TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 12 Ağustos | 20.55 | ATV

"Kazanacaksınız.. Kazanmak için uğraşacaksınız ama netice ne olursa olsun siz benim gönlümde hep kazandınız hep şampiyonuz ve öyle kalacaksınız,ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..!"

İmparator Fatih TERİM..

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 12 Ağustos | 20.55 | ATV

haydi be aslanlar !!

ameliyatım var.. izleyemiycem maçı :( pazartesi görüşürük :tiphat:

Alıcaz ins.

2-3 farkla alırız ..

Bu maçta tıpkı Fiorentina maçındaki gibi müthiş bir presle başlamamızı bekliyorum , Elmander ve Umut'la başlayan ve tüm takımın yaptığı o inanılmaz presle Fenerbahçe'yi hataya zorlayıp pozisyonlara girebiliriz ve öyle gol aramalıyız kesinlikle oyunu geride kabul etmemeliyiz.Her zamanki gibi topa sahip olma oranımız iyi olursa pozisyonlar buluruz umarım bitiriciliğimiz iyi olur bu maçta , Hamit , Selçuk , Emre veElmander'e çok güveniyorum bu maçta.Kazanacağız inşallah , Allah yardımcımız olsun.

Koyalım, daha sezon başlamadan susturalım ibişleri.

Hakan Balta ve Muslera takımda yer alacak mı. Hakan sakat falan diyorlar doğruluk payı var mı?

felipe melo hakkaten bu adamların kabusu oldu, herifler işi gücü bırakıp melonun aldığı para üzerine sayfalarca muhabbet ediyorlar :asd:

Melo ilk 11 başlamasa bile sonradan girebilir belki.

yedeklere alacağını zannetmiyorum fatih hocanın ama bu maç melo yu pek aramaz takım inşallahşu takım a bir ders daha vermek güzel olur erzurumda onlar cl maçlarına çok konsantre oldular bizim maça pek konsantre olamadılar vaslui sağolsun ilk maçta 4-1 yenselerdi son maçı pek düşünmeden bizim maçı yavaş yavaş düşünmeye başlayacaklardı Allah a şükür karakteri düzgün insanların takım içindeki varlığı bizi daha bir ön plana taşıyor önemli olan bu ne futbol ne kalite önemli olan takımdaşlık arkadaşlık şu anda türkiyede böyle bir topluluk yok inanmıyorum fiorentina maçındaki performansımız kupayı getirir haydi aslanlar yensende yenilsende şereftir seni sevmek

Melo ilk 18 'de olmaz.

arkadaş maç için son mesajımı yazıyorum artık pozitif enerji gönderiyorum aslanlara şampiyonluk maçında olduğu gibi 90 dakika sadece maç bitiminde sevinmeye odakladım kendimi 90 dk. çıt çıkmadı benden normalde ortalığı yıkmam lazımdı maç bittikten sonra... sonra mı valla kaç ölü kaç yaralı vardı o an göremedim tv den tekrarını seyrettiğimde gördüm:D inşallah bu konuya kupayı almış bir şekilde kutlama mesajı atarım Ama netice ne olursa olsun onlar hep kazandılar hep şampiyonlar kaybetmek gibi bir şey geçmiyor içimden ama sanki kaybetsek hiç üzülmeyecekmişim gibi geliyor içimden kadıköydeki kupa hala gözlerimin önünde süper kupa ile taçlandıracağız Allahın izniyle ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNNN

Fenerliler birbirine girmiş.. yaralılar içinde Sefa da varmış bu kadar çirkef insanlar olmaz arkadaş ya.. bu arada 24 bin kişilik stada bu maçı verenlere de sormak lazım tabi ki verseydiniz ya adam gibi bir yere..

Hamit, iste büyük maclarda kendini gösterir. Durusu ve tecrübesi cok sey katacak, Melo'nun yoklugunda.

Fenerliler birbirine girmiş.. yaralılar içinde Sefa da varmış bu kadar çirkef insanlar olmaz arkadaş ya.. bu arada 24 bin kişilik stada bu maçı verenlere de sormak lazım tabi ki verseydiniz ya adam gibi bir yere..

Onlarin biletlerinin bir kismini bizimkiler aldi :lol:

MS : GALATASARAY'IMIZ 3 - 1 şikebahçe

Geri
Üst Alt