TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

çakal aykut,tahmin ettiğim gibi stoch ve sow'u kesmis ve daha mücadeleci bir takım olusturmus..bu maçın 60'dan sonrası çok tehlikeli olacak gibi gözüküyor..yani 60-65 dakika oyunu tutup sow ve stoch ile açmaya çalışacaklar..60'a kadar gol bulamassak bence maç gider..

Valla son senelerde üstün de olsak, daha iyi futbol da oynasak bile, ben ne yazık ki sizin kadar rahat değilim ve buyuk konuşamıyorum. Bu adamlar o kadar ballılar ki ( bakınız 1-2 lik mac ), ben şansız sekilde yenilmemizden korkuyorum

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

Umarım Netaci ile başlamaz Fatih hoca diğer bir hususta Amrabat'ın kesinlikle oynamaması. İnşallah bu akşam ki maçın yıldızı Emre Çolak olacak.

Stadın durumu nasıl acaba? İnşAllah patates tarlası değildir.İzmir stadı patates tarlasıydı iyi oynayamadık.

çakal aykut,tahmin ettiğim gibi stoch ve sow'u kesmis ve daha mücadeleci bir takım olusturmus..bu maçın 60'dan sonrası çok tehlikeli olacak gibi gözüküyor..yani 60-65 dakika oyunu tutup sow ve stoch ile açmaya çalışacaklar..60'a kadar gol bulamassak bence maç gider..

Aykut aynen böyle düsünüyor.

Sow ve Stoch'la baslamanin riskli oldugunu o da biliyor.

60'dan sonra yorgun Galatasaray'in üzerine sürüp avlama pesinde.

Ilk yari biz bastiracagiz, fener kapanacak gibi.

davala22: Gecen seneyi nasıl bitirdiysek, öyle başlamak istiyoruz. Nerde bir kupa varsa, Galatasaray ona talipdir. https://pic.twitter.com/qtoHUd5i

Melo yok ya tedirginim ben biraz

Noureddine Amrabat ‏@NAmrabat53 Hey abie @timurkunt wow first time against Fenerbahce :)) Insallah kazanacaz Super Kupa ! #cimbombom #Galatasaray

Dunya uzerinde, psikolojik oyunda Fenerbahce'nin uzerine camia yoktur. Her mac oncesi sacma sapan bir laf ederler, ilk saniyede Baros'un ayagini kirarlar, mac oncesi gider Cristian Arda'ya celme takar. Ve MUTLAKA bu Fener'e yarar. Dolayisiyla sakin, soguk kanli olmamiz gerek.

Maci rahat alacagimizi dusunmuyorum. Melo ve Ujfalusi'nin olmamasi buyuk eksiklik. Amrabat oynamayacak. Burak yok. Hamit hazir degil. Insallah zor da olsa aliriz, yoksa halimiz duman...

Tam bu hamleyi yaptığı sırada Amrabat'ı alırsa oyuna işler tersine döner,ya geride boş kalan alanda zaten hırslı olan amrabat etkili olur ya da fb nin bekleri çıkamayınca defans ile orta saha arası açılır bu da bizim gibi iyi pas yapan takımların işine gelir.

Ya arkadaslar, simdi bu mac hangi kanalda? A Haber mi ATV mi Lig TV mi?

Digiturk var ve HD izlemek istiyorum. Tesekkurler.

Atv HD yayinlar heralde.

Ya arkadaslar, simdi bu mac hangi kanalda? A Haber mi ATV mi Lig TV mi?

Digiturk var ve HD izlemek istiyorum. Tesekkurler.

Mç öncesi yayını Atv ve Ahaber ortaklaşa veriyor, maçı da Atv vericek.

Lig TV de verecek falan diyorlardi en son. Bilgisi olan? Oradan izlemeyi tercih ederim oyleyse, en azindan yayin yapmayi biliyorlar.

Diyorum ya işte maçı sadece Atv vericek, Lig tv ve Ahaber maç öncesi yayınları verecek.

Tahminim:

---------------Muslera---------------

Eboue--Dany--------Semih-Hakan

-------------------------------------------

------------Selcuk---Hamit-----------

Emre-------------------------Nordin--

---------Elmander-----Umut---------

Play offdan sonra diye mi bilmem ama hiç heyecan yok bende.

Geri
Üst Alt