TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

bugün pazar. bugün galatasaray günü. !!!

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

bismillah diyip konuya ilk mesajımı bugün günlerden fenere koyma günü olarak yazayım :D

Bugün Günlerden GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa| Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos| ATV

Melo'nun olmadıgı kafileye Culio'yu da almayarak hafiften intihar ediyor Terim. Göbekte ne Engin-Selçuk ne de Hamit-Selçuk defansif açıdan yeterli olamadı. Culio olmalıydı ama yok. Culio kesin gidici demek ki.

Terim hazırlık maçlarında bazı şeyleri görmüş olması gerekir, Hamit henüz hazır değil, Necati şimdilik takımın el freni. Bu maç için ideal forvet Necati-Elmander değil, Umut-Elmander.

Orta saha içinse Hamit yedek soyundurulmalı bence, göbekte kim oynasa elek olacagız. Tek artımız maçın Erzurumda oynanması.

Okumayın eger aynı fikirde olmayıp fikrinizi açıklayarak saygılı şekilde yazamıyorsan okuma renktaş.

Lazio ve Fiorentina maçını izleyenler, benim gördüğümü gördü mü görmedi mi umrumda değil. Benim gördüğüm orta saha göbeğinde Engin-Selçuk, Hamit-Selçuk gibi ikililerin savunmada pozisyon almakta, alan kapatmada ve sertlik konusunda sıkıntı yaşadığıdır. Zaten klasik 4-4-2 oynuyoruz, savunmada derinlik sıkıntımız geçen sene de vardı. Üstüne Melo olmayınca, her ne kadar Engin, Selçuk gayret etse de Lazio da Fiorentina da ayaga top yaptıgında çok rahat boşluk buldu, savunmada yerleşme alan kapatma sıkıntısı yaşadık. Culio olsa belki Selçuk-Culio göbeği biraz daha sert olurdu ama Culio kadroda dahi yok. Gönderilecekse bile Super Kupa maçı için kadroya alınmalıydı bence Culio bu benim görüşümdür kimse eleştirmesin, eleştirmeyi bilmiyorsunuz çunku.

Gelelim Hamit'e. Yaz transferi boyunca defalarca Burak-Hamit-Töre alınmalı diyen benim. Hamit transferine de sevindim, oyuncuya inanıyorum. Ama henüz hazır değil. %50 ile oynuyor. kagıt uzerinde 4-4-2 ama sahada fiilen 4-3-3 oynayacaksak göbekte oynayabilir Hamit. Ama kalkıp Selçuk-Hamit göbeği ile fener karşısına çıkarsak, fener orta sahayı kolaylıkla ele geçirir bana göre. Ve tahminim ne yazık ki Terim Selçuk-Engin ya da Selçuk-Hamit göbeği ile çıkacak. Orta sahayı fiilen 3'lersek ancak dengeleriz. Fenerin Topuz'u sözde kanatda (fiilen göbekte) kullanıdıgı gibi.

Necati geçen senenin son döneminden beri formsuz, aynen devam ediyor hazırlık maçlarında da. Terim'in hazırlık maçlarında Necati'yi Umut'un önünde gördüğüne şahit olduk. Maça buyuk ihtimal Necati-Elmander başlayacak gibi. Umut-Elmander ikilisi Yobo'suz sakar Hasan-Egemen-Bekir-Orhan 4'lusunu hataya sevk edebilir.

Beyler Atv avrupada açik olurmu, yoksa bize yine b*ktan bir dizimi yine oynatir atv..?

Bugün günlerden Galatasaray!

beyler maç atv de mi

Salman işte her zamanki halleri. Her derbiden önce bunalıma girer.

öyle düşünülcek bir ortam olsa hak vercem bizim şuanda yapmamız gereken pozitif enerji üretmek daima bir şeye yürekten inanırsan o bir şekilde gerçekleşirmiş uefa yı şükrü saraçoğlunda almak istedik nasip olmadı elendik diye sevindiler biz onlara daha beterini yaptık bu takım artık öyle fener maçlarında rehavete gireceğini sanmıyorum inşallah zafer bizim olacak

Sıkıldık artık yeter küfürlü besteler

Anla artık be feneerrr

Sadece 7 hece söylüyorum işte

S....... fenerbahçe :bayrak:

[Eurovisionluk bir beste ama ülkemizde her değerli şey gibi kıymeti bilinmiyor]

Herkes yine havalarda, şöyle böyle yeneriz diyor, ne zaman böyle dense kaybedildi hep.

Ben açıkçası rahat değilim, her ne kadar fenerde de eksikler olsa bizde Melo'nun da olmadığını hesaba katarsak yenileceğimizi düşünüyorum, skor tahminim 2-0.

Not : Yenileceğiz dedim diye yüklenmeyelim lütfen. :)

bende yeneriz diye garanti görmüorum. muhtemel ilk 11 de oynayacak 4 adam yok bizde. defansif açıdan sıkıntı çekebiliriz ama onların oyununa baktıgımda bizi yener diyemiorum. biz onlardan üstün yine oynarız. ama önemli olan topu kaleye sokmamız. sen 2-0 yenilcegimizi demişsin ama bu sadece tahmin herhalde yoksa bir mantıgı yok.

S....... fenerbahçe :bayrak:

S....... serena grandi
9366111_579.jpg

Zaman gecmez simdi yav.

içimde kötü bi his var lan :o

içimde kötü bi his var lan :o

Ben de aynı şekilde hislere sahibim. Aslında totem geleneğim yoktur pek ama sanki fazla relaks bir hava var gibi geliyor bana.

İnşallah kesinlikle ben yanılırım ama...bilemiyorum...

Geri
Üst Alt