TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

türksat, hotbird, astra gibi uydu adlari var benim bildigim.

sadece türksat varsa atv avrupa izleyemezsin. hotbird de olmasi lazim o yüzden diyor arkadas :D

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

son 25 Dakika :ayatollah:

Tribünde şike yapsana sesleri:happynew:

Atv zaten sakat kanal r daş en ufak rüzgarda bile kesiliyor bazen :D

Evet bizdede öyle yağmur da falan gidiyor Allah tan şu anda bir problem yok inşallah olmaz.Umarım hepimiz rahat rahat keyifli bir şekilde izleriz galibiyetimizi.

frekansini verirmisin renkdas ?:)

[TABLE="width: 95%, align: center"]

[TR="bgcolor: #79bcff"]

[TD="align: center"]11896 H

DVB-S2/8PSK

MPEG-4
[/TD]

[TD="align: center"]11200 2/3[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

t2adogu.jpg

avrupda yasadigin yere bakar, cekmeyede biler Turksat uyduysunun dogu isininda yer aliyor frekans

Var bir sürü... Fox, Kanal D, Star, A haber, yakında Kanalturk, vs.

bu kanallar Avrupada Hd Olarak yayin yapiyorlarmi (Almanyada ) ..Bendeki Reciverde Türkiyenin Star Tv,Atv,Ntv ve Ntv Sporunu da izliyebiliyorum 38% Sinyalle :D ..Hd Olarak sadece Trt Hd ile Trt1 Hd var

Jipsler,çikolatalar,piskevitler,kuruyemişler alındı maçın başlanması bekleniyor artık.

maça şifre girmeyecek değil mi

Evet bizdede öyle yağmur da falan gidiyor Allah tan şu anda bir problem yok inşallah olmaz.Umarım hepimiz rahat rahat keyifli bir şekilde izleriz galibiyetimizi.

İnşallah, pek sorun çıkacak gibi durmuyor ama bakalım hayırlısı.

[TABLE="width: 95%, align: center"]

[TR="bgcolor: #79bcff"]

[TD="align: center"]11896 H

DVB-S2/8PSK

MPEG-4
[/TD]

[TD="align: center"]11200 2/3[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

t2adogu.jpg

avrupda yasadigin yere bakar, cekmeyede biler Turksat uyduysunun dogu isininda yer aliyor frekans

renkdas ben Almanyadanim ;Türkiyein Atv,Star Tv, Ntv ve Ntv Sporunu 38 %Sinyal Gücü ile izliyebiliyorum...

Fb'li taraftarın yüzünde mağlubiyeti gördüm.Bu maç bizim:q

Geri
Üst Alt