TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 12 Ağustos | 20.55 | ATV

Fenerbahçe'nin bizle oynadıkları maçlara farklı bir şekilde motive olarak çıktıklarını idrak edebilsek bi de. Olayın teknik-taktik kısmını bir kenara koyarak konuşuyorum ben. En kötü zamanların da bile bizi yenmelerinin en büyük nedeni bu olsa gerek.

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 12 Ağustos | 20.55 | ATV

Şaka bir yana Krasic-Stoch(caner)-Alex ve Kuyt(sow) aynı anda oynarsa geri gelmeyen 4 adamları olur.Bizim gibi pres yapan takımlar için bulunmaz bir nimet bu.

:ka21:

---Baros----

Arda-Lincoln-Keita

bizim 3lüye benziyor tip olarak.bunlardan bi Arda geliyodu defansa.fbdeki defansif oyuncuların hepsi kazma zaten.topal cristianda ayrı bi dert.

anadolu takımları başta antep olmak üzere ben fenere en az 3 gol atar diyorum.antepde hikmet karaman var zaten tam fb düşmanı :asd:

Fenerbahçe'nin bizle oynadıkları maçlara farklı bir şekilde motive olarak çıktıklarını idrak edebilsek bi de. Olayın teknik-taktik kısmını bir kenara koyarak konuşuyorum ben. En kötü zamanların da bile bizi yenmelerinin en büyük nedeni bu olsa gerek.

atladığın bişey var bu dediklerin 3 puan kaygısından baska özelliği olmayan lig macları için geçerli nezaman olay gelip lig veya kupada 1 maça bağlansa yani final olsa herzaman fenere itelemişizdir düşün bakalım fener bizi hangi final macında yenebilmiş ben söyleyeyım bir tane oda tam final sayılmazdı umudumuzu sürdürebılmemız için saracoğlunda feneri yenmemız lazımdı fener kazanırsa garantiliyordu bızım kadroda riberi vardı o maç harici hatırlamıyorum fenerın bızden final aldığnı ama ben sana 20 tane fenerden aldığmız final sayabılırım anlayacağın bu maç fenerin balı bize sökmez çok fena geçirecez

Bunu dusunerek kendini kandirmaktan oteye gidemezsin.

Kalitesizligimizden, orta sahayi hep fener'e verdigimizden, baski yediginde felegini sasiran Ayhan ve Mehmet Topal gibi oyuncularla oynadigimiz icin yeniyorlardi bizi. Artik durum degisti.

koyalım gecelim Cimbomum

Elmander fenere 3 tane çakacagnı borsaya bildirdi :animation:

Az önce ATV Avrupa yetkililerini aradim ve bana macin gösterilecegini söylediler.

koyar geçeriz. Fizik olarak çok daha üstünüz. En fazla 60dakika dayanırlar. Sonra kedi fare oyununa döner.

:ka21:

---Baros----

Arda-Lincoln-Keita

bizim 3lüye benziyor tip olarak.bunlardan bi Arda geliyodu defansa.fbdeki defansif oyuncuların hepsi kazma zaten.topal cristianda ayrı bi dert.

anadolu takımları başta antep olmak üzere ben fenere en az 3 gol atar diyorum.antepde hikmet karaman var zaten tam fb düşmanı :asd:

Böyle bir üçlümüz hiçbir zaman olmadı ki ;)

Az önce ATV Avrupa yetkililerini aradim ve bana macin gösterilecegini söylediler.

Arkadaşlar her şey sizin için. Moderatörümüz sizin için gerekli mercilere ulaşmış size önemli bilgi vermiş.

Es geçmeyin...

Arkadaşlar her şey sizin için. Moderatörümüz sizin için gerekli mercilere ulaşmış size önemli bilgi vermiş.

Es geçmeyin...

Adam genel müdürü tanıyor beyler

Helal sana Murhan kardes, bende merak ediyodum :ayatollah:

atvavrupa.tv resmi siteleri, iletisim sekmesinde telefon numarasi var onu arayip ögrenebilirsiniz. bana söyledikleri mac verilecek, verilmeyecek kanaatine nezaman vardiniz dedi, atv'nin verdigi maclar avrupa'dan da eksiksiz verildi dedi ve resmi siteye bakmami önerdi, yayin akisinda zaten yaziyor dedi ve cidden yaziyor. Yayın Akışı - ATV Avrupa

atvavrupa.tv resmi siteleri, iletisim sekmesinde telefon numarasi var onu arayip ögrenebilirsiniz. bana söyledikleri mac verilecek, verilmeyecek kanaatine nezaman vardiniz dedi, atv'nin verdigi maclar avrupa'dan da eksiksiz verildi dedi ve resmi siteye bakmami önerdi, yayin akisinda zaten yaziyor dedi ve cidden yaziyor. Yayın Akışı - ATV Avrupa

Bi dövmedigi kalmis

Buna cevabın ne oldu merak ettim Murhan :)

melo oynamayacak diye göbek atıyorlar şansımız arttı diyorlar. :lol::lol::lol::lol:

Şu gereksiz kupa maçında rakip geçen sene 3 maçta olduğu gibi bizi ezerse yönetim ve teknik kadro da ki bazı dar görüşlü kişilerin gözleri açılır belki de bir atletik sert bir orta saha oyuncusu alırlar.

Melo oynasaydi bu sefer dominant oyunumuzu skora yansitirdik. Belli olmaz ama hala yansitabiliriz. Zira oyun mentalitemiz hala degismedi;

"Ileri, daima ileri." - Jupp Derwall

Geri
Üst Alt