Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mac sifreli mi renkdaslar
birde atv avrupa verimi:sad007:
bu daha iyi psiko orda iyi pres yapar 2. yarı emre amrabat umut necati balta riera değişiklikleri olur aklımdan geçen Galatasaray ımız-2-0 fenerbahçe
Gencler atv aksam sifrelimi olacak yoksa sifresizmi olacak.bilgisi olan varmi
GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Maç şifreli ve atv avrupa vermiyor mutlu musun şimdi mutlu musun![]()
mac sifreli mi renkdaslar
birde atv avrupa verimi:sad007:
arkadaslar bu angut comun zevki kalmadı çok azaldılar 12 numaraya nasıl girecez bilen varmı ?
şu defansı bulmuşken atalım 15 tane be
Dalga geçme bayan olabilirim ama senden daha iyi biliyorum futbolu tamam mı
Bizim takımda Hamit yok diyorlar şaşırdım, korkuyorlar ondan heralde
---------------volkan----------
topuz----bekir----egemen-----hasan---
---selçuk----topal-----baroni-----
---------stoch---caner--------
------------kuyt------------
ligTV muhtemel 11i buymuş onların
Orta saha ve defansları ağlıyor, Alex'de yok, güzel kadro güzel![]()
Bu kadro çıkmaz,gerçi Aykut saçmalıkta sınır tanımıyor olur belki de,ben böyle saçma kadro görmedim hayatımda.Alex oynar.
arkadaslar aykut topal selçuk baroni üçlüsünü koyarsa orta sahaya anlayınki it gibi tırsıyo bızden![]()
---------------------------------------Muslera-----------------------------------------
-------Eboue------------------Semih-------------Dany------------------Balta---------
----------------------------------Engin------------Selçuk--------------------------------
------Hamit-----------------------------------------------------------------Emre--------
----------------------------------Umut-------------Elmander-------------------------------
Bence kadro bu şekil olur,ancak Fatih Terim'de süprizler bitmez.
Bu kadro çıkmaz,gerçi Aykut saçmalıkta sınır tanımıyor olur belki de,ben böyle saçma kadro görmedim hayatımda.Alex oynar.