TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

[TABLE="width: 95%, align: center"]

[TR="bgcolor: #79bcff"]

[TD="align: center"]11896 H

DVB-S2/8PSK

MPEG-4
[/TD]

[TD="align: center"]11200 2/3[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

t2adogu.jpg

avrupda yasadigin yere bakar, cekmeyede biler Turksat uyduysunun dogu isininda yer aliyor frekans

Adam uyducu beyler, dağılın ):

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

kap a bıldirim yaptıkmı arkadaslar

türksat, hotbird, astra gibi uydu adlari var benim bildigim.

sadece türksat varsa atv avrupa izleyemezsin. hotbird de olmasi lazim o yüzden diyor arkadas :D

ATV kanali sadece Turksat ve Eutelsat(digiturkun oldugu ) uydularda var, Hotbird uydusunda ATV kanali yoktur.

sahin yeri degil ama sana bir sey soracam sizin bu soyadlarda neden "ov" eklenmis, yani eklendigi belli oluyor. sebebini hep merak etmisimdir biliyor musun?

vay anasını bunu hep ben de merak ettim ermenilere ''yan'' eki ekleniyor falan bunun sebebini ben de merak ediyordum :D

ATV avrupa yayina basladi arkadaslar. ATV avrupadan izleme imkanimiz varmi acaba? Kapatmasinlar!!

bi program buldum bütün sifrelerı kırıyor,bu yıl kesıntısız cam gıbı ızlyecegım bütün maçları

bu kanallar Avrupada Hd Olarak yayin yapiyorlarmi (Almanyada ) ..Bendeki Reciverde Türkiyenin Star Tv,Atv,Ntv ve Ntv Sporunu da izliyebiliyorum 38% Sinyalle :D ..Hd Olarak sadece Trt Hd ile Trt1 Hd var

buyuk ihtimal Almanyanin Bati ve Kuzeyine dogru bir yerdeysen ATV HD sinyalini alamama durumun var.

Tehlikeli noktalardan serbest vuruşları Selçuk kullansın. Hamit daha uzaklardan filan vursun. Kenarlardan ortaları da Selçuk yapsın. Hoca uyarsın bu konuda.

Atv Hd icin Frekansi girdim cikmadi ..Artik Atv ile Atv Avrupa ile idare edicez :)

Ben onu demek istemedim. İlle de Avrupa olmasına gerek yok. Ntvspor spikeri kendi ağzından ''yayınları kesmek zorundayız çünkü yayın yurttdışına da ulaşabiliyor'' demişti. Buradan çıkardım ben.

sahin yeri degil ama sana bir sey soracam sizin bu soyadlarda neden "ov" eklenmis, yani eklendigi belli oluyor. sebebini hep merak etmisimdir biliyor musun?

neden olacak simdi ben rusalara burda kulluyen kufur edecem , sonra bana irkci felan diyip ceza verecekler.

Bugünkü müsabakanın spor olduğunu unutmayalım, mübarek gecede günaha girmeyelim.

Evet sevinenler olduğu gibi üzülenler de olacak ama eğlenmeye bakalım, tadını çıkaralım.

Kazanmakta var kaybetmekte.

İyi olan kazansın.

Sizlere iyi seyirler diliyorum, kazanırsanız tebriğe gelicem ama biz kazanırsak hassas olabileceğinizi düşünüp bir kaç gün uğramam muhtemelen.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar..

Geri
Üst Alt