TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

beyler kadro nasil olur sizce Necati mi oynar Umut mu

amrabat mi emre mi

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

beyler kadro nasil olur sizce Necati mi oynar Umut mu

amrabat mi emre mi

Bence forvette Umut olur.Daha mantıklı bir karar gibi.

Amrabat'ın 11 başlayacağını düşünmüyorum Emre başlar bence.

bizim sorunumuz golü bulmakta. pozisyon felan üretmekte sorunumuz yok. önemli olan son vuruşlarımız. gene o ayı volkanı yıldız yapmayalm. gına geliyor artık. buldugumuzun yarısını atsak yeter.:p

bizim sorunumuz golü bulmakta. pozisyon felan üretmekte sorunumuz yok. önemli olan son vuruşlarımız. gene o ayı volkanı yıldız yapmayalm. gına geliyor artık. buldugumuzun yarısın atsak yeter.:p

emre çolak ve engin gol şansı bulursa onların gol vuruşu kötü değildir.;)

muslera

eboue-dany-semih-hakan

hamit-selçuk-engin-amrabat

elmander-umut

​

kadro böyle olmalı bana kalırsa

tribünlerde güvenlik önlemleri az olacakmış sıkıntı yaratabilir bu durum

Bence forvette Umut olur.Daha mantıklı bir karar gibi.

Amrabat'ın 11 başlayacağını düşünmüyorum Emre başlar bence.

Hoca Burakı oynatacaktır eminim ancak Burak kötü oynarsa devreye Umut girer .

Bence bu kadro olur.

483774_Galatasaray_SK.jpg

Galatasaray icin teravihi kacırcaz mecburen evde kılarız artık :)

Şikecilerin forvetle defansı arsında uçurum var bu kadar kopuk bir takımdan asla çekinmem gol yiyeceğimizi sanmıyorum becerikli olursak rahat alırız maçı.

Şikecilerin forvetle defansı arsında uçurum var bu kadar kopuk bir takımdan asla çekinmem gol yiyeceğimizi sanmıyorum becerikli olursak rahat alırız maçı.

Ben fenerden değil bizden korkuyom ya kötü oynarsak .

Ben fenerden değil bizden korkuyom ya kötü oynarsak .

Kötü oynamak değilde geçen sezon ki maçlarda ki gibi beceriksizliğimiz tutarsa beraberlik çıkar tabi birde fener balı unsuru var inkar edilemez

Kötü oynamak değilde geçen sezon ki maçlarda ki gibi beceriksizliğimiz tutarsa beraberlik çıkar tabi birde fener balı unsuru var inkar edilemez

Bal birde krasic oynucakmı nasıl oyuncu merak ettim sanmam oynatsız ayküt .

Geçen seneyi hatırlayın eğer defanslarında Yobo olmasın..Hallaç pamuğu gibi atarız bunları..Elmander tamam da bakalım Umut veya Necati ne yapacak o önemli..

keske melo oynasaydi yaaaaa

Geri
Üst Alt