TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

S....... serena grandi
9366111_579.jpg

İnsan hayranı olduğu ünlüye böyle der mi

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

adın üstünde süper kupa yenilsek bile ölçü olamaz

valla benimde umrumda değil bu maç.kazanalım ,kaybedelim benim için ölçü olmaz.takımın eksikleri var hala. amrabatın heycanı,hamitin takıma uyumu falan...ama olduki amrabat ve hamit yıldızlaştı maçta.o zaman başka tabi : )

Ne alaka yahu anlamiyorum ben sizi.

Lig'de yenilsek 3 puan kaybediyoruz sadece.

Burda kazanirsak Kupa alacagiz ve basarilarimiza bir yenisini daha ekleyecegiz.

Futbolun amaci kupa kazanmaktir.

Siradan bi lig macindan daha önemli bence.

maç berabere biter uzatmalarda pataklarız gibi geliyor

Ne alaka yahu anlamiyorum ben sizi.

Lig'de yenilsek 3 puan kaybediyoruz sadece.

Burda kazanirsak Kupa alacagiz ve basarilarimiza bir yenisini daha ekleyecegiz.

Futbolun amaci kupa kazanmaktir.

Lig macindan daha önemli bence.

boş bi kupa Abi yapma ya : ) 2009 da bjk hem ligde şampiyon oldu hem de TR kupasını aldı.ama süper kupayı bjkye vermeleri gerekirken bjk TR kupası 2.cisi şikebahçeyle maç yaptı. boş bi kupa işte.

ruyamda yeniliyomusuz yaaa :S

Yinede Fenerbahce'nin o kupayi alipda tören yapmasina göz yumamam ben.

Lig'de kaybedecegimiz 3 puan olur sadece 2 gün sonra unutulur, ama bu öyle degil.

Elmander ve Umut Bulut ikilisinin oynamasi gerektigini düsünüyorum.

Ikisinin yapacagi baski bizim icin cok önemli.

Ben Amrabat´i oynatirdim ama Emre Colak´a yer bulamadim. Degisimli oynasinlar.

Amrabat sagda baslasin, Emre´yle mac icinde yer degistirirler hep.

Ortada Selcuk Hamit

Elmander ve Umut Bulut ikilisinin oynamasi gerektigini düsünüyorum.

Ikisinin yapacagi baski bizim icin cok önemli.

Ben Amrabat´i oynatirdim ama Emre Colak´a yer bulamadim. Degisimli oynasinlar.

Amrabat sagda baslasin, Emre´yle mac icinde yer degistirirler hep.

Ortada Selcuk Hamit

emre çolak ortada oynarsa şaşırmam.ki selçuk ile yan yana oynamalı emre. artık bi şans verilmeli ortasahanın ortasında. ben çok başarılı olcağını düşünüyorum.

Engin-Hamit-Selçuk-Çolak orta sahasıyla başlar hoca büyük ihtimalle

GS daha hiç hazır değil.

Ayrica eksik. Melo gibi, Burak gibi, Ujfalusi gibi futbolcularin takima ne katacaklari ortada.

Tam kadro olsak cok rahat izlerdim maci. Su anda kadro olarak favori oldugumuza inanmiyorum.

Colak-Engin-Selcuk-Hamit olacak.

GS daha hiç hazır değil.

fenerbahçenin de hazır olduğunu zannetmiyorum..

Nasıl ki Melo bize yeni geldiyse Krasic'te onlara yeni geldi.

Yarın büyük gün kimin daha güçlü bir kadroya sahip olduğu yarınki maçta belli olacaktır yarınki maçı kazanan bence sezonu da önde götürür yani Galatasaray :)

iki takım da çok eksik ve hazır değil. bu maç hiç bir şey için ölçü olmaz.

Geri
Üst Alt