TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

nöbet'de pek birsey yok artik, geldim bu topice :ayatollah:

fener arkadaslara gelsin bu sarki. Dostluk kazansin :asd:

[video=youtube;AyaTIXdN5fI]https://www.youtube.com/watch?v=AyaTIXdN5fI[/video]

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

2 damla yağmur yağdı Digiturk sabahtan beri can çekişiyor ya.. Maç zamanı bir şerefsizlik olmaz inşallah..

melo gitmiş mi erzuruma?

NTV haberine göre 20 kişilik kadro olmayanlar da gün içinde Erzurum'a gideceklermiş.

fenerde alex yerine stoch ilk 11 başlıcakmış. iyi haber.

Felipe Melo de Carva :tiphat:

Alex'i oynatmayıp orta sahanın direncini yükseltmiş. Bence akıllıca hamle

Bence hiçte akıllıca değil adamın her maçta bize golü var , şansla mansla takıo herif , en azından 1-0 önde başlarız yerim dinamizmini :lol:

orası öyle tabi renktaş ama fenerde oyun kilitlendiğinde kilidi açabilecek tek futbolcu alex. bence bizim için bi avantaj.

Katılıyorum. Alex'in oynamaması hem onların skor gücünü düşürür hemde orta saha dirençleri artdırdığı için bizim hücum yapmamızı zorlaştırır. Bakalım ne olacak

Alex'i oynatmamak direnci yükseltmez. Alex'i oynatmıyorsan en azından Stoch-Caner-Kuyt-Sow oynaman gerekir. Yoksa istersen 20 tane kazma koy ortaasahaya top rakipteyse seni mahvederler. Buna benzerini geçen sene ilk maçta yaptı Aykut. Orda da Alex vardı forvet yoktu. Sahadan sildik. Topa çok sahip olacağız gibi bugün. Keşke Melo ve Ujfa da olsaydı.

Alex'i oynatmamak direnci yükseltmez. Alex'i oynatmıyorsan en azından Stoch-Caner-Kuyt-Sow oynaman gerekir. Yoksa istersen 20 tane kazma koy ortaasahaya top rakipteyse seni mahvederler. Buna benzerini geçen sene ilk maçta yaptı Aykut. Orda da Alex vardı forvet yoktu. Sahadan sildik. Topa çok sahip olacağız gibi bugün. Keşke Melo ve Ujfa da olsaydı.

Bugün Melo oynasaydı ben maç hakkında konuşmazdım bile. Ama Melo yokken hem Lazio hemde Fio maçında pozisyonlar verdik. Özellikle oyunun sonlarına doğru. Bu yönden Alex'in oynamaması avantaj

TFF Süper Kupa 2012 Karşılaşması

[h=6]Maç: GALATASARAY(şa*) – FENERBAHÇE(şi**)

Yer: Yeni Erzurum Stadyumu

Tarih: 12.08.2012 Saat: 20.55

Yayın: ATV ve ATV HD (Canlı)

*TSL Şampiyonu

**TSL Şikecisi

[/h]

Topallı Cristianlı orta sahaya düzgün bir pres uydurursak cok hata yapar o ikili . Demedi demeyin .

Bugün Melo oynasaydı ben maç hakkında konuşmazdım bile. Ama Melo yokken hem Lazio hemde Fio maçında pozisyonlar verdik. Özellikle oyunun sonlarına doğru. Bu yönden Alex'in oynamaması avantaj

lazioyla oynuyon bırader tabi pozisyon verecen iyi bütün macları pozisyon vermeden kazanalım barcelona bıle yapamıyor bunu

Umarım Necati ile başlamak gibi bir hata yapmaz Fatih Hoca.Amrabat Engin ya da Emre yerine başlamalı bence.

Geri
Üst Alt