TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

Normal şartlarda fener bizi zorlayamazdı ama bizim takımda eksikler fazla.Aykut Kocaman faktörüyle öndeyiz sanki yine de.

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

lazioyla oynuyon bırader tabi pozisyon verecen iyi bütün macları pozisyon vermeden kazanalım barcelona bıle yapamıyor bunu

Anlatmak istediğim pozisyon meselesi değil. Fiorentina ve Lazio maçında oyunun sonlarında oyundan nasıl düştüğümüzdü. Bu düşüşlerin olucağanı bildiğim için takımda Meloyu görmek isterdim zaten.

Anlatmak istediğim pozisyon meselesi değil. Fiorentina ve Lazio maçında oyunun sonlarında oyundan nasıl düştüğümüzdü. Bu düşüşlerin olucağanı bildiğim için takımda Meloyu görmek isterdim zaten.

bizde o açığı kapatmak için meloyu transfer ettik :ayatollah:

o düşüşün sebebi selçuk ve enginin oyundan çıkması. ortasahada selçuk olmassa kocaman bir hiçe dönüşüyoruz

Biz daha iyiyiz ama bu maçlarda ne olacağı belli olmaz. Arkadaşın dediği gibi Melo'nun yokluğunda Allah korusun Selçuk oyundan bir şekilde çıkmak zorunda kalsa bütün avantajımız elimizden gidebilir.

Çok ciddi oynamalıyız.

Alex'in olmamasıyla ortasahada bize basmak isteyecekler, bizde karşılık vereceğiz dolayısıyla çok kısır bir maç olabilir. İşte 60'lardan sonra Alex ve Krasic girer oyuna, bizde de Amrabat falan girer, ondan sonra artık kim atarsa. :)

Alex'in olmamasıyla ortasahada bize basmak isteyecekler, bizde karşılık vereceğiz dolayısıyla çok kısır bir maç olabilir. İşte 60'lardan sonra Alex ve Krasic girer oyuna, bizde de Amrabat falan girer, ondan sonra artık kim atarsa. :)

İşte o 60. dakikalara kadar Elmanderin 1 tane takması lazım ki avantaj bizde olsun :D

Alex yok mu arkadaşlar?

---------------Muslera---------------

Eboue------Semih-----Danny---Hakan

-----------Hamit-----Selcuk----------

Engin-------------------------Amrabat*

---------Umut----Elmander-----------

* Emre Colak

böyle cikacagiz herhalde

Galatasaray

+ iyi hazirlik dönemi yasamasi

+ gecen sezona göre Umut>Necati

- Burak, Melo, Ujfalusi eksikleri

- Fatih Terim cezali

- Danny Semih ikilisi yeni olmasi

Fenerbahce

+ daha hazir olmasi

+ Kuyt>Dia, Sow>Semih

- Emre>Topal

- Yobo, GG eksik olmasi

- Aykut Kocaman

Fenerbahçe son maçlarda Hakan Balta 'nın üzerine oynuyor. Ama sakatlanmasın diyeyim.

- - - - -

Galatasaray geçen yıla göre güçlü ama henüz takım oturmadı. Kritik mevkiilerde eksikleri var.

Fener istediği oyun şablonunu son maça bakarsak oturtmuş görünüyor. Ama kadro kalitesinin geçen yıla göre fazlaca arttığını söylemek mümkün değil.

Bugün maçın kısır geçmesini bekliyorum. 2 taraf da kazanabilir.

Bugünkü maçın sonucundan bağımsız olarak ligi, Galatasaray 'ın domine edeceğini sanıyorum.

renkdaşlar atv şifre atar mı uyduya sizce

---------------Muslera---------------

Eboue------Semih-----Danny---Hakan

-----------Hamit-----Selcuk----------

Engin-------------------------Amrabat*

---------Umut----Elmander-----------

* Emre Colak

böyle cikacagiz herhalde

%99.5

Benim için süper kupa hiç önemli değil. Sadece sezon öncesi eksiklerimizi göreceğimiz en önemli hazırlık maçı olarak görüyorum. Her iki tarafında çok asılacağını sanmıyorum o yüzden galibiyet yorumu yapmak yanlış olur. Görmek lazım Ujfa ve Melosuz takım neler yapabiliyor, ne kadar aksıyor, Burak şart mı? Kafamızdaki soruları yanıtlamak adına önemli bir maç olacak ama format olarak önemsiz bence, biz iki kere şampiyon olduk zaten süper kupayı almak ya da almamak hiç bir şeyi kanıtlamaz.

büyük ihtimal iki takimda 4-4-2 oynayacak

ilginc bir mac olacak gibi

Benim için süper kupa hiç önemli değil. Sadece sezon öncesi eksiklerimizi göreceğimiz en önemli hazırlık maçı olarak görüyorum. Her iki tarafında çok asılacağını sanmıyorum o yüzden galibiyet yorumu yapmak yanlış olur. Görmek lazım Ujfa ve Melosuz takım neler yapabiliyor, ne kadar aksıyor, Burak şart mı? Kafamızdaki soruları yanıtlamak adına önemli bir maç olacak ama format olarak önemsiz bence, biz iki kere şampiyon olduk zaten süper kupayı almak ya da almamak hiç bir şeyi kanıtlamaz.

Kupanın tek başına bir önemi yok ama sonuçta bir resmi maç ve bir derbi. Derbi derbidir sonuçta.

Geri
Üst Alt