TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

yetmiyor ki stadlar kalbimiz seninle çarpar layıksın bu sevgiye şanlı Galatasaray :yenieek:

Cevap: Yorum sizin

Şerefsiz, kansız, dalaksız, adi herif, köpek nasıl program lan bu ! Cüneytten maçı tatil etmesini bekliyormuş. Allah belanı versin var oyuncu hakemin üstüne yürüdü diye maç mı tatil edilir haysiyetsizler. Hay Allah sizin belanızı versin. Allah bin kere belanızı versin.

https://twitter.com/MuhittinBosat

Şerefsizin tweetlere bak.

[video=youtube;0Pf86HMU7TM]https://www.youtube.com/watch?v=0Pf86HMU7TM[/video]

olay 2:14 de başlıyo adam fifa kokartını filan söküyo bunla bunu nasıl bir tutuyo anlamadım

[video=youtube;fofmlQf4crE]https://www.youtube.com/watch?v=fofmlQf4crE[/video]

herşey ortada:ayatollah:

Yakıştı.

Şu tescilli şikeci yancısı basına kulak vermeyin arkadaşlar, nasıl koyduuuuuuuuuuuuuuuuuuuk ama? Halen ağlıyorlar. Şampiyonluk yarınlara kaldı ooooooooooooooooooooo.

Ölün lan hazmedememezlikten, çatlayın tescilli şikeciler sizi. :asd:

Sahada ezdik,yok ettik Fenerbahçe'yi. Ama Cüneyt maçı katledebilirdi,iki taraf için de doğru kararlar vermedi.

Yalnız bitiriciliği arttırmamız gerek,özellikle Elmander'in kaçırdığı 2 pozisyon çok rahat atabileceği pozisyonlardı. Avrupa'da Fenerbahçe gibi takımlarla değil,üst düzey takımlarla oynayacağız ve gol fırsatı elimize daha az geçer,bulunca atmamız gerek.

Engin yanlış yaptı ama kırmızı görmüşken bir tane de tokat falan atsaydı Cüneyt'e. Sokaktan adam bulsan daha iyi maç yönetir. 5 maç ceza gelir,5 maç da Fatih Hoca'dan gelir.

Aykut Kocaman hiç şaşırtmadı beni. Başka biri olsaydı takımın başında bu kadar ezemezdik,Allah başımızdan eksik etmesin Aykut Kocaman'ı. Defans dörtlün leş,Baroni-Topal leş. Krasic'i aldın da ne oldu,Koyt'u oynatırdın orada. O paraya orta sahaya Topal yerine çok daha kaliteli birini alabilirdin. Stoch ve Sow'a o kadar paralar verdin de neden bu kadar önemli bir maçta oynatmıyorsun? Alex de gider bu yıl,o zaman sadece biz değil Anadolu takımları bile parçalar Fener'i.

hamit sakallarına takanlar olmuştu..

eee feneri bekliyormuş. damat traşını oldu :):asd:

la benim kalp tekledi oda içinde gittim geldim sol göğsümde bir ağrı var yavaş yavaş geçiyor.

beyler takmayın şerefsizleri kupanın keyfini çıkartın :f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50:

Arkadaşlar yendik çok mutluyum. Ama bazı eksiklerimiz var. Bunların başında karşımızda dağılmış ezik perişan oynayan bir takım vardı. Ama bunlardan bile 2 gol yedik. Dany birçok kez adam kaçırdı. Semihe katkıda bulunacak durumda değil. Galibiyet gözümüzü körleştirmesin. Bunları inşallah Fatih Hoca yakın zamanda giderecek.

Bir fener zaferi sonrası sabahı önce gscimbom forumu sonra da angut forumu okuyup zevkten 4 köşe olmak paha biçilemez:D

Şu an feneri yenmenin mutluluğunu,rahatlığını yaşamak paha biçilemez gerçekten.Angut forumu okuyup okuyup keyifleniyorum bende:asd:

Bizim takımı Avrupa maçlarında görmek için can atıyorum..

Şerefsiz, kansız, dalaksız, adi herif, köpek nasıl program lan bu ! Cüneytten maçı tatil etmesini bekliyormuş. Allah belanı versin var oyuncu hakemin üstüne yürüdü diye maç mı tatil edilir haysiyetsizler. Hay Allah sizin belanızı versin. Allah bin kere belanızı versin.

https://twitter.com/MuhittinBosat

Şerefsizin tweetlere bak.

Kadıköy'de maçtan önce hakemin kafası yarıldığında maçı tatil etmesini beklemiyordunuz ama.

Şu meşale yakmakla takıma ne gibi bir katkı sağlaniyabiliyor halen anlamadım.

Bir yerler yanıyor, kendi taraftarını yaralıyorsun, takımın hızını bozuyorsun ve ceza aldırıyorsun, ekran önündeki taraftar maçı izleyemiyor

En çok sinirlendiğim olay budur!

Bursa taraftarı ne güzel tribün şovları yapti (meksika dalgaması vs)

Umut konusunda abartmayalım ve beklentileri çok fazla yükseltmeyelim gençler, yarın öbürgün goller kaçırdığında ve kafalarımızı duvarlara vurdurttuğunda da hayal kırıklıkları büyük olacak çünkü, tecrübeyle sabittir.. Kendi kanaatim; böyle ciğerli oynasın, gol kaçırmakla kalmayıp topu taca atsa da eyvallahım olur..

Fenerbahçeden de biraz bahsetmek gerekirse; En ciddi rakibimiz böyleyse bu sene işimiz çok daha kolay olacak gibi duruyor.. Savunmalarındaki sıkıntılar halledilebilecek gibi değil.. Yobo'yla Gökhan'la toparlanacak gibi değil, takım savunmaları fos.. İdeal Gökhan-Bekir-Yobo-Hasan dörtlüsünden savunmacı birtek Yobo var, Bekir de bek çakması stoper... Emrenin olmaması bu sene takım savunması ve takımı ileriye taşıyabilmek adına çok büyük dezavantaj fener için.. Topal-cCristian ikilisi tam bi fiyasko.. Topuz ise hala bonservisinin yüksekliği kontenjanından faydalanıyor bence, ben yıllardır bi numarasını göremedim.. Alex top çıkarmak için orta sahaya geliyo ve topla tehlikeli bölgenin uzağında buluşuyor. Bu da Fenerin en büyük silahının kendine kurşun sıkması anlamına geliyor..

Bi kaç parantez de Cüneyt Çakıra açmak gerekiyor.. Bu maçını bir UEFA gözlemcisi izlediyse biz kimlere yarı finali vermişiz diye vahlanır heralde.. Kuyt'ın Dany ile pozisyonu fauldü, Cristian kendine avantaj sağlıyor eliyle net hand-ball, Penaltıyı yardımcılar olmasa göremeyecek, kırmızı kartta bence egosunu tatmin etti.. Kırmızı karttan sonra eyyamın kralını yaptı; Orhan Şam'a sarı olmayan bi pozisyonda sarı verdi ve Hakan Baltaya da Krasici biçtiği pozisyonda sarı kart çıkaramadı. .

hakem fenerbahceyi doğradı diyorsun yani

Yalnız Melo olmadığında gördük Engin'e falan muhtaç kaldık malesef.Umarım Engin bir daha forma yüzü göremez.Bu Engin ile felan olacak iş değil umarım Alper ya da o kalitede bir yedekleme yaparız bu bölgeye.Bir de tabi Hakan'ın bölgesi..

la benim kalp tekledi oda içinde gittim geldim sol göğsümde bir ağrı var yavaş yavaş geçiyor.

Hiç heyecan yapma arkadaş. Biz bunları her maç yeneriz. Arkana yaslan rahat rahat seyret.

Kupamız Mübarek olsun arkadaşlar

Saygılar.

bu muhittin lucianonun olimpiyattaki 2-2 lik maçta smaçına devam diyen herif değil mi zaten.

Geri
Üst Alt