TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

Bu maçı alırsak fenerbahçeyi moralman çökertir ve kaosa sürükleriz..

Şayet fenerbahçe bu intikam maçını kaybedip akabinde Spartak Moskova'ya elenirse fenerbahçeyi kötü günler bekliyor :D

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

sporx ahtopota oynatır yine maçı.

Çok rahatım.. Çakacaz.. :coffee:

Maci ufak detaylar belirler (Beceri ve sans). Daha hirsli olacagimizdan eminim. Takim öyle kurulu.

Mac ne olur hic bilmiyorum. Sezon öncesi derbilerden nefret ederim zaten.

Eksik de olsak takima güveniyorum. Onu söyleyebilirim sadece

Orta sahada kesici bir adamın olmaması(Melo) ve Dany korkutuyor beni sadece.

Dany umarım Ujfalusi'yi aratmaz.

Orta sahada kesici bir adamın olmaması ve Dany korkutuyor beni sadece.

Dany umarım Ujfalusi'yi aratmaz.

emre çolak ve engin oynarsa çok mücadele edeceklerdir ortasahada.dany ise bence iyi bi maç çıkaracak.

emre çolak ve engin oynarsa çok mücadele edeceklerdir ortasahada.dany ise bence iyi bi maç çıkaracak.

Umarım iyi olur.Ama onların defansı zayıf sonuçta.Melo çok önemliydi.Ama biz favoriyiz her türlü daha iyi takımız.

Bence defansif olarak bakacak olursak fenerbahçe daha sorunlu

Umarım iyi olur.Ama onların defansı zayıf sonuçta.Melo çok önemliydi.Ama biz favoriyiz her türlü daha iyi takımız.

zaten umutla elmander oynarsa defansları yandı.fenerin ortasahada bizden pres yiyeceği için çıkamıycaklar ileri.ha necati oynarsa necati forvet arkası gibi oynar bence ve başarılı da olur.

zaten umutla elmander oynarsa defansları yandı.fenerin ortasahada bizden pres yiyeceği için çıkamıycaklar ileri.ha necati oynarsa necati forvet arkası gibi oynar bence ve başarılı da olur.

Elmander ve Umut oynarsa, mutlaka Amrabat olmali. Onlar pres ve baski yaptikca, Amrabat sagdan soldan yardirir

Sezona kupayla başlamak güzel olacak :happynew:

yavastan girmek lazim havaya

selçuk inanıda unuttuk ha : )))feneri yer bitirirse bu maçta..müthiş olur : )

Bu maçı iyi oyunla kazanıp kupayı almak sezon öncesi bizi psikolojik olarak yukarıya taşıyacağı gibi, onları da çökertecektir.

selçuk inanıda unuttuk ha : )))feneri yer bitirirse bu maçta..müthiş olur : )

Açıkcası rakipte böyle oyuncu olsa ben acayip tırsarım.Bir bitirici forvet bir de komple orta saha oyuncuları korkutur beni rakipte.Adamda her şey var.Frikik olunca fenerlilerin surat ifadelerini görmek isterdim :asd:

Nazar değmesin reise :ayatollah:

Umarim Hamit´in olaganüstü sutlari bu maca denk gelir :) Ayagina istedigi gibi oturttugu zaman zimba gibi gidiyor top valla. Olmayacak yerlerden golleri var Hamit´in. Umarim bu maca denk gelir. Rahatligi takima güc verecektir

İyi oyuncuları olan, iyi oynayan, takım olan kazanır futbolda ve biz kazanacağız...

Geri
Üst Alt