TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

O değilde Kuyt şaşırttı beni bu kadar iyi olmasını beklemiyordum yalnız Fenerbahçe'ye bu sene katkısı olur bu adamın.
Sow ile beraber oynarsalar Fenerbahçe'yi tehlikeli yapar ancak ortasahaları kötü. Topa basamıyorlar ve top çeviremiyorlar. Emre'yi çok arayacaklar gibi geliyor. En büyük sıkıntıları defans ve ortasaha ki bugünün futbolunda ortasahan güçlü değilse maç kazanırsın ama çok çok zor şampiyon takım olursun. Bakınız Rijkaard dönemindeki Galatasaray..

engini beleşe attı hakem ama sonraki hareketleri tatsız ama düzeltilebilir......

aykut kocaman "alexe demiyorum yanlis anlasilmasin ama butun oyuncular 100% hazir olmalidir" :lol: alexten kurtulucaz insallah yakinda.

Ben boyle gereksiz bir taraftar gormedim, Fenerlilerin vermedigi zarari oradaki gereksiz taraftar denen kisiler verdi.

Kimi sayacagimi bilmiyorum ki. Herkes cok iyi oynadi gercekten.

Hamit: Tecrübesini konusturdu. Ben ondan show yapmasini beklemiyorum zaten. Oyunu bu Hamit´in.

Selcuk: Takimin acik ara en iyi oyuncusu. Kaptan olmayi sonuna kadar hakediyor.

Dany: 1-2 ufak hata yapmasina ragmen cok begendim Dany´yi. Alistikca daha da iyi olacak.

Umut: Müthis oynadi. Kücük görenlere mesaj olsun

Amrabat: Kisa sürede ne kadar önemli oldugunu gösterdi. 2 tane %100lük asist yapti.

Eboue: Reis resmen Reis

demirören 6 ayda 2. kez cimboma kupa verdi :D yüz ifadesi şampiyonluktakinden farksızdı.adam nefret ediyo bizden itoğluit meğer fener ajanıymış lan..bu adam beşiktaşlı falan değil eminim.

Beyler, bu güzel "tavuk" yemegin üstüne, bi Cilek Tatlisi iyi gitmez mi? :asd::D:ayatollah:

Enginin cüneyte saldırısı Galatasaray taraftarının yıllardır cüneyte karşı biriktirdiği öfkenin eseridir

Enginin arkasındayız

Hareket yanlış olabilir ama yıllardır bunu hakediyordu cüneyt

ENGİN i kimseye yedirmeyiz engin değilde Çakırı konuşun Avrupada güler yüzlü dikkatli Çakır bugün Fenerlilerin maç boyu itirazlarına sarı kart bile vermedi.Engine hemen kart.Fenerin 2.golü katliamdı tam görüş alanında o pozisyonu görmedim derse allah çarpar onu.Selçukun frikiğinde 9 15 değilde 5 15 yaptırdı maçı katletti faullerde hep onlara çalıştı son dakikalarda Sowun net faulünü devam ettirdi Selçuka yapılan çok net faulü es geçti.Kalkmış aykutta hala Çakıra sallıyor allah belanı versin diyorum aykuta.

amiinn:asd:

aynı sistemle oynamaya devam edecekmiş bu angut gocaman.

harbiden ağır özürlü bbu herif.

50kere oldu yazıyorsun, arkadaş maçı kaybetseydik de yazacak mıydın? cezası neyse çeksin, galatasaray forması giyen adam öyle hakemin üstüne yürüyemez. fatih hoca en iyi şekilde verir cezasını. biz burda ne dese boş. ama yaptığı çok yanlış, cezasız kalmamalı

evet yazacaktım ... takımda yaratıcı eksikliği var

Onların golden önceki pozisyonun el olduğunu söyledi mi ?

Söylemesine gerek yok evet kuytun pozisyonu fauldu bizimkinin de penaltıyla alakası yok cristianın pozisyonda el değil zaten hakemi satın aldık sorun mu var ? Ama soru yine değişmiyecek koyduk mu fener ?

Bu kadroya sağ açık lazım başka hiç bir eksiği yok muslera eboe semih ujfa balta melo selçuk hamit amrabat sağ açık iyi olan forvet

Biz Fenerle her mac yaptığımızda bize kupa mı verecekler?

Geri
Üst Alt