TFF Sızdırılan Toplantının Tamamını Yayınladı

Beyler biri beni düzeltsin ancak Erden başkan çıkıp o Livakoviç’e vuran adam için belki ayırmaya gelmişti falan mı dedi ? Dediyse büyük skandal ve hatalı bir açıklama.

Demediyse yine büyük algı yapılıyor.

Haluk yürekli süleyman hurma’nın bu işin içinde olduğunu söyledi. Şaşırmam

Beyler biri beni düzeltsin ancak Erden başkan çıkıp o Livakoviç’e vuran adam için belki ayırmaya gelmişti falan mı dedi ? Dediyse büyük skandal ve hatalı bir açıklama.
Dedi ama o adam o anda Livakovic'e vurup vurmayacağını kimse bilemez. Dediği gibi belki ayırmaya gidiyordu. fb'nin forvetinden döner tekme yiyince adam da ilk gördüğü fbli oyuncuya vurmuş olabilir.

Bunun neresi hatalı açıklama?

Tüm açıklamalardan cımbızla onu mu çekip almışlar? Onun üstünden 10 ıq'luk beyinleri ile algı mı yapıyorlar?

Ben hep diyodum burda orta hakemlerden çok vardakiler pisliği yapan. Maçın hakemi diyoki bana dondurulmuş görüntü verdiler. Çarpmış gibi olan görüntü verildi dondurulmuş olarak. Ben sordum el var dediler o yüzden vari dinledim diyo. Var görüntülerle oynayip macin hakemini manipule ediyolar... Rezillik.
Cihan Aydin direkt Erkan Engin'e atti sucu zaten. :D Bombayi onun ustune birakti.

Bütün hakemlerin İngilizce bilmediğini düşünmüyorum. Bilerek konuşmuyorlardır o tepedeki adam bence eksik çevirilerde yapıyor

Demediyse yine büyük algı yapılıyor.
Yooo skandal degil.

O adamin nereye gittigini bilemez. Sonuc olarak o adam tekmeyi yedikten sonra gidip Livakovic'e vurdugu icin suclu ama Batshuayi de niyet okuyamaz, o taraftarin eyleminden once taraftara tekme attigi icin o da suclu.

Bence sen yazdigini tekrar dusun.

Sahaya inip fbli topculara soyunma odasına gitmesini rica eden taraftarı dövdüler arkadaşlar sevklerde yapılması.

Dedi ama o adam o anda Livakovic'e vurup vurmayacağını kimse bilemez. Dediği gibi belki ayırmaya gidiyordu. fb'nin forvetinden döner tekme yiyince adam da ilk gördüğü fbli oyuncuya vurmuş olabilir.

Bunun neresi hatalı açıklama?

Tüm açıklamalardan cımbızla onu mu çekip almışlar? Onun üstünden 10 ıq'luk beyinleri ile algı mı yapıyorlar?

Önce Livakoviç’e vuruyor sonra tekme yiyor diyorlar o adam için. Böyleyse hatalı bir açıklama net.

Ben akşam o kısmı dinleyeceğim görüntülere de bakacağım böyle olmuyor. Aptal adam dolu sosyal medya kim ne anlatıyor belli değil.

Önce Livakoviç’e vuruyor sonra tekme yiyor diyorlar o adam için. Böyleyse hatalı bir açıklama net.
Goruntuleri izlemedin mi Kalender? Adam bir yere kosuyor, Batshuayi adam gecerken vuruyor ona, sonra bu adam kosusuna devam ediyor ve Livakovic'e vuruyor.

Son düzenleme:
Öyleyse hatalı olur ama görüntülerden benim hatırladığım kadarıyla önce döner tekme yiyor sonra kalabalığın arasına dalıyor.

Bir izleyip bakmak lazım. Dürüst olayım benim hafızam Liva’nın önceden kaçmaya çalışması (doğru olanı yapan ender isimlerden) o kaçarken bir ona vuruyordu. Ve bu eğer aynı kişiyse Batshuayi’nin döner tekme attığı hatalı açıklama Erden’den, net. Böyle bir gaf ve hata olmaz. Ama bende emin değilim sadece Liva’nın çok erken gittiği diğer saldıran futbolcuların geride kaldığıydı. Algı da yapıyor olabilirler.

Bir izleyip bakmak lazım. Dürüst olayım benim hafızam Liva’nın önceden kaçmaya çalışması (doğru olanı yapan ender isimlerden) o kaçarken bir ona vuruyordu. Ve bu eğer aynı kişiyse Batshuayi’nin döner tekme attığı hatalı açıklama Erden’den, net. Böyle bir gaf ve hata olmaz. Ama bende emin değilim sadece Liva’nın çok erken gittiği diğer saldıran futbolcuların geride kaldığıydı. Algı da yapıyor olabilirler.
koşan adama batshuayi tekme atıyor. Adamın yönü bile değişiyor sonra gidip livaya patlatıyor. Olay bu. Batsh ile liva arasında da hem mesafe var hem kişiler var ona koştuğunu görüp hesap ederek bunu yapması imkansız.

Yaziyoruz isin dogrusunu ama hala "hatali aciklama" diye israr ediyor Mr. Kalender. Ya benim mesajlari gormuyor ya da dedigim dedik birisi.

En çok şu böcek avcısı, haberci var ya şikecilerin divan kurulu başkanı, ismini telaffuz bile etmek istemiyorum, o hep ilk bağıran oluyor ya, nerede o ? Böcek mi kovalıyor yine ?

Şimdi yine baktım önce döner tekmeyi yiyor sonrasında ufak bir yalpalamanın ardından kalabalığa gidip Liva'ya vuruyor. Üstüne konuşmaya değecek bir algı bile değil.

Geri
Üst Alt