TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

arkadaslar bu angut comun zevki kalmadı çok azaldılar 12 numaraya nasıl girecez bilen varmı ?

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

Elmander ve Umut'la önde pres yaparız Fenerbahçe'yi çıkartmayız sahasından bence.

bu daha iyi psiko orda iyi pres yapar 2. yarı emre amrabat umut necati balta riera değişiklikleri olur aklımdan geçen Galatasaray ımız-2-0 fenerbahçe

Hakan,Riera değişkliği bence asla olmaz Fatih hoca böyle bir hata asla yapmaz,Riera gibi sol beke saatli bomba almaz,Emre veya Engin'in yerine girer Amrabat,Necati değilde Umut yerine Sercan süprizide yapabilir Fatih Terim.Riera harici diğer düşüncelerine katılıyorum.

Hazırlık maçlarında gördüğüm kadarıyla rakip takımları sıkı bi şekilde kendi yarı sahamıza geçirmiyoruz, öndeki iki oyuncuları kitlendi mi tamam zaten

Gerisi resital :tiphat:

şu defansı bulmuşken atalım 15 tane be

topic neden cansiz

arkadaslar aykut topal selçuk baroni üçlüsünü koyarsa orta sahaya anlayınki it gibi tırsıyo bızden :D

Dalga geçme bayan olabilirim ama senden daha iyi biliyorum futbolu tamam mı ;)

Bizim takımda Hamit yok diyorlar şaşırdım, korkuyorlar ondan heralde

---------------volkan----------

topuz----bekir----egemen-----hasan---

---selçuk----topal-----baroni-----

---------stoch---caner--------

------------kuyt------------

ligTV muhtemel 11i buymuş onların

Orta saha ve defansları ağlıyor, Alex'de yok, güzel kadro güzel
:coffee:

Bu kadro çıkmaz,gerçi Aykut saçmalıkta sınır tanımıyor olur belki de,ben böyle saçma kadro görmedim hayatımda.Alex oynar.

395889_405593796168560_1778158392_n.jpg

Bu kadro çıkmaz,gerçi Aykut saçmalıkta sınır tanımıyor olur belki de,ben böyle saçma kadro görmedim hayatımda.Alex oynar.

bu kadro çıkmaz bencede. bu kadarda saçmalanmaz rakip sanki barça 8 defansif adamla çıkıyor maça :D

arkadaslar aykut topal selçuk baroni üçlüsünü koyarsa orta sahaya anlayınki it gibi tırsıyo bızden :D

stoch ile sow'u kesip,caner ile m.topuz'u oynatarak bizden ne kadar tırstığını zaten belli ediyor..bizi bizim taktiğimiz ile yenmek istiyor yani ortasahada baskı ile..

---------------------------------------Muslera-----------------------------------------

-------Eboue------------------Semih-------------Dany------------------Balta---------

----------------------------------Engin------------Selçuk--------------------------------

------Hamit-----------------------------------------------------------------Emre--------

----------------------------------Umut-------------Elmander-------------------------------

Bence kadro bu şekil olur,ancak Fatih Terim'de süprizler bitmez.

çıkacağımız kadro bu olabilir

diyorumya en büyük kozumuz aykut semihi sağ kanat alexi forvet bile yapar geçen sene bienvenu sağ kanat alex forvetti 3 tane attığımız maçta :D

Ligtv demin 11i verdi Fenerin. Eger 11 dogruysa, Aykut Kocamandan yeni bir sanat eseri cikacak sahaya :D

Orta Saha : Selcuk, Topuz, Cristian

Sagda Stoch, solda Caner, Tek Forvet Kuyt.

Alex yedek, Sow yedek, Topal yedek. Yobo yok.

Sagbek kimi oynatacagini göremedim malesef :D

Stochu oynatmayi akil etmis, ama sag kanada cekmis, sirf Caner özürlüsünü oynatmak icin. Stoch sagda ne kadar etkili olur allah bilir. :D

Geri
Üst Alt