TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa | Galatasaray 1-1 Fenerbahçe | D.A. | 12 Ağustos | ATV

Ulan o bizim meşale atan salaklar resmen kurtardı feneri oyunu soğuttular adamlar toparlandı üzerine üzerine gidiyorduk heriflerin

elmander o kadar da kazma değil. aceleci davranıyor kaleciyi terse yatırmalı şaşırtmalı vurmalı bunları denemiyor.

Kardesim 10 milyon dolar verip alicaksin kakayi...O zaman golller gelir, puan lar gelir, stress olmadan mac izleriz.

kakayımı alırsınız, suarezi mi alırsınız bilemem ama başkan bize bir çilek lazım çilek

Ayıp ayıp...Şikayet etmeye bile değmeyecek bir yorum..

Şimdi olmayacak 2 tane gol sallar Elmander görürüm sizi o zaman.

Geçen sene derbilere bak bakalım kim ne kadar gol atmış.

arkadaşın yazdığını tasvip etmiyorum ama Elmander orta sahadan topukla atsa bitmiştir artık benim için

neyse sıkalım biraz dagıtırzı bunları cok rahat dökuluyor lar resmen

bu forvet hatti ile cl oyniycaz.

Aranızda kaçınız nizami bir sahada futbol oynadı, antreman yapıp özellikle hareketli top ile gol vurusu calisması yaptı. Arkadaş bu oyuncular profesyonel de olsa herşey oturduğunuz yerden göründüğü kadar kolay değil. Elmander yapabileceği en mantıklı vuruşu yapti ama açıyı ayarlayamadığından top bir kaç metre öteden dışarı çıktı. Asıl acemilik Umut'un ilk vuruştaydı ama o olacak o kadar. Abartmayın bu kadar. Senenin başı, antremanlarla yorulmuş kaslar, beyin kas kontrolleri bir kaç aydır sadece günlük hayatlarını idame ettirmek için kullanmış oyuncular var sahada...

En güzel örnek olarak okul çağlarınızda 2-3 aylık tatilden sonra okula başladığınızda elinize kalemi aldığınız anları hatırlayın. En az 2-3 hafta ne istediğiniz hızda yazabilirsiniz ne de tam şöyle istediğiniz gibi güzel... Sanki eliniz hiç kalem tutmamıştır. Sabir biraz...

inşallah fener alır şu elmandere de teneke takıp yollarız ben bu adamı geçen seneden beri sevmiyorum hala sevmiyorum koşmakla oyuncu olunsa beni de alın o zaman bir git elmander ya umut kazması bile sana beş basar seni aldığımız güne lanet olsun her maç aynı terane ya beceriksiz herif

sana bişey derdimde neyse boş yere sinir strese girmeye gerek yok

mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu

Fenerbahceli yonetici ve avukatlar suan hangi restaurantta hangi yargitay uyeleriyle yemek yiyorlar. Fotograflar gelir gelmez sizlerle

umuta kızamıyorum golünü attı. elmander gibi premier lig görmüş adamın daha çok çalışması lazım bacak arası denese atmıştı golü. köşe ne be abi adam kurbağa gibi yayılmış sal bacak arasından.

Gene de sakin olmalı takım.. Biz ilk yarı ağızlarına tükürdük. Defansları bi avuç mal.. Forvetlerimizin bi an önce silkinmesi lazım..

Ayrıca hamit mi çıkar engin mi çıkar bilmiyorum amrabat girmeli.. heralde bu ikiliden daha kötü olamaz.

fatih terim ayarını 2.devre başladığında görücez engin çdikkatli oynamalı

arkadas adam erken kullandiysa bizim sucumuz mu, neden ceza bize kesiliyor adamin erken kullanmasi kendi isine yaradi

baslarim ulan böyle kurala

O topun gol olduğunu düşün.Hakemin kararı doğruydu.Tekrar edilmesi gerekirdi.Ama gol olmaması gerekirdi gol oldu.

hala ezdik diyen kamiller var ya ulan istediğin kadar ez gol atamadıktan sonra ne b.ka yarar, geçen sene kazmalıkları yüzünden az daha şampiyonluk gidiyodu 2-1'lik maçta

Evet çok goller kaçırdık onları atsaydık şuan rahat rahat yorum yapıyor olurduk ama olaya birde şöyle bakalım,

Her türlü fenerden daha iyi ve oturmuş kadromuz var ve üstüne daha eksik oyuncularımız da var. Sonuç ne olursa olsun takımımız onlardan ÇOK ÇOK İYİ,

İkinci yarı kazanacağımızı düşünüyorum.

Allah yardımcımız olsun...

abi o golu ben yapardım ya

elmander cansın cıgersın ama golcü degılsın

Geri
Üst Alt