TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

Twitterda şu hoşuma gitti:

#Süper Kupa Yakın Işıkları Kapatın

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

Hamit vurdugun gol olsun ilk bundesliga macinda oldugu gibi :D

[video=youtube;A8RqDyJjm-s]https://www.youtube.com/watch?v=A8RqDyJjm-s[/video]

sanmıyorum hakemde sıkıntı cıkacagını sampiyon oldugumuz macıda yönetti cüneyt gayet iyiydi cesaret edemez maçı katletmeye avrupada sürekli maç veriyorlar adama

Ben zaten genelleme yaptım,zaten tüm bektentimiz hakemin iyi maç yönetmesi

Şimdi'de mideme kırmaplar giremeye başladı maç heycanından maç saati nasıl gelecek off:D

derbilerde öyle olmuyor favori diye birşey yok bence derbide heleki sezonun ilk maçı daha takımlar hazır değil herşey olabilir ama bence kazanırız 2-1 felan biter

Şans,doğa üstü etmenler,derbilerin favorisi olmaz,Allah gol atmamızı istemedi gibi sözler şehir efsanesi bence.

Daha iyi takım kuran sahaya favori çıkar,çok büyük mucizeler (1-2 yenildiğimiz maç gibi) olmadıkça iyi takım kazanır.

Tabi yaş itibarı ile Fenerbahçe mağlubiyetini fazlasıyla gördük,çünkü 2000 sonrası kadroları hep bizden +1 fazla level'di.Şimdi biz +1 level üstünüz ve istisnasız her maç eziyoruz.Kadıköy geyiğide bu şehir efsaneleri arasında,iyi oynarsan yapıştırırsın geçen sene gördüğümüz gibi,kalelerinde Volkan yerine standart biri olsa 4 maç 4 galibiyetle bitecekti,ikisi tarihi farklarla.

Galatasaray takım oyununu çok daha iyi uyguluyor,isimler 2.planda hoş isimlerde de daha iyiyiz.

[h=6]bugün günlerden GALATASARAY[/h]

Federasyonun yerinde olsam derbilerin tamamını Anadolu'da oynatırım. Milli maçları da Anadolu'da oynatırım. İstanbul'a 5 sene büyük maç vermem. O arada olayları çıkaranların sayısı binlerce de olsa alır nezaretlere sabahlara kadar hesabını sorarım. Bakalım bir daha olay oluyor mu???

Bu maç bizim için bir ölçü olmaz..fener sezonu bize oranla daha erken açıp gene bize oranla daha çok hazırlık maçı yaptı..Biz ise sadece Lazio ve Fiorentina ile hazırlık maçı yaptık,diğer amatör takımları saymıyorum..Dolayısıyla bize göre bu maça daha hazırlar diye düşünüyorum..Galatasaray'ı geçen seneden farklı kılacak,hücum gücünü artıracak oyuncularda henüz takıma monte edilemedi(hamit-burak-amrabat) bu 3'lünün form tutması ve melo'nun antreman açığını kapatması ile takım gerçek gücüne kavuşacak..

bugün günlerden GALATASARAY

atki.gif
atki.gif
atki.gif
tamam.gif

bayrak.gif
bayrak.gif
bayrak.gif

İzmire verseydiler iyi olurdu, 45-50 bin kapasiteli stad

Full de dolardı,çünkü İzmirin süper ligde uzun yıllardır ekibi yok, bir buca maçı vardı o da kim vurduya gitti

Yani İzmirli olup gitmek istediğim için diyorum :yenieek:

3-1 alırız, golleri amrabat, elmander ve umut atar

bence gol yemeyiz.skorda 2-0 olur tahminim

Gencler atv aksam sifrelimi olacak yoksa sifresizmi olacak.bilgisi olan varmi

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

----------------------------------------Muslera-----------------------------------------

-------Eboue------------------Semih-------------Dany------------------Balta---------

----------------------------------Hamit------------Selçuk--------------------------------

------Engin(Emre)------------------------------------------------------Amrabat--------

----------------------------------Umut-------------Elmander-------------------------------

Böyle çıkmamızı isterdim ben ama EmreÇ. oynar sanırım 11de

mazihinde bir tarih yazarrrr, yavşaaaak fenerbahçeeeeee :Z9:

Geri
Üst Alt