Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.082
- 48.599
- 4.843
13te 13 yapmış mı olduk şimdi?
Şöyle şeyler yazmayalım biraz daha sükunetimizi koruyalım bence
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
13te 13 yapmış mı olduk şimdi?
Şimdi özetle ne oldu?
Ligden kaç takım düşecek bu sene peki?
17 takımdan Son 4 mü yoksa son 2 mi?
Kesin karar mı rengim?
Maxim baya iyi olabilir Oliveira'yı direk yedeklemiş oluruz.Adekugbe ve Maxim'i kiralamak değerlendirilebilir.
Bertuğ saçma çünkü kiralık transfere izin verilecek anladığım kadarıyla, şu an bonservis pazarlığı yapılmaz.
20 takımlı aslında yayın gelirlerini daha da arttırıyor fakat kalite düşebiliyor özellikle İstanbul ve Ümraniye düşüp Samsunspor, Sakaryaspor gibi takımlar çıkarsa heyecanlı bir lig olur. Avrupa'nın bir çok ligi 20 takımlı bence 20 takım varken 18'e geri düşürmeye çalışmamak lazımdı onlar ne zaman 18'e düşerse bizde de aynı olmalı.Hatay ve Gaziantep'in cekilmesine ragmen 4 takim düsmeli ki yeniden 18 takima ulasabilelim. 19-20 takimli ligin kimseye faydasi yok.
Fener maçı dahil 9 maç kazanırsak garantiyiz gibi o halde12 maçımız kaldı
2 düsecek 3 cikacak diye duydum seneye 20 olucazKesin karar mı rengim?
Ümraniye gitti sayılır zaten. Geriye tek bilet kalacağı için kopmalar çok olur, son haftaya kalmadan salar herkes maçlarını gibi.
MT arası var herhalde 20 martta falan oynarız ilk maçı3 MARTTA başlayacağına göre bizim maç 10 martta başlayacak anlaşılan. Sanırsam ilk maçımız Antepleydi.
Anladım , onu bilmiyordum. Hayırlısı olsun.MT arası var herhalde 20 martta falan oynarız ilk maçı
3 MARTTA başlayacağına göre bizim maç 10 martta başlayacak anlaşılan. Sanırsam ilk maçımız Antepleydi.
fikstürü bozmazlar sanırımAnteple Hatayın oynayacağı takımları eşleştirirler o haftalarda bence