Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şerefsiz, kansız, dalaksız, adi herif, köpek nasıl program lan bu ! Cüneytten maçı tatil etmesini bekliyormuş. Allah belanı versin var oyuncu hakemin üstüne yürüdü diye maç mı tatil edilir haysiyetsizler. Hay Allah sizin belanızı versin. Allah bin kere belanızı versin.
https://twitter.com/MuhittinBosat
Şerefsizin tweetlere bak.

Şerefsiz, kansız, dalaksız, adi herif, köpek nasıl program lan bu ! Cüneytten maçı tatil etmesini bekliyormuş. Allah belanı versin var oyuncu hakemin üstüne yürüdü diye maç mı tatil edilir haysiyetsizler. Hay Allah sizin belanızı versin. Allah bin kere belanızı versin.
https://twitter.com/MuhittinBosat
Şerefsizin tweetlere bak.
Umut konusunda abartmayalım ve beklentileri çok fazla yükseltmeyelim gençler, yarın öbürgün goller kaçırdığında ve kafalarımızı duvarlara vurdurttuğunda da hayal kırıklıkları büyük olacak çünkü, tecrübeyle sabittir.. Kendi kanaatim; böyle ciğerli oynasın, gol kaçırmakla kalmayıp topu taca atsa da eyvallahım olur..
Fenerbahçeden de biraz bahsetmek gerekirse; En ciddi rakibimiz böyleyse bu sene işimiz çok daha kolay olacak gibi duruyor.. Savunmalarındaki sıkıntılar halledilebilecek gibi değil.. Yobo'yla Gökhan'la toparlanacak gibi değil, takım savunmaları fos.. İdeal Gökhan-Bekir-Yobo-Hasan dörtlüsünden savunmacı birtek Yobo var, Bekir de bek çakması stoper... Emrenin olmaması bu sene takım savunması ve takımı ileriye taşıyabilmek adına çok büyük dezavantaj fener için.. Topal-cCristian ikilisi tam bi fiyasko.. Topuz ise hala bonservisinin yüksekliği kontenjanından faydalanıyor bence, ben yıllardır bi numarasını göremedim.. Alex top çıkarmak için orta sahaya geliyo ve topla tehlikeli bölgenin uzağında buluşuyor. Bu da Fenerin en büyük silahının kendine kurşun sıkması anlamına geliyor..
Bi kaç parantez de Cüneyt Çakıra açmak gerekiyor.. Bu maçını bir UEFA gözlemcisi izlediyse biz kimlere yarı finali vermişiz diye vahlanır heralde.. Kuyt'ın Dany ile pozisyonu fauldü, Cristian kendine avantaj sağlıyor eliyle net hand-ball, Penaltıyı yardımcılar olmasa göremeyecek, kırmızı kartta bence egosunu tatmin etti.. Kırmızı karttan sonra eyyamın kralını yaptı; Orhan Şam'a sarı olmayan bi pozisyonda sarı verdi ve Hakan Baltaya da Krasici biçtiği pozisyonda sarı kart çıkaramadı. .
la benim kalp tekledi oda içinde gittim geldim sol göğsümde bir ağrı var yavaş yavaş geçiyor.