TFF Sızdırılan Toplantının Tamamını Yayınladı

Daha neler çıkacak bu Erkan Engin ve Emre Malok denen hakem müsveddelerinin arkasında. Bu müsveddelerin arkasındaki 2 isimden biri Tff de başkanlık koltuğunda oturan şahıs, diğeri de Ananasçı Yalı Çocuğu onlar belli de işin başka yönleri de olabilir.

Koca senenin emeğini bu reziller .iç edeceklerdi biraz şansları yaver gitse.

Bu kadar düşük ıq'lu bir rakiple mücadele etmek gerçekten artık çekilmiyor.

Kendi pisliklerinde mi boğulurlar yoksa ligden mi çekilirler bilmiyorum ama şu kanserli hücreyi Türkiye'deki futbol ikliminden bir şekilde uzaklaştırmak lazım.

Biraz haysiyetli olsalar şu düzmece blöf yaptıkları genel kurulda ligden çekilirler ama bunlarda ne o şeref ne de o g.t olmadığından dolayı ancak Türk futboluna beka sorunu olabilirler.

Lig tümüyle iptal edilse yeridir. Bu mağdurumsular/hissiyatımsıcılar da nerenin dibine gidiyorsa gitsin. Hala algı peşindeler, bir taraflarında patladı şu an.

Ama büyük resim olarak bakarsak iyi oldu tabi. Görüntü sızdırma işlerine girerek asıl büyük skandal olan ama bizim sessizliğimiz yüzünden kaynayıp gitmiş Erkan Engin pozisyonunun yeniden asıl gündem olmasını sağladılar. Tabi TFF'nin şeffaflık adına o görüntülerin tamamını yayınlama kararı alması bizim için büyük nimet.

Buraları okuyan yüksek takipçili GS sosyal medya hesaplarına sesleniyorum:

Erkan Engin "kanıt uydurarak" orta hakemi yanıltmıştır. Tüm açılarda topun ele değdiğini net gösteren bir kanıt bulamadığı halde. Top ele değiyormuş gibi görünen (AMA KESİNLİKLE DEĞMEYEN) bir fotoğraf karesini alıp "temas anı" diye orta hakeme göstermiştir. Bu SAHTE KANIT OLUŞTURMAKTIR. Bir polisin şüphelinin cebine sahte bir kanıt yerleştirmesinden farkı yoktur.

Aynı toplantıda bizimle ilgili olan pozisyon hakem yorumundan ibaret. Hakemler teması net şekilde görüyorlar. O gün orta hakem açısı kapalı olduğu için VAR'a görmedim diyor. VAR hakemi de görüntülere bakıp o temasın penaltı için yeterli olduğunu düşünüp orta hakemi çağırıyor. Orta hakem de teması net şekilde görerek penaltı veriyor. Hugh Dallas sadece temasın hafif olduğunu ve bu temasın penaltı için yeterli olmadığı yorumunu yapıyor. Ancak kimse kanıt uydurmuyor, temas yokken (ya da teması görmediği halde) temas var demiyor. SADECE BU TEMAS PENALTIYI GEREKTİRİR Mİ GEREKTİRMEZ Mİ DİYE YORUM FARKI VAR.

FB-Kasımpaşa maçında yorum farkı falan yok. ÇÜNKÜ KANIT YOK. Kimse ortaya teması ispatlayan kanıt koyamamışken VAR hakemi orta hakeme sahte kanıtla penaltı verme baskısı yapıyor. Bizim pozisyonda hakemlerin hata yaptığını kabul etsek bile bu iki hatanın niteliği arasında dağlar kadar fark var. Bu aradaki farkın niteliği mutlaka gündem olsun.

fbnin osterwolde penaltısını niye konuşmuşlar o vakit anlayamadım

VAR'a çağrılma-çağrılmama mevzusuna göre değil ya. Bunlar o haftaki değerlendirme için seçilmiş pozisyonlarmış. Bazı yerlerde yeni pozisyona geçerken bir de bunu seçtik falan diyorlar.

fbnin osterwolde penaltısını niye konuşmuşlar o vakit anlayamadım
Ben de anlamadım acaba seçip mi koyuyorlar zira Buksa'nın kırmızı, Torreira'nın kırmızı olabilecek pozisyon falan da yok. Bunun tamamının açıklanmasının sağlanması bile büyük iş zira geçen sene sadece biz ve Bjk'nin Var'ı açıklanmış Fb'nin açıklanmamıştı.

Şunların ligden çekilmesi tiyatrosunu gömüp ligden düşürü it herifler. Sadece şu son yapılan bile bir çete bir terör örgütü hareketleri. Bunu geçen hafta ali denen sünepe de üzerinde durarak anlattı, herife var protokolü gereki emin olamadığından dolayı neden çağırdın diye üzerine gitmiş sadece.

Alinin üzerine kırpılmış video amerikada bir hesaptan gönderilmiş, burada bu çete faaliyetinin kim tarafından yapıldığı da net olarak ortaya çıkıyor.

Dallas işini doğru yapıyor gibi.

Simdi ciddi kurumlar, kendi setuplarini yaptiklari bilgisayarlari calisanlarina calistiklari sure boyunca kullanmalari icin verirler. Butun bu toplantilara katilim, e-mail yazisamalari bu bilgisayarlar uzerinden yapilir ki kurum ici bilgiler sizmasin. Ozel kurum ici internet agina VPN uzerinden baglanirsin. Boyle olunca o bilgisayarlardan bu Teams toplkanti goruntusunu sizdirmak yurek ister, cunku downloadlar veya bilgisayara sokulan USB flashdiscler IT departmani tarafindan tespit edilir.

Simdi benim dusundugum herkes ozel bilgisayarlariyla katiliyor bu toplantilara sanirim. Eee durum bu olunca kostebegi bulmak kolay olmaz. Kolay gelsin.

Geri
Üst Alt