TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

adma zaten fenerli arkadas, saklamamis yani

böyle adamlara saygi duyuyorum

gizliden gsliyim diyip, alexi, feneri övenlerden cok daha saygi duyulacak insnalar

saçma sapan konuşup insanın canını sıkma şurda insan gibi cevap verdik sana anlamıyosan anladığın dilden konuşurum

kimse kimsenin Galatasaraylılığına laf edemez benimkine senin çapın yetmez

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

Eray Sözen ‏@eraysozen

Galatasaray, Kadıköy'de şampiyon olduğu anda kaptanlık bandı kolunda olan Hakan Balta, TFF Süper Kupa maçına da kaptan olarak çıkacak.

Ali Sami Yen'in rakibimiz dedigi kulubun efendi taraftarlarina kapimiz acik forum olarak. Lakin angrybird gorurseniz acimayin :animation:

ula o defansa 3 gol atmamız lazım

aykur 50-60dan sonra sokar krasici,stoçu,sowu

Kaptan Hakan Balta!

vurdugumuz gol olsun

Hazırlık maçlarını mağlup sebeplerden izleyemedim. Takım nasıl oynuyor tam kestiremiyorum. Umarım maçı üstün oynayarak kazanırız.

Alex'e markaj uygulanmazsa maçı kaybederiz gibime geliyor. O adamı Bursalılar ciddiye almadı 3 asist 1 gol attı.

Hocamız mutlaka önlem almıştır.

O adama markaj uygulanmama ihtimali yok şef

Ayrıca o maç Bursa maçı evirdi çevirdi verdi.

ya abi basit pas alisversinde bile zorlandi son macta, forma emre varken amrabati nereye koyuyorsun?

sagda hamit varken, amrabati nerey ekoyuyorsun?

Aslında yanlis soyledim Emre diyecektim Engin dedim ikisini de sevmiyorum ondandir ...ilk macından adamı bu kadar yargılansanız bu is boyle gitmez areabatin en kötüsü Emre'nin en fiziki en iyi halinden iyidir en azından hızı ve fizik gücü var...Emre iyi şut çekiyor olabilir ama o da 10 maçta bir oturursa... İpadden yazıyorum imla hatası olabilir

saçma sapan konuşup insanın canını sıkma şurda insan gibi cevap verdik sana anlamıyosan anladığın dilden konuşurum

kimse kimsenin Galatasaraylılığına laf edemez benimkine senin çapın yetmez

ben san abirsey mi dedim, niy emesajimi alinti yaptin?

niye alindin?

seninle ne alaka var o mesajin?

demek ki, neyse ..

Geri
Üst Alt