Talha Koloğlu
Kırmızı Üye
- 13 Haziran 2011
- 2.366
- 22
- 998
Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY
Valla o pozisyondan sonra telefonu kırdım vallahi kırık şu anda ailemin yanında dümdüz küfür ettim.Sahada olsam kafa atar ya da yumruk atardım ama Engin yapmamalıydı ama o da türk duygusal bir adam Enginin her zaman arkasındayım arkasında olmalıyız zaten Fatih hocada gerekli uyarıları cezaları verir ama bu kadar yetenekli en önemli alternatiflerimizden biri olacak adamı sildirtmeyiz.
Evet Onur.Engin in sahada en üst düzeyini vermeye çalışan bi futbolcu.Ben maçı izlerken kendimi kaybettim sinirden bide engin sahada yaşıyo bu durumu biraz empati yapsın herkes.Acaba engin in yerinde kendimiz olsak ne yapardık.Ben kendi açımdan söyliyim vururdum.Ha yaptığı olayı tasvip etmiyorum cezasını verecektir Fatih hoca ama engin sahada bi taraftar gibi zaten.Bunu böylede düşünmek lazım.
Valla o pozisyondan sonra telefonu kırdım vallahi kırık şu anda ailemin yanında dümdüz küfür ettim.Sahada olsam kafa atar ya da yumruk atardım ama Engin yapmamalıydı ama o da türk duygusal bir adam Enginin her zaman arkasındayım arkasında olmalıyız zaten Fatih hocada gerekli uyarıları cezaları verir ama bu kadar yetenekli en önemli alternatiflerimizden biri olacak adamı sildirtmeyiz.