TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Dany'le çok işimiz var bu sene.Amrabat çok iyidi 11 başlayıp takıma ısınınca çok daha iyi olur.Umut'un fiziği inanılmaz.

O meşaleleri yakıp sahaya atan kadar içeri alınmasını sağlayanda suçludur.Bize ceza falan veremezler çünkü denetim bizim kontrolümüzde değildi.Yine TFF'nin ve polis teşkilatının acizliği:coffee:

Bu medyada ne kadar kansız galibiyetten çok Enginin hareketini yazıyorlar yarında büyük ihtimal Engin üstünden oynarlar .

406296_10151105654874265_2047958281_n.jpg

Mesajı Gönderen: Mastermind:cLink:3685157

adam 10 kişi kalmış amrabatı alıyor insanda biraz utanma sıkılma olur sowu 90 da gol yiyince almak nedir.

Dany'le çok işimiz var bu sene.Amrabat çok iyidi 11 başlayıp takıma ısınınca çok daha iyi olur.Umut'un fiziği inanılmaz.

Dany cok iyiydi bence. Neyini begenmedin ki?m Yeni transfer olarak birak da 1-2 hata yapsin.

Kac tane kritik top kapti, kademeye girdi vs. Topu oyuna cok rahat soktu, heyecanlanmadi.

Ben cok begendim

Lütfen bir daha işlerini ihmal etmesinler.

Zarar vermekten başka neye yarıyorlar?

Umarım takımdaki her aksaklığa el attığı gibi Ünal Aysal bu Ultraslan rezaletine de el atar.

Özellikle son 4 senedir Aziz Yıldırım tarafından maaşa bağlanmış gibi hareket ediyorlar ahlaksızlar.

Bende diyorum ki Biz gidelim maçlara biz alalım biletleri onlar giremesin stadlara biz destekliyelim takımı ama biz işimizi bırakamayıp erzuruma gitmiyoruz giden adamlara laf atıyoruz ben takımı zora sokmak için meşale atıldığını düşünmüyorum kaldı ki böyle birşey bile olsa orada meşale atan insanlar sizin benim gibi insanlar yani hepsi Galatasaray lı belki sizin dediğiniz gibi ua yönetimi azizin adamı olsa bile o meşale atanların kafası yok mu kötü niyet olsa atarlar mı ?

O meşaleleri yakıp sahaya atan kadar içeri alınmasını sağlayanda suçludur.Bize ceza falan veremezler çünkü denetim bizim kontrolümüzde değildi.Yine TFF'nin ve polis teşkilatının acizliği:coffee:

Bu konudaki en doğru yorum.. Ulan millet bardak ayran getirmiş yanında onun bile içini açıp baktılar meşaleleri nasıl bulamıyo bu adamlar ilginç..

Bu medyada ne kadar kansız galibiyetten çok Enginin hareketini yazıyorlar yarında büyük ihtimal Engin üstünden oynarlar .

ya aga ama ben bir Gsli olarak, bir engin hayrani olarak izledigimde olayi tekrar, oha dedim, acidim cuneyte

bir baska hakeme yapsa neysede, su anda dunyanin en iyi 3 hakemlerden biri olan cuneyti 4-5 metre götürdü adam yahu, acidim harbiden herife.

bunu emre yapsa fenerli, ne düsünürdüm diye kafa yordum...

bence ne olursa olsun, cok agir idi hareketi

Golden sonra neden taraftarımız meşale atar ki?

-----------------Panter--------------------

-30cm-----Husky--KaraRüzgar--Sogukkanli

------------Maestro---Pitbull--------------

KurtAdam------------------------Fırtına---

------------Viking--------------------------

-------------------Ironman----------------

:ayatollah: :tiphat:

Macin tekrari olacak mi arkadaslar?

Dany cok iyiydi bence. Neyini begenmedin ki?m Yeni transfer olarak birak da 1-2 hata yapsin.

Kac tane kritik top kapti, kademeye girdi vs. Topu oyuna cok rahat soktu, heyecanlanmadi.

Ben cok begendim

Ben hiç beğenmedim,bir kere sağlam durmuyor hataya müsait.

Çok defa geçtiler,kritik müdaheleleri de tabi doğrudur.

Bizim golden önce Kuyt'a geçilmesi ve verilmeyen faul.En bariz hatası.

Geri
Üst Alt