TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 12 Ağustos | 20.55 | ATV

arkadaslar atv avrupa maci verecek mi...

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 12 Ağustos | 20.55 | ATV

Arkadaslar, transfer nobeti topigine girmek istedigimde ''Database Error'' sayfasi cikiyor. Neden aceba? Diger sayfalarin hepsi calisiyor. Firefox kullaniyorum.

Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu’ndaki mücadele, 12 Ağustos 2012 Pazar akşamı, saat 20.55’den itibaren ATV, ATV Avrupa ve ATV HD’den naklen yayınlanacak.

İşte İki Takımın da Muhtemel Onbiri - Futbol

umut elmander oynasın fenerın defansına tecavüz ederler baskı anlamında 3-1 lik maçtan beter olur fener ama becerip gol atabılırlermı orası muamma :D

Maçtayım :happynew:

İnşalllah penaltılarda kalmaz. Ayının tipini gören futbolcularımız topu dağlara taşlara falan vurur, Allah korusun. Adamın tipi bile konsantre bozuyor cidden.

Arkadaslar, transfer nobeti topigine girmek istedigimde ''Database Error'' sayfasi cikiyor. Neden aceba? Diger sayfalarin hepsi calisiyor. Firefox kullaniyorum.

Eski mesajları birleştirme hatasına düşmüşüzdür. 50 şer bin mesajlı 6 tane konu var, birleştirdiysek çökmesi doğal .

Teknik arkadaşlar bakıp yanıt verirler umarım.

2-0 kazanacağız.

Melo oynamamalı bana kalırsa.

Engin olsun diğer adamlarımız sezon başından beri takım ile ve Melo 1-2 antreman ile bu maça başlarsa hakkaniyetli olmaz düşüncesindeyim.

Yedekten girebilir ama 11 başlamamalı bu sebeple..

Bu başlık unutulmuş. Millet transfere ve şikeye dalmış.

Arkadaşlar artık sezon başlıyor, takımımız hazır. Herkes buraya.

Bu maçta ATV herhangi bir şifre falan koyacak mı acaba maç başlayınca uğraşmayalım..

Kazanırak sürpriz olur benim için.

Muslera-Eboue-Semih-Dany-Hakan-Hamit-Selçuk-Engin-Emre-Elmander-Umut beklediğim kadro budur inşallah kazanacağız.

Muslera-Eboue-Semih-Dany-Hakan-Hamit-Selçuk-Engin-Emre-Elmander-Umut beklediğim kadro budur işler kötü giderse Amrabat girer.

Hamit sağbek oynadıgından ötürü defansifi enginden iyi olur diye düşünüyorum..

acaba nasıl başlıcak fatih hoca merak etmiyor değilim

ben olsam engin-hamit-selcuk-amrabat(emre) ile başlardım

Melo aslında bir 90 dakikayı kaldırabilir ama çok antreman yapmadığı için sakatlanabilir.Melonun ilk 11 de oynamaması lazım ama yedeklerde otursun bence en azından bir 45 dakika 2.yarı son 30 dakika falan oyunun gidişatına göre girebilir oyuna.

Bizim kadroumuz büyük ölçüde belli gibi.

Muslera

Eboue Semih Dany Hakan

Hamit Engin Selçuk Emre Ç

Elmander Necati(Umut)

Sadece Umutla Necati arasında bir tercih olacağını düşünüyorum.Ben Umutun oynamasından yanayım ama Necati oynarsada problem olmaz.

Fenerin kadrosu nasıl olacak birazda maçın gidişatını o belirler bence.Krasic-Sow-Kuyt-Alex-Stoch bunlardan hangileri oynayacak önemli olan nokta o.Melo Ujfa Burak Amrabat(Yeni geldiğinden dolayı) takımımızda bu sene as oynayacak 11 kişiden 4 ü yok bu da bir handikap ama herşeye rağmen bir adım önde görüyorum bizi ama geçen seneki gibi ezebilirmiyiz oyun olarak bilemiyorum.

Geri
Üst Alt