TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

fener bişey oynamıyor.sizi 4-1 lik maç yanıltmasın.vasluili kazma zenci orda penaltıyı volkanın üzerine atmasaydı maç orda biterdi.atamayınca vasluili oyuncular oyundan düştü moral bozuldu zaten 5-10dk içinde arka arkaya buldu golleri şikeciler.

yani biz umut-elmander presi ile egemen-bekir-orhan-kaldıırm gibi teknik 0 oyuncuları heyecandan ayakları titreyecek bam güm oynucaklar.

birde geçen seneden emrede yok.ben kazanırız diyorum.hatta fazla zorlanmadan.top hep bizde olacaktır.%60 a %40

Adamlar ne yapip edip kazanmasini biliyorlar... Hangi mac iyi oynadilar ki son yillarda zaten? Tecrube ve kadrodaki kalite oyle ya da boyle kazandiriyor maclari. Ya Alex 30 metreden asiyor, ya karsi taraf kendi kalesine atiyor, ya Sow jeneriklik 100 yilda bir atilacak gol atiyor, ya Volkan imkansiz bir gol cikariyor... Su sikecileri Saracoglu'nda hallac pamuguna cevirmemiz lazim ki bu sefer harbiden yaksinlar stadlarini. Daha da iflah olmasinlar.

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

8 saat kaldı.

3984_splash_12072012.jpg

Melo Erzuruma gitmiş arkadaşlarına destek için :ayatollah:

Son dakika süprizi oyuna sokmayalım fenerlilerin ağzı yüreğündedir :asd:

iyiki chelsea - city maci var saat 15'de, 8 saat daha bekliyemem böyle..:D

Melo'nun ve Ujfa'nın eksikliği çok önemli. Burak'ı arayacağımızı sanmıyorum.

Ortasaha'da kimin oynayacağı çok çok önemli. Ben Engin'i oynatırdım. Hamit'in temposu ortasahadaki kargaşaya uygun değil. Engin en azından rakibi kovalar, bozar.

Bu arada Xelçuk frikikten yazar :tiphat:

Tedirgin taraftarlar var.

Galatasaray'ın takım Fenerbahçe'nin ise toplama menejerlik kadrosu olması bu maçın sonucunu tayin etti bile.

Kazanacağız ve bu normal olan sonuçtur,çok büyük sürpriz olur yenilmemiz.

Kupa Galatasaray'ın,rahat olun.

Resmi twitter hesabı iyi geçirdi :D

Tedirgin taraftarlar var.

Galatasaray'ın takım Fenerbahçe'nin ise toplama menejerlik kadrosu olması bu maçın sonucunu tayin etti bile.

Kazanacağız ve bu normal olan sonuçtur,çok büyük sürpriz olur yenilmemiz.

Kupa Galatasaray'ın,rahat olun.

derbilerde öyle olmuyor favori diye birşey yok bence derbide heleki sezonun ilk maçı daha takımlar hazır değil herşey olabilir ama bence kazanırız 2-1 felan biter

Bu maçta en Emre Çolak ve Umut Bulut'tan çok iyi performans bekliyorum.E.Çolak bu maçtaki performansına göre 11'de mi olacak yedek mi kalacak sezon'un genelinde onu da görmüş olucağız bence.

Herşey iyi güzel ama bunlarda ki balıda unutmamak lazım, 70 dk adamların sahasında oynuyorsun adamlar 2 atakta maçı alıyorlar.

Dünya da bunlar kadar şanslı takım yokturi şansa bala atıyorlar golü, o yüzden erkenden büyük konuşmamak lazım.

Geçen seneki istekli ve tempolu oyunumuzu oynarsak iyi bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum ama yine de zor maç olucak.

Sezon öncesi maçlar zor geçer.

Stadın adı Kazım Karabekirmiş. Çok hoşuma gitti ya.

derbilerde öyle olmuyor favori diye birşey yok bence derbide heleki sezonun ilk maçı daha takımlar hazır değil herşey olabilir ama bence kazanırız 2-1 felan biter

Derbilerde sonuç herzaman hakem'e göre oluyor,hakem'de sorun yaşamaz isek maçı en az 2 farklı alırız

11400 Galatasaraylı

11200 Fenerbahçeli

olacakmış stadta.

Derbilerde sonuç herzaman hakem'e göre oluyor,hakem'de sorun yaşamaz isek maçı en az 2 farklı alırız

sanmıyorum hakemde sıkıntı cıkacagını sampiyon oldugumuz macıda yönetti cüneyt gayet iyiydi cesaret edemez maçı katletmeye avrupada sürekli maç veriyorlar adama

Geri
Üst Alt