TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

Bu maci alan piskolojik olarak cok öne gecer.

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

İki takımda tam olarak hazır değil ama kadro kalitesi açısından kesinlikle ölçü olur bu maç..

Bir sürü hazırlık maçı ve antrenman kampı yaptı iki takımda hazır olmaya yakınlar.

fenerbahçenin de hazır olduğunu zannetmiyorum..

Nasıl ki Melo bize yeni geldiyse Krasic'te onlara yeni geldi.

Yarın büyük gün kimin daha güçlü bir kadroya sahip olduğu yarınki maçta belli olacaktır yarınki maçı kazanan bence sezonu da önde götürür yani Galatasaray :)
fener hazır hazır.hem onlarda krasic oynarsa ya alex ya sow ya da kuyt yedek kalır.saçmaladılar transferde. kimin güçlü bi kadroya sahip oluğu ortada. o takım GALATASARAY.fenerin geleceği karanlık bi kere.

Duran toptan yada kıçlarına başlarına çarparak gol yemezsek daha da yemeyiz.

Ama kaç tane pozisyona gireriz gol atar mıyız şüpheliyim. Sıkıcı bir maç olur, ilk golü atan kazanır.

Tamam illa ki yenilcez diye kendimizi alıstırmayalım ama rakibi zamanında en kötü kadrosuyla da en kötü futboluyla da yenemedik. Hatta berabere bile kalamadık. Niye bu kadar küçümsüyoruz anlamıyorum.

Maca gelince kazanacaz veya kaybedecez demek zor cünkü tek mac, 2 takımda müthiş kasacaktır fakat gerek rakibin şansı gerekse bizim taraftarın kücümseyici tavırlarından dolayı içimde kötü bir his var. Saha içinde rakibin defansının orta sahasının kötü olmasından dolayı herkes perişan etmemizi bekliyor fakat hic düşünen varmı, Hakan sakat sakat oynayıp Krasic'i tutacak. Melo'nun olmayısından dolayı Alex'le teke tek oynayacak oyuncumuz yok. Ayrıca rakibin forvetleride son derece bitirici. Allah hicbirimizi utandırmasın.

emre çolak için özel izin alınmış,ümit milli takıma gidecekti ya..bi tane koysa şöyle fenere..o moralle maçında yıldızı olur.ve kazanırız.

Bence bol gollü bi mac olacak.

Fenerin savunmasi kötü ama hücumuda iyi.

Hem yer hem atarlar.

20:55 :005:

Maç öncesi havaya giremediğim fener maçları hep istediğimiz gibi bitiyor. Bu maç bizimdir :ka21:

fenerbahçenin de hazır olduğunu zannetmiyorum..

Nasıl ki Melo bize yeni geldiyse Krasic'te onlara yeni geldi.

Yarın büyük gün kimin daha güçlü bir kadroya sahip olduğu yarınki maçta belli olacaktır yarınki maçı kazanan bence sezonu da önde götürür yani Galatasaray :)

Ben öyle düsünmüyorum. Psikolojik bir avantaj saglar ilk haftalar icin ama fazla birsey degistirmez Türkiye´de.

Kadro olarak kimin daha güclü oldugunu yarin görecegiz demissin. En önemli 3 futbolcumuz yok. Nasil degerlendireceksin?

O 3 futbolcunun formda oldugu zaman neleri degistirebilecegini sende tahmin edersin mutlaka.

Tamam illa ki yenilcez diye kendimizi alıstırmayalım ama rakibi zamanında en kötü kadrosuyla da en kötü futboluyla da yenemedik. Hatta berabere bile kalamadık. Niye bu kadar küçümsüyoruz anlamıyorum.

Maca gelince kazanacaz veya kaybedecez demek zor cünkü tek mac, 2 takımda müthiş kasacaktır fakat gerek rakibin şansı gerekse bizim taraftarın kücümseyici tavırlarından dolayı içimde kötü bir his var. Saha içinde rakibin defansının orta sahasının kötü olmasından dolayı herkes perişan etmemizi bekliyor fakat hic düşünen varmı, Hakan sakat sakat oynayıp Krasic'i tutacak. Melo'nun olmayısından dolayı Alex'le teke tek oynayacak oyuncumuz yok. Ayrıca rakibin forvetleride son derece bitirici. Allah hicbirimizi utandırmasın.

alexi emre çolak tutar.aslantepedeki 3-1 lik maçta emre çok top kapmıştı ondan.

ne psikolojik üstünlüğü la 3 gün sonra unutulur bu maç

Rahat alırız maçı.Fb nin kadrosu bilhassa orta sahası bitmiş.İlerde elmander umut ikilisinin presi fb ye çok hata yaptırır.Açıkcası fark beklemiyorum ama net bir skor bekliyorum 2 0 gibi.

Ben öyle düsünmüyorum. Psikolojik bir avantaj saglar ilk haftalar icin ama fazla birsey degistirmez Türkiye´de.

Kadro olarak kimin daha güclü oldugunu yarin görecegiz demissin. En önemli 3 futbolcumuz yok. Nasil degerlendireceksin?

O 3 futbolcunun formda oldugu zaman neleri degistirebilecegini sende tahmin edersin mutlaka.

Ona bakarsan fenerdede eksik oyuncular var ama sayısı 2-3 civarı.

Sonuçta iki takımında kadrosunun tamamına yakını as isimlerden oluşuyor.

Kimin ne olduğu belli olacak işte yarınki maçta fenerliler mi kendini gaza getirmiş yoksa biz mi kendimizi gaza getirmişiz transfer döneminde göreceğiz.

farklı kazanırız.

ne psikolojik üstünlüğü la 3 gün sonra unutulur bu maç

aynen.baksana hiçbirimiz önemsemiyoruz ...tabi fenerliler çıldırıyodur.ne de olsa tek övünüp avundukları şey GS'yı yenmek,zihniyeti küçük angutların.

Biz kaybedersek hiçbir şey olmaz da fener kaybederse S.Moskova maçlarına biraz tedirgin çıkar.

Bu maça taraftar olarak verdiğimiz önem 1,5 ayda yazılan sayfadan anlaşılıyor zaten :asd:

Valla ben önem veriyorum bu maça...

Bol kırmızı kart ve saha içi sataşma bekliyorum :D

18 saat 9 dk.

Geri
Üst Alt