TFF Sızdırılan Toplantının Tamamını Yayınladı

Bu görüntülerin tamamının yayınlanmasını sağlayanlara teşekkür ederim. Fb trollerinin kesip biçip montajlarla algı yaptığını terör örgütünü taktiğini uyguladıklarını net olarak gördük.

Sevk edin şunları artık sonrada adaleti uygulayıp 7-8 maç ceza verin adı geçenlere en az.

sonra çekilip kumda mu oynarlar.

r yapıp ağlarlar mı ne yaparlarsa yapsınlar yeter artık.

Ne oldu patladı mı elinizde?

Son düzenleme:
Abdulkadir penaltıyı gördüm diyor neden penaltı olduğunu yarım saat tarif ediyor sonunda da verdim diyor.

Fatih Hocamın elinden öpüyorum gerçekten büyük adam "organize ama amatör bir kötülük" ne kadar doğru. Muhtemelen TFF de kayıt olduğunu bilmiyordu fb.

rezilliğe bak - hiç fenere "hayırdır sen napıyorsun" demiyor kafayı kuma gömüyor.

yapılan hıyar denemeler yüzünden MECBUREN bu video çıkıyor ortaya.

HEPSİNİ YAYINLAYIN ...

yalnız fb' ye nasıl patladı bu, ahahahahaha

Erkanla emre denen hakemler sayesinde sadece son haftalarda 9 puandan fazla aldılar umarım bir şekilde çıkar bunlar

Hugh Dallas ve oradakiler Erkan Engin skandalı üzerinde de yeteri kadar durmamış. Yani pozisyon için söyledikleri teoride doğru, azıcık çeviride de kaybolmuş Hugh Dallas'ın eleştirilerinin sertliği ama sonra orta hakem "VAR bana ilk temas anı görüntüsü gösterdi" demesine rağmen, temas anı diye gösterdiği görüntüyü ekrana getirerek "bu gerçekten temas anı mı?" "sen tam bu anda temas olduğuna nasıl emin oldun?" sorularıyla Erkan Engin'i köşeye yeterince sıkıştırmamışlar. "Diğer açılardan baktığımızda top sonra başka bir anda kola değiyorsa bile senin hakeme gösterdiği karenin kesinlikle temas anı olmadığı NET, bu nasıl olur?" diyememişler.

bizim posizyonda nasıl net degil diyor bu moruklar
ikincisi tercüman ne icin lan , basic ingilizcemle ben bile anlıyorum bunlar Fifa hakemi değilmi zaten ?

adamlara hissiyatla penaltı vermişler hahaha bu kadar haramzade olunmaz artık ya

zırlak ifb camiası o kadar ağladınız gerçekler ortada

Geri
Üst Alt