TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Evet Onur.Engin in sahada en üst düzeyini vermeye çalışan bi futbolcu.Ben maçı izlerken kendimi kaybettim sinirden bide engin sahada yaşıyo bu durumu biraz empati yapsın herkes.Acaba engin in yerinde kendimiz olsak ne yapardık.Ben kendi açımdan söyliyim vururdum.Ha yaptığı olayı tasvip etmiyorum cezasını verecektir Fatih hoca ama engin sahada bi taraftar gibi zaten.Bunu böylede düşünmek lazım.

Valla o pozisyondan sonra telefonu kırdım vallahi kırık şu anda ailemin yanında dümdüz küfür ettim.Sahada olsam kafa atar ya da yumruk atardım ama Engin yapmamalıydı ama o da türk duygusal bir adam Enginin her zaman arkasındayım arkasında olmalıyız zaten Fatih hocada gerekli uyarıları cezaları verir ama bu kadar yetenekli en önemli alternatiflerimizden biri olacak adamı sildirtmeyiz.

Beyler Aykut'un üstüne çok gitmeyin mazallah istifa filan eder:)

Hoca transferle ilgili açıklama mı yaptı ?

gürcan:umuta hakemi aldatmaktan sarı verilmeli dedi.....

umutsuz vaka:D

Korku nedir bilmem. Ben Fatih Terim´im. 10 kisi, 9 kisi benim icin farketmez. Saldiririm

fat.jpg

Olay budur işte, F.Terim varsa korkmayacaksın abi,

Allah başımızdan eksik etmesin.

engin ne yapmış da yaratıcı olmuş? maç esnasında devamlı kayboluyor dakikalarca. onun haricinde zaten takımda yer bulamıyacak önümüzdeki sezonda. türkiye kupası maçlarında falan oynar sadece.

:lol::lol:

Hangi kanallarda derbinin yorumları var şu anda?

Evet Onur.Engin in sahada en üst düzeyini vermeye çalışan bi futbolcu.Ben maçı izlerken kendimi kaybettim sinirden bide engin sahada yaşıyo bu durumu biraz empati yapsın herkes.Acaba engin in yerinde kendimiz olsak ne yapardık.Ben kendi açımdan söyliyim vururdum.Ha yaptığı olayı tasvip etmiyorum cezasını verecektir Fatih hoca ama engin sahada bi taraftar gibi zaten.Bunu böylede düşünmek lazım.

Çok haklısınız zaten onlarda insan en basit bir örnek veriyim maç içinde oyuncular hakeme bir şey anlatmaya gidiyorlar hakem dinlemiyor başka tarafa bakıyor takmıyor bir insan bunu nasıl kaldırabilir ? Sen hakemin hata yaptığını düşünüyorsun gidiyorsun hakeme anlatıyorsun birşeyler o mal mal etrafa bakıyor kes sesini diyor veya el kol yapıyor git lan gibisinden sana bakmıyor dinlemiyor engini eleştirenler acaba onlar bu tutum karşısında ne yapardı bir insanı takmamak kadar onu tahrik edicek bir davranış var mı ?

Ahahaha Gürcan ahahahaha

Yavaş yavaş mı? Atı alan Üsküdar´ı geçmiş bile hocam‚ biz ortasahaya transfer gelsin de daha etkili olalım diye beklerken adamlar yedekleriyle de takır takır top oynuyor.

Daha Melo´su Burak´ı Amrabat´ı falanı filanı var. Daha yeniyetme Emre Çolak´taki özgüveni görmüyor musun?

Sadece Kuyt ile gurur duydum. Onun dışında alayının yüzüne bakmazdım ben hoca olsam.

antu.com

:asd::asd::asd::asd::asd:

Beyler gürcan bilgiç azdıııı:D:D:D

Ne diyor lan bu Gürcan bana myc aldıracak:mad::mad::mad::mad:

Bu yenilginin ustune trasfer yapmazlarsa...:D

Kutlamaya ciktik azonce donduk, mactan sonra beyaz futbola bakayim dedim serrfsz ahmet cakar maci Galatasaray hakem sayesinde kazanmistir dedi..Neyse hepsine hediye olsun bu kupa

Bunca yıllık bebek bakıcısıyım böyle ağlama görmedim.:D:D:D:D

Benim anlamadığım bu Fener'e karşı diğer takımlara bulduğumuzdan kat kat fazla pozisyon buluyoruz biz. Herhalde geçen sezonki 4 maç + bir de şu maçta bulduğumuz net pozisyon sayısı hemen hemen sezon boyunca bulduğumuz pozisyon sayısını yakalar. Bir de atsak çok güzel olacak ama...

Geri
Üst Alt