TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

Doğru renktaş‚ Melo bugün oynamayacak ozaman bir üstünlükleri de kalmayacak. Takımın uyumu hazır olma durumu belirler bugün. 6s karşısında FB olmamız‚ 2 tane ciddi maç yapmamız bizim avatajımız‚ göreceğiz bakalım...

antudan

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

Ligtv demin 11i verdi Fenerin. Eger 11 dogruysa, Aykut Kocamandan yeni bir sanat eseri cikacak sahaya :D

Orta Saha : Selcuk, Topuz, Cristian

Sagda Stoch, solda Caner, Tek Forvet Kuyt.

Alex yedek, Sow yedek, Topal yedek. Yobo yok.

Sagbek kimi oynatacagini göremedim malesef :D

Stochu oynatmayi akil etmis, ama sag kanada cekmis, sirf Caner özürlüsünü oynatmak icin. Stoch sagda ne kadar etkili olur allah bilir. :D

sağ bek orhan şam oynuyor :D krasic sow alex yedek olursa çok güzel olur

Dalga geçme bayan olabilirim ama senden daha iyi biliyorum futbolu tamam mı ;)

Bizim takımda Hamit yok diyorlar şaşırdım, korkuyorlar ondan heralde

---------------volkan----------

topuz----bekir----egemen-----hasan---

---selçuk----topal-----baroni-----

---------stoch---caner--------

------------kuyt------------

ligTV muhtemel 11i buymuş onların

Orta saha ve defansları ağlıyor, Alex'de yok, güzel kadro güzel
:coffee:

Sanslari cok tutarsa yine, 1-0 alabilirler veya 0-0 biter 90 dk.

Bizim sansli günümüz olursa 4, 5 olabilir bugün.

Sans diye birsey olmazsa bu macta 2-0, 3-0 aliriz.

Detayli analize girmek istemiyorum ama bu kadro yapisi ile tamamiyle teslim olmus bize.

Ne demis atalarimiz, tecavüz kacinilmaz ise, zevk almasini bileceksin. :ayatollah:

Sanirim Aykut'un da hedefledigi bu :D

Ligtv demin 11i verdi Fenerin. Eger 11 dogruysa, Aykut Kocamandan yeni bir sanat eseri cikacak sahaya :D

Orta Saha : Selcuk, Topuz, Cristian

Sagda Stoch, solda Caner, Tek Forvet Kuyt.

Alex yedek, Sow yedek, Topal yedek. Yobo yok.

Sagbek kimi oynatacagini göremedim malesef :D

Stochu oynatmayi akil etmis, ama sag kanada cekmis, sirf Caner özürlüsünü oynatmak icin. Stoch sagda ne kadar etkili olur allah bilir. :D

Ciddi maç dedikleri de Vaslui :D

-----------------Muslera-----------

--Eboue--Semih------Dany----Balta----

---Engin----Hamit----Selçuk---Emre----

-------------Elmander--Umut-----------

Böyle çıkarız diye düşünüyorum.Umarım Necati ile falan başlamaz hoca,Umut oynamalı.Bence zor maç olacak.Hoca oyunun gidişatına göre Yekta'yı da kullanabilir bence,ben çok beğendim Fiorentina maçında.

---------------Ayı------------------

---Orhan---Beqir----Egemen---H.Ali---

------------Cristian---Selçuk----------

---Krasic----------------------Caner---

--------------Alex----------------------

--------------Köyt----------------------

Böyle başlayacaklarını tahmin ediyorum.Aykut Krasic'i 11'de oynatacak bence.Stoch,Sow'u da kullanacaklardır.Defansları hakikaten leş.Köyt hakikaten yetenek fakiri bir adam ama inanılmaz pres yapan inanılmaz çalışan bir adam.Krasic oynarsa Balta'yı zorlar baya.

Neyse sonuç olarak hayırlısı neyse o olsun.Kupa bizim olsun.

Volkan, Orhan, Egemen, Bekir, Hasan Ali, Selçuk, Cristian, Mehmet Topal, Caner, Stoch, Kuyt

Tihi, böyle kadromu olur ^^ Egemen Bekir ^^

LigTv'nin verdiği kadroda sağ bekteki sanırım Topuz :D

stoch ile sow'u kesip,caner ile m.topuz'u oynatarak bizden ne kadar tırstığını zaten belli ediyor..bizi bizim taktiğimiz ile yenmek istiyor yani ortasahada baskı ile..

caner ile topuzmu baskı yapcak

Bu Ntvspor daki Bjk görünümlü fenerli arkadaş Selçuk-Cristian'ın,Engin-Selçuk ikilisinden daha avantajlı olduğunu söyledi.Bide fenerbahçe 1 resmi maç yapmış Galatasaray yapmadı dedi.Gören de Manu,Chelsea ile filan yaptı sanacak.Ve 4 gol attı dedi böğürerek.Vaybe.

Aykut yine korkak bi kadro sürer. Utanmasa takım otobüsünü de kale önüne çektirecek.

Engin ve Emre yer degistirse daha iyi olur bence. Emre'nin topu oyuna sokma becerisi Engin'inkinden iyi. Ama Engin'in de fiziksel üstünlügü var.

Melo'nun acilen adapte olmasi lazim.

Keske Alper Potuk'u als(aydi)k, aslanlar gibi oynar(di) orta sahada.

---------------------------------------Muslera-----------------------------------------

-------Eboue------------------Semih-------------Dany------------------Balta---------

----------------------------------Engin------------Selçuk--------------------------------

------Hamit-----------------------------------------------------------------Emre--------

----------------------------------Umut-------------Elmander-------------------------------

Bence kadro bu şekil olur,ancak Fatih Terim'de süprizler bitmez.

kadro falan hikaye fener maçlarında. balları tutmzsa alırız

Aykut bile bu kadar saçmalayamaz bence :)

bi zamanlar tuncay şanlı diye bir adam vardı fb de yetişemeyeceği toplara koşardı deli gibi onun yapdığı baskı değildi sahtekarlık tribünlere oynamakdı öyle adamı takımda tutmuycan şutluycan anlayacağnız her koşan adam basan adam demek değildir

Engin ve Emre yer degistirse daha iyi olur bence. Emre'nin topu oyuna sokma becerisi Engin'inkinden iyi. Ama Engin'in de fiziksel üstünlügü var.

Melo'nun acilen adapte olmasi lazim.

Keske Alper Potuk'u als(aydi)k, aslanlar gibi oynar(di) orta sahada.

Fizik gücü önliberoda daha önemli bir durum, ortaları şutları ya da kritik atakları kesmesi açısından

Zaten önde gol atacak oyuncumuz çok :b5:

Geri
Üst Alt