TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

----------------------------------------Muslera-----------------------------------------

-------Eboue------------------Semih-------------Dany------------------Balta---------

----------------------------------Hamit------------Selçuk--------------------------------

------Engin(Emre)------------------------------------------------------Amrabat--------

----------------------------------Umut-------------Elmander-------------------------------

Böyle çıkmamızı isterdim ben ama EmreÇ. oynar sanırım 11de

Aynen böyle cikariz...Emre Colak sol ve Engin sag..

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

Heyecan basmaya başladı :)

vallah bende hic heyecan yok bugün...

Zaman geçmiyor be zamaaaan.

Bi koyalım şu gevşeklere.

mazihinde bir tarih yazarrrr, yavşaaaak fenerbahçeeeeee :Z9:

'' Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.M.K.ATATÜRK''

Bu şikebahçeliler içinde bir ata sözü daha:

''Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az''

niye heycan yapıyonuz anlamadım bırakın onlar heyecan yappsın ligin rövanşı sanıyolar salaklar halbuki bi bka yaramayan adi bir kupa :D

Aynen böyle cikariz...Emre Colak sol ve Engin sag..

---------------------------------------Muslera-----------------------------------------

-------Eboue------------------Semih-------------Dany------------------Balta---------

----------------------------------Engin------------Selçuk--------------------------------

------Hamit-----------------------------------------------------------------Emre--------

----------------------------------Umut-------------Elmander-------------------------------

Bence kadro bu şekil olur,ancak Fatih Terim'de süprizler bitmez.

Bu antuda hamit yok falan diyip duruyorlar ne bu?

Doğrudur. Hamit bizim takımımızda :)

Dalga geçme bayan olabilirim ama senden daha iyi biliyorum futbolu tamam mı ;)

Bizim takımda Hamit yok diyorlar şaşırdım, korkuyorlar ondan heralde

---------------volkan----------

topuz----bekir----egemen-----hasan---

---selçuk----topal-----baroni-----

---------stoch---caner--------

------------kuyt------------

ligTV muhtemel 11i buymuş onların

Orta saha ve defansları ağlıyor, Alex'de yok, güzel kadro güzel
:coffee:

---------------------------------------Muslera-----------------------------------------

----------------------------------Engin------------Selçuk--------------------------------

------Hamit-----------------------------------------------------------------Emre--------

Bence kadro bu şekil olur,ancak Fatih Terim'de süprizler bitmez.

bu daha iyi psiko orda iyi pres yapar 2. yarı emre amrabat umut necati balta riera değişiklikleri olur aklımdan geçen Galatasaray ımız-2-0 fenerbahçe

mac sifreli mi renkdaslar

birde atv avrupa verimi:sad007:

Dalga geçme bayan olabilirim ama senden daha iyi biliyorum futbolu tamam mı ;)

Bizim takımda Hamit yok diyorlar şaşırdım, korkuyorlar ondan heralde

---------------volkan----------

topuz----bekir----egemen-----hasan---

---selçuk----topal-----baroni-----

---------stoch---caner--------

------------kuyt------------

ligTV muhtemel 11i buymuş onların

Orta saha ve defansları ağlıyor, Alex'de yok, güzel kadro güzel
:coffee:

Alex oynar.

Geri
Üst Alt