalimlikOyle dusunmuyorlar amabizim kayrildigimizi ve onlarin penaltisinin calinmadigini.. Hayir onu gectim bu bur haftanin toplantisi, asil oncekiler onemli bunlarin haksiz penalti ile aldiklari vs.. Ornegin A.Gucu maci, ornegin ilk TS maci..
Tff bana düşman diye sabahtan akşama kadar konuşacaksınTff bunların çiftliği olmuş. Bu organize suç şebesine müdahale etmesi gereken tek yer devlettir
Yorumlarını beğeniyle takip etmekteyimAma büyük resim olarak bakarsak iyi oldu tabi. Görüntü sızdırma işlerine girerek asıl büyük skandal olan ama bizim sessizliğimiz yüzünden kaynayıp gitmiş Erkan Engin pozisyonunun yeniden asıl gündem olmasını sağladılar. Tabi TFF'nin şeffaflık adına o görüntülerin tamamını yayınlama kararı alması bizim için büyük nimet.
Buraları okuyan yüksek takipçili GS sosyal medya hesaplarına sesleniyorum:
Erkan Engin "kanıt uydurarak" orta hakemi yanıltmıştır. Tüm açılarda topun ele değdiğini net gösteren bir kanıt bulamadığı halde. Top ele değiyormuş gibi görünen (AMA KESİNLİKLE DEĞMEYEN) bir fotoğraf karesini alıp "temas anı" diye orta hakeme göstermiştir. Bu SAHTE KANIT OLUŞTURMAKTIR. Bir polisin şüphelinin cebine sahte bir kanıt yerleştirmesinden farkı yoktur.
Aynı toplantıda bizimle ilgili olan pozisyon hakem yorumundan ibaret. Hakemler teması net şekilde görüyorlar. O gün orta hakem açısı kapalı olduğu için VAR'a görmedim diyor. VAR hakemi de görüntülere bakıp o temasın penaltı için yeterli olduğunu düşünüp orta hakemi çağırıyor. Orta hakem de teması net şekilde görerek penaltı veriyor. Hugh Dallas sadece temasın hafif olduğunu ve bu temasın penaltı için yeterli olmadığı yorumunu yapıyor. Ancak kimse kanıt uydurmuyor, temas yokken (ya da teması görmediği halde) temas var demiyor. SADECE BU TEMAS PENALTIYI GEREKTİRİR Mİ GEREKTİRMEZ Mİ DİYE YORUM FARKI VAR.
FB-Kasımpaşa maçında yorum farkı falan yok. ÇÜNKÜ KANIT YOK. Kimse ortaya teması ispatlayan kanıt koyamamışken VAR hakemi orta hakeme sahte kanıtla penaltı verme baskısı yapıyor. Bizim pozisyonda hakemlerin hata yaptığını kabul etsek bile bu iki hatanın niteliği arasında dağlar kadar fark var. Bu aradaki farkın niteliği mutlaka gündem olsun.
Avrupa Sampiyonasina kadar durmak istiyorlar bence. Bi basari gelirse iste bizim donemimizde Milli Takim basarili oldu diye caka satacaklar.Çirkeflikleri bile salakça.
Şundan sonra rahatlıkla TFF istifa derler artık herhalde.
Ya da kendilerini imha edip çekilirler.
Bilerek sözde gs li bi kuklayı oturttular oraya her istediklerini yaptırıyorlar orası onların çiftliğine dönmüs başından beridir. Bizim asıl satılık medyanın üzerine gitmemiz lazım orası propaganda ve pisliklerin üzerini örtme yeri. Medyayı çok fena sarmışlar, hepsi yandaşTff bana düşman diye sabahtan akşama kadar konuşacaksın
Önümüzü kesiyorlar bizi doğruyorlar diye ağlayacaksın
Ve sen buranın başkanını bir kereliğine bile olsa istifaya davet etmeyeceksin
Edemezsin zaten o yürek yok sizde
Çünkü her türlü kendinize bağlamışsınız Tff ve kurullarını
Değişecek diye akılları gidiyor
Yaptıkları pisliğin örtülmesini istiyorlarAma büyük resim olarak bakarsak iyi oldu tabi. Görüntü sızdırma işlerine girerek asıl büyük skandal olan ama bizim sessizliğimiz yüzünden kaynayıp gitmiş Erkan Engin pozisyonunun yeniden asıl gündem olmasını sağladılar. Tabi TFF'nin şeffaflık adına o görüntülerin tamamını yayınlama kararı alması bizim için büyük nimet.
Buraları okuyan yüksek takipçili GS sosyal medya hesaplarına sesleniyorum:
Erkan Engin "kanıt uydurarak" orta hakemi yanıltmıştır. Tüm açılarda topun ele değdiğini net gösteren bir kanıt bulamadığı halde. Top ele değiyormuş gibi görünen (AMA KESİNLİKLE DEĞMEYEN) bir fotoğraf karesini alıp "temas anı" diye orta hakeme göstermiştir. Bu SAHTE KANIT OLUŞTURMAKTIR. Bir polisin şüphelinin cebine sahte bir kanıt yerleştirmesinden farkı yoktur.
Aynı toplantıda bizimle ilgili olan pozisyon hakem yorumundan ibaret. Hakemler teması net şekilde görüyorlar. O gün orta hakem açısı kapalı olduğu için VAR'a görmedim diyor. VAR hakemi de görüntülere bakıp o temasın penaltı için yeterli olduğunu düşünüp orta hakemi çağırıyor. Orta hakem de teması net şekilde görerek penaltı veriyor. Hugh Dallas sadece temasın hafif olduğunu ve bu temasın penaltı için yeterli olmadığı yorumunu yapıyor. Ancak kimse kanıt uydurmuyor, temas yokken (ya da teması görmediği halde) temas var demiyor. SADECE BU TEMAS PENALTIYI GEREKTİRİR Mİ GEREKTİRMEZ Mİ DİYE YORUM FARKI VAR.
FB-Kasımpaşa maçında yorum farkı falan yok. ÇÜNKÜ KANIT YOK. Kimse ortaya teması ispatlayan kanıt koyamamışken VAR hakemi orta hakeme sahte kanıtla penaltı verme baskısı yapıyor. Bizim pozisyonda hakemlerin hata yaptığını kabul etsek bile bu iki hatanın niteliği arasında dağlar kadar fark var. Bu aradaki farkın niteliği mutlaka gündem olsun.
oha doğru mu bu,montaj mı yapılmış