TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa | Galatasaray 1-1 Fenerbahçe | D.A. | 12 Ağustos | ATV

cl de bizi harcarlar sakın kaka vs gelince demeyin sonra elmandere yazık olur filan koyacan yedeğe futbolda duygu olmaz arkadaş

Aslında taraftar orada saçmalamasaydı sazı elimize almıştık, şimdi ne desem bilemiyorum ki.

Ayıp ayıp...Şikayet etmeye bile değmeyecek bir yorum..

Şimdi olmayacak 2 tane gol sallar Elmander görürüm sizi o zaman.

Geçen sene derbilere bak bakalım kim ne kadar gol atmış.

bos ver onlari.

sozlesmesi olsada ona teneke degil tekmeyi basip gonderirim o derece.

Cevap: TFF Süper Kupa | Galatasaray 1-0 Fenerbahçe | 1.Y | 12 Ağustos | ATV

bundan sonra bu maci alsakta ne yazar?

yahu ilk yari tarihi farka gideceksin yarisini atsan buldugun sanslarinin, yarisini yahu

bos kaleye atamiyorlar yahu

volkan yada mert hata yapmiyorsa fenere gol atamiyoruz yahu, var mi böyle birsey

Sakin ol Salman, 4 adet 'yahu' ne yahu :asd:

forum cosmuş gene

beyler sakin olun.herifleri son 10dk hariç ezdik

maç 3-0 4-0 olcağına 1-1.2.yarı yeneriz merak etmeyin.

onlardan girerse krasic girer ama cıkarsa orta sahadan cıkar bi kişi eksilir atarız golü.bizdende amrabat girer

Yemişim bu maçı ezikler/şikeciler bize rakip mi ? Önemli olan CL'deki başarımız. Daha çok kafamız ağrır böyle. Sağlam bir Baros oynayabilseydi bugün kesin farklı olurdu.

[quote=Öz

elmanderi kesip yerine daha golcü birini almalıyız bunu anladım. kim olur bilinmez de burak umut ikilisi de olabilir. burağı unutmayalım.

çok rahat izledim maçı golcülerimiz o topları soksa şuan fark olmuştu fenerin her maç bize bi tane balık golü var zaten alıştık ona rahat olun her türlü maç bizim ;)

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

Bu maç bizim için kolay olmayacak, daha takım hazır değil.Fener bu maça çok önem verecekdir,lig başında motivasyonumuzu bozup üstünlük kurmak isteyeceklerdir,maç sonu istediğimiz gibi bitmezse , takıma yüklenmeyin.

Bizim kritik transferlerimiz geç yapıldı, MELO ve HAMİT tam olarak hazır değiller, biz sadece hazırlık maçı oynadık.Fener ise şampiyonlar ligi eleme maçına çıkdılar mental olarak sezona ve önemli maçlara daha önceden hazırlanmaya başladılar, ve gerçekden çok klas ayaklara sahipler.

Rakibi küçümseme hatasına düşüyoruz.

Tekrar hatırlatıyorum, hazır değiliz.Takıma yüklenmeyin, boş yere.

Engin çıkacak ambarat girecek, emre selçuk'un yanına yerleşir ambarat sola

Evet çok goller kaçırdık onları atsaydık şuan rahat rahat yorum yapıyor olurduk ama olaya birde şöyle bakalım,

Her türlü fenerden daha iyi ve oturmuş kadromuz var ve üstüne daha eksik oyuncularımız da var. Sonuç ne olursa olsun takımımız onlardan ÇOK ÇOK İYİ,

İkinci yarı kazanacağımızı düşünüyorum.

Allah yardımcımız olsun...

teselli ikramiyesini geç buyuk ikramiye kactı yanda bir daha ki yılbasını bekleyemeyiz artık

emre 10 m den içeri orta keser elmander 2 si karşıya karşıya acayip fanteziler dener hamit keza eboue keza umut keza tamam hepsini atmak zorunda değilsiniz bulduklarının öyle bi dünya zaten yokta 5 tane buluyorsan 2 sini atın yahu

2. yarı goller bekliyorum.

Elmander , gözünü seveyim daha dikkatli vur.

engin korkutuyor beni.:SS:

Geri
Üst Alt