- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV
Bu maci alan piskolojik olarak cok öne gecer.
Bu maci alan piskolojik olarak cok öne gecer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fener hazır hazır.hem onlarda krasic oynarsa ya alex ya sow ya da kuyt yedek kalır.saçmaladılar transferde. kimin güçlü bi kadroya sahip oluğu ortada. o takım GALATASARAY.fenerin geleceği karanlık bi kere.fenerbahçenin de hazır olduğunu zannetmiyorum..
Nasıl ki Melo bize yeni geldiyse Krasic'te onlara yeni geldi.
Yarın büyük gün kimin daha güçlü bir kadroya sahip olduğu yarınki maçta belli olacaktır yarınki maçı kazanan bence sezonu da önde götürür yani Galatasaray![]()

fenerbahçenin de hazır olduğunu zannetmiyorum..
Nasıl ki Melo bize yeni geldiyse Krasic'te onlara yeni geldi.
Yarın büyük gün kimin daha güçlü bir kadroya sahip olduğu yarınki maçta belli olacaktır yarınki maçı kazanan bence sezonu da önde götürür yani Galatasaray![]()
Tamam illa ki yenilcez diye kendimizi alıstırmayalım ama rakibi zamanında en kötü kadrosuyla da en kötü futboluyla da yenemedik. Hatta berabere bile kalamadık. Niye bu kadar küçümsüyoruz anlamıyorum.
Maca gelince kazanacaz veya kaybedecez demek zor cünkü tek mac, 2 takımda müthiş kasacaktır fakat gerek rakibin şansı gerekse bizim taraftarın kücümseyici tavırlarından dolayı içimde kötü bir his var. Saha içinde rakibin defansının orta sahasının kötü olmasından dolayı herkes perişan etmemizi bekliyor fakat hic düşünen varmı, Hakan sakat sakat oynayıp Krasic'i tutacak. Melo'nun olmayısından dolayı Alex'le teke tek oynayacak oyuncumuz yok. Ayrıca rakibin forvetleride son derece bitirici. Allah hicbirimizi utandırmasın.
Ben öyle düsünmüyorum. Psikolojik bir avantaj saglar ilk haftalar icin ama fazla birsey degistirmez Türkiye´de.
Kadro olarak kimin daha güclü oldugunu yarin görecegiz demissin. En önemli 3 futbolcumuz yok. Nasil degerlendireceksin?
O 3 futbolcunun formda oldugu zaman neleri degistirebilecegini sende tahmin edersin mutlaka.
ne psikolojik üstünlüğü la 3 gün sonra unutulur bu maç

Valla ben önem veriyorum bu maça...
Bol kırmızı kart ve saha içi sataşma bekliyorum![]()