------------------Volkan------------------
Topuz----Bekir-------Egemen--Hasan
-------------------Topal-------------------
-------------Baroni-----Selcuk------------
-----Stoch------------------------Caner--
--------------------Kuyt---------------------
Detayli analiz yapalim.
Volkan--> Insan degil, ama bize karsi cok önemli maclar cikariyor bu goril. Tek siginabilecekleri adam Volkan olacak gibi.
Defans:
Mehmet Topuz Sagbek ?? Ister Engin oynasin, ister Amrabat. Ileri felan cikamaz, defansi orada nasil yapar bilinmez.
Bekir - Egemen: Bu ikiliyi bilmeyen yok. Hata yapmalarini beklemekte fayda var.
Hasan: Hadi bunu fena saymiyalim. Gerci Vaslui macinda Sabri variydi adamin her ortasi ama neyse.
Orta Saha: Topal, Selcuk, Baroni : Aykut kisaca demiski... Siz atak yapin, ben 0-0a raziyim. Bu ne lan?

Ofansif yönü olan bir adam yok.
Kanatlar: Caner -> Istemedigimiz adam, futbolcu olduguna sasirdigim adam. Stoch, etkili silah. Ama sag kanat oynatiyor Aykut Kocaman

Soldan girip, sag ayagiyla 90a cakmak Stochun en büyük silahiyken, Aykut adami sag kanada cekiyor.
Tek Forvet Kuyt: Adam kariyerinde neredeyse her mac Sag kanat oynamis. Fenerde degisilmez tek Forvet oldu. Vaslui maclarinda cabaladi cok kostu, ama tek forvet olarak ne yapacagini pek bildigini göremedim acikca. 2 Güzel gol atti tamam. Ama ileri cikamayan, cogalamayan bir Fenerde Kuyt tek Forvet ne ise yarar?
Aykut Kocamana sonsuz tessekkürlerimi iletiyorum. Ben Fenerin basinda olan Fanatik bir Galatasarayli olsam. Bende ayni 11i cikarirdim. :yenieek: