Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV
Kimse dediğimi yanlış anlamasın ama sizcede ortada gereksiz bir dostluk havası yok mu ?
Sonucta rekabet her zaman olacaktir. BU gereksiz bir dostluk havasi bence simdilik iyi bir durum ki Fener ceza almadan devam ederse bu gerilim yine gittikce artacaktir. Fenerli yoneticiler yine mal gibi aciklamalar yaparlar herseye alinip günlük cevap vermeye kalkisirlar onlarin oyununa gelmeden neseli bir sekilde takimimiz bu süreci kullanip takim oyununu yeni oyuncularimiza alistirip performansimizi en üste getirip Sampiyonlar ligi icin hazir duruma gelmemiz icin iyi bir ortam olur.
Mac icin biraz tedirginim ne diyeyim Biz ne kadar iyi olsak onlar hep balli oluyor en büyük istegim maci kazanmaktan öte oyunumuz hazirlik maclarimizda gördügümüz futbolun üstünde olmasi ve bu performansimizi artirarak devam etmesi.
Gerisi golcülere kalmis ve Volkan'in yine performansina bagli kalir.
Fenerbahce kesinlikle yine kontra atak üstünde oynayarak sans bulmaya calisacaktir.
Bizim acimizda Amrabat icin henüz erken (ve umarim insallah beklentileri karsilar ki bence bu konuda zor bir sezon gecirecek). Felipe Melo konusunda elbette cok erken belki Selcuk Hamit ikilisi diyecegim ama gercekci olmak gerekiyorsa kimin oyniyacagini fazla düsünemiyorum. Orta sahamiz bence Emre-----------Selcuk-------------Engin-----------Hamit----------- dörtlüsünden olusacak ama Engin ve Hamit mi yer degisir, Emre mi Engin'in yerinde oynar bilmiyorum. Orta sahadaki büyük soru isareti ise Selcuk yine Melo'nun eksikliginden dolayi cok defansif mi oyniyacaktir?
Defans konusunda Danny'nin bu macta performansi sezon boyu ne kadar sans alacagina dagir önemli bir ölcü olur.
Rakibimiz'in futbol anlayisi ve oyun tarzindan korkacagimiz tek konu var o da bu kisisel performansi üstünde dayanikli olan "kontra-atak" anlayisinda bu oyuncularin günlerinde olup imkansiz golleri atmalari ve bizden kale önünde daha isabetli olmalari. (biz acayip cok gol kaciriyoruz)
burda kaldi 11 saat gibi bir sey. Sabirsizlikla ilk resmi macimizi bekliyorum!